Chystáte se skupovat jídlo a roušky?

Není to dobrý nápad. :-P
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Zas tak se toho nebojím :) jako ji je to strašný co se děje ale popravdě si myslím ze třeba sem do Liberce se to vůbec nedostane :D a pokud jo tak si jen budu dávat větší pozor...
Ale nemyslím si ze budu si hned kupovat milion roušek a jídlo na další 3 roky :D tohle není zombie apokalypsa :DD
Ale nemyslím si ze budu si hned kupovat milion roušek a jídlo na další 3 roky :D tohle není zombie apokalypsa :DD
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Lidi, vy začínáte panikařit, jak kdyby měl být konec světa...
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Všichni umiraj ve věku na kterou by zemřeli i na normální chřipku, zas média z toho delaji.
Zdraviclovek to přežije napohodu, takže nebojím.
Zdraviclovek to přežije napohodu, takže nebojím.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ne. Investuju ted hodne do chlastu, jsou slevy.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jo, objednal jsem si na eshopu dalsi dva Pyraty a dva Dictadory 21y .. co kdyby :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ne! ani náhodou! nebo sis, anonyme, minulou zimu, co tu řádila chřipka jak černá ruka, taky udělal zásoby jídla? xxddd
krom toho tě roušky před nákazou nezachrání. spíš to zachrání druhé, kteří jsou v kontaktu s nemocným a nemocný ji má na sobě a chrání tak své bezprostřední okolí
krom toho tě roušky před nákazou nezachrání. spíš to zachrání druhé, kteří jsou v kontaktu s nemocným a nemocný ji má na sobě a chrání tak své bezprostřední okolí
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

26. 02. 2020 v 14:46
Anonym

Roušky a respirátory v ČR neseženeš nikde. Přitom je vyrábí česká firma z Kostelce a vychrlí jich 1milion měsíčně. Polovinu produkce vyváží do ciziny.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Zásoby abych pár tejdnů přežil mám tak nějak automaticky, protože některé potraviny kupuju do ve větších baleních, sice ne moc pestrá strava, ale co. Že bych něco kupival kvůli koronaviru, to ne.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Udělejte si zásoby, vyberte všechny prachy, panika je to nejlepší... a hlavně až budete nakupovat a vybírat, mějte styk s co nejvíce lidmi, aby jste to chytili a pak rozšířili... tak abyste si ty zásobičky nakonec užili..
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Né nechystám, já si pak zásoby nakradu od těch co si dělaj zásoby, budu šílený max a postrach postapokalyptickýho světa -_-
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonym (Jarda): "Roušky a respirátory v ČR neseženeš nikde. Přitom je vyrábí česká firma z Kostelce a vychrlí jich 1milion měsíčně. Polovinu produkce vyváží do ciziny"
Co to meleš za kraviny? Ty neumíš používat Gúúgl? Vždyť obojí prodává tolik eshopů...
Co to meleš za kraviny? Ty neumíš používat Gúúgl? Vždyť obojí prodává tolik eshopů...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Mě by jen zajímalo, jak a kdo přišel na to, že jsou obchody narvaný zrovna a jen kvůli koronaviru? Včera byla středa, začátek akcí v nejednou supermarketu a krámy tudíž narvaný jako každou jinou středu. :-D :-P
Nahlásit

Nahlásit

Si tady odlozim...
https://www.info.cz/…u-44437.html?…
https://www.info.cz/…u-44437.html?…

Tak aspon obchodnici vyprodaj zbozi pred expiraci. To se vyplati. Doufam, ze az pujdu v patek pozde vecer klasicky nakoupit, bude tam uz novy zbozi a zadni vykupovaci s paletama hajzlaku ;-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ne, je to totální d***lita... Nějaké zásoby doma mám pro každý (VÁŽNÝ) případ, a průběžně je obměňuji...
Koronavirus NENÍ nic nebezpečného a současná hysterie ukazuje kdo je Novou ovlivnitelný b***c a kdo umí použít alespoň 10% kapacity mozku....
Koronavirus NENÍ nic nebezpečného a současná hysterie ukazuje kdo je Novou ovlivnitelný b***c a kdo umí použít alespoň 10% kapacity mozku....
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.