Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Morální úpadek, nebo jen pokřivený charakter?

15. 02. 2020 v 00:01Off-line Anonym
Nechápu, proč mám zase tu potřebu někoho otravovat svou existencí na internetu. Asi zase přišel ten specifický čas a já si prostě nemůžu odepřít zčeření klidné hladiny poradny, či jakéhosi pseudo diskuzního fóra, nějakým svým uchvacujícího segmentem svého života.

Jsem naprostý klaun.

Závist vůči spolužákovi, který se před nedávnem bez sebemenšího zaváhání a s naprostou elegancí sobě vlastní vyoutoval (z mého pohledu to má klučina skvělé... obklopuje jej skvělá parta lidí a v kombinaci s podporující rodinu ve mně vyvolává kombinaci závisti a touhy po tom, co nikdy mít nebudu), společně s prázdnotu svého zkaženého nitra jsem nahradil starým oplzlým chlápkem ve věku mých rodičů.

Ten člověk se mi hnusí, ale jelikož nejsem nikdo krásný ani bohatý, ani zajímavý...

Je mi jasné, že jsem pro něj jen kus mladého masa, co využívá svého hubeného těla pro to, aby s ním někdo vůbec byl.

Jsem natolik trapný, že si potřebuji dokazovat, že i o mě je zájem stejně jako o všechny #instagaye, bodybuildery, modely, mého spolužáka a jiných cOoL děcek/ dospívajících všude kolem.

Zatímco ostatní přemýšlí o vysokých školách, řidičácích, osudových láskách a víkendových kalbách. Můj život se pod mým cirkusáckým vedením žene do horoucích pekel, kde se konec konců, určitě smažení nevyhnu.

Jdu se asi vybrečet. Jinak přeji hezký večer (možná spíš ráno).
15. 02. 2020 v 00:16Off-line Riku  (63/176/110)
To je jenom depka. To chce klid. Těch jsem měl.
15. 02. 2020 v 00:28Off-line Peta80  (43/187/-)
Začal bych tím, proč máš sám na sebe tak negativní pohled, anonymní klaune? Nevím, jaké máš rodiče, ale co se kamarádů/přátel týče, s tím můžeš nejvíc udělat hlavně ty sám. Klidně můžeš mít to, co ten tvůj spolužák...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
15. 02. 2020 v 07:48Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Mindrák, narušená osobnost a sebenenávistné chování... no budeš to mít těžký.
15. 02. 2020 v 08:31Off-line iglw  (48/172/77)
Obojí,co je napsáno v nadpisu.
15. 02. 2020 v 14:13Off-line i8051  (53/184/97)
No dokud se nezacnes mit rad a trosku si ve***, tak se z toho nedostanes. Mas to sice tezky, ale reseni to samozrejme ma. Nicmene na to potrebujes se s nekym sejit a vykecat se. Optimalne s nekym, kdo ti je schopen i poradit, nasmerovat te a hlidat, co delas :-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 02. 2020 v 11:19Off-line Betonica  (39/191/93)
No. Psat umis hezky, cili nemohu souhlasit s peklem. Tak chodi grammar level tobe daleko vzdaleny.

Jak psal icko, z textu je citit nizka sebeucta a male sebevedomi, coz ale neni v mladem veku nicim extra. Daleko vic me desi, jak moc si prejes nekam pat*** jen proto, abys nekam patril. To je jako bys chtel jist fekalie jen proto, ze je jedi ostatni. Jestli by nebylo lepsi byt sam sebou. A to i za cenu, ze presne nevis, kym jsi. Vsak nemusis byt ted sebou a navzdy stejne a nikdy jinak. Clovek se meni, zraje, poznava novy lidi a veci... A spolu s nimi se meni, priorzene posouva. Takze ted jsi mozna v roli klauna prodejnyho starsimu panovi, ovsem nikde neni napsano, ze za rok, dva, pet nemuzes byt reditelem zemekoule.

Osobne bych se na tvem miste mene soustredil na cil, kterym je poznani tveho ja. Daleko vic bych sledoval cestu k nemu, pozoroval, co se deje kolem, co je mi mile a co neni, co muzu a chci nasledovat a co nechci. Ono je vzdycky lepsi mit prostor sam pro sebe a v nem si v klidu premyslet. Nakonec, klaunem muzes byt i v duchodu, takze nemas nic, o co bys mohl prijit. Muzes jen ziskat.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload