Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Strach, že nikoho nenajdu

13. 03. 2020 v 16:33Off-line Adamko99  (24/-/-)
Ahoj. Mám takový trochu asi povrchní problém, ale docela mě to trápí, tak mě napadlo, že bych se tu vyzpovídal a třeba mi někdo poradí, nebo něco.
Je mi 20 let a donedávna mi nebylo jasné, jaká je ve skutečnosti moje sexuální orientace. Vlastně ani dnes mi to není 100% jasné, ale mám čím dál tím větší problém se vzrušit díky ženám. S tím problém nemám. Pokud mám být gay, tak ať. Jde o to, že prakticky jediná věc, která mě nyní dokáže vzrušit je myšlenka na určitý druh kluka. Žádný konkrétní, nýbrž vysněný, řekněme. Takového kdybych někdy potkal a on do toho šel, tak bych neměl potřebu být hetero. Mně jde ale o tohle; sám si myslím, že nevypadám celkově špatně, v obličeji ok, trénuju, takže postava taky, ale věc, která mě poslední dobou trápí na mém vzhledu je padání vlasů. Udělaly se mi kouty na obou stranách, jeden větší, tak jsem to shodil komplet, protože s vlasy prostě nevypadám tak, jak bych chtěl. Sám s holou hlavou nemám problém, např. spoustě holek se to údajně líbí, ale to je to.:D Já nevím, jestli chci holku. Momentálně určitě ne, takže mě nezajímá, co se líbí holkám. S klukem žádnou zkušenost nemám, v ničem z těchto věcí. Ale líbil by se mi hubený kluk o něco nižší než já s nějak zajímavě upravenými delšími vlasy, zkrátka něco extravagantního. Mám takové myšlenky už snad poslední rok a tak jsem se chtěl podle toho sám zařídit, moc rád bych měl sám nějaké takové vlasy pouze z tohoto jednoho důvodu, jinak je mi to u p***le.:D Ovšem v mojí situaci teď na mojí hlavě není moc co vymyslet, vlastně nic, co do extravagantnosti. Mám z toho trochu mindrák, protože počítám s tím, že mnohem radši než hezkou holku bych chtěl hezkého kluka a začínám se bát toho, že to tak bude napořád. Ne z důvodu studu nebo čehokoliv takového, ale ze strachu, že nikdy nikoho takového nenajdu, protože sám nemám vlasy. Napadlo mě nechat si narůst vousy, na čemž už dělám, ovšem pomůže mi to v tomhle? Najdou se kluci podobného věku jako já, o kterých tu básním; vzhledově submisivnější, kteří by měli zájem o maskulinního plešouna s dejme tomu dobře vypadajícím ksichtem? Není to nabídka, pouze otázka, zdali je něco takového možné. Nemám s ničím z těchto věcí zkušenosti. Všichni, co mě znají, si myslí, že jsem hetero, asi by do mě tohle neřekli, ale to je jedno, jde o to, že jsem v tomhle fakt nezkušený, tak se když tak omlouvám za možná d***lní dotaz, na který, doufám, i přes jeho d***litu, najdu odpověď někoho fundovaného a zkušeného. Děkuji.
13. 03. 2020 v 16:38Off-line Mxtxj  (21/174/59)
Nechápu na co se ptáš???? všechno je možné a každému se líbí něco jiného a někdy si prostě nēkoho najdeš nebo v to aspoň musíš doufat, podle mě není na tohle nic jako: buď takový a budeš mít kluka, prostě počkej a přijde to někdy
13. 03. 2020 v 16:44Off-line Adamko99  (24/-/-)
Ok, pokud ještě někomu není jasné, na co se ptám, tak tu otázku napíšu jasněji: Jak moc je pravděpodobné, že o mě v mojí situaci bude mít zájem někdo takový, jak popisuju, oproti „klasičtějším“ vztahům mezi dvěma muži, kdy ani jednoho z nich netrápí problém obdobný mému?
13. 03. 2020 v 16:50Off-line Peta80  (43/187/-)
Když chce člověk najít jehlu v kupce sena, tak je nejlepší vzít si na to magnet. Tak se tím magetem staň. Tím chci říct, že čím víc budeš celkově zajímavější, tím víc lidí o tebe bude mít zájem, a tím je větší šance, že mezi nimi bude někdo, kdo bude připadat zajímavý i tobě. Prostě na sobě pracuj, a tím nemyslím jen na vzhledu, ale celkově.
13. 03. 2020 v 16:58Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Můj milý, teď ti je dvacet a chceš vysněného vlasatého subíka, toho je samozřejmě možné dosáhnout i bez vlasů... mne spíš napadá, co budeš dělat v budoucnu, protože i z mladého vlasatého kluka se během pár let stane dospělý vlasatý chlap. I kdyby jsi si teda toho svého snového kloučka našel, myslíš, že by to mělo budoucnost?? To, jak povrchně hodnotíš sám sebe, vypovídá o tom, jak hodnotíš ostatní. A žádný mladý kluk si nezaslouží být odhozen jen protože zestárl, a s někým jako ty by je asi bohužel nic jiného nečekalo.
13. 03. 2020 v 17:00On-line Frederic  (27/178/70)
Strach, že nikoho nenajdeš, když nemáš hřívu vlasů, neměj! ve vlasech to určitě není.

otázka přece zní, když plešatím, najdu si kluka? co je klasický vztah mezi muži? jakože, ti co nemají vlasy nemají vztzah? wtf? xdd anebo jsem se ve tvých sto řádcích ztratil...
13. 03. 2020 v 17:41Off-line Adamko99  (24/-/-)
FreudToldYou: Vím, že to zní asi až moc povrchně, proto jsem na začátku zdůraznil, že jsem si toho vědom. U mě ta „přeměna“ z „heterosexuála“ začala právě tímto. Neuměl jsem si představit chovat city k žádnému klukovi, teď už si to představit dokážu, právě díky tomuhle. Rozhodně bych nikoho neodkopával, i kdyby týpkovi samému pak vypadaly vlasy třeba. Jde prostě o to, že ta přeměna u mě začala vzrušením a postupně to jde nějakým způsobem dál, city atd. Co já vím, třeba za půl roku budu mít úplně jiné preference, určitě se v tomhle ještě vyvíjím a sám se v tom téměř nevyznám.
13. 03. 2020 v 19:51Off-line i8051  (53/184/97)
No ja ti nevim hochu, ale zatim jsem se tu od tebe docet jen popis tvyho zjevu a popis zjevu pozadovane koristi. Prakticky se tu resej tvoje a jeho vlasy. Nikde jsem si nevsim, jaky hodnoty ctis a jaky opravdovy hodnoty a vlastnosti by mel mit protejsek. Ver tomu, ze na nich to vsechno ztroskota. Takze ano, je to ponekud povrchni a strach opravdu mej, protoze pokud budes vybirat jen podle xichtu a vlasu, budes mit ve vztazich hafo problemu :-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
13. 03. 2020 v 20:14Off-line Juno  (68/175/75)
Ano je to pravda, kecy nemaj cenu ukázaná platí:D
13. 03. 2020 v 20:16Off-line Adamko99  (24/-/-)
I8051: Čau, hochu. Na začátku popisuju dokonce aj to, jak a proč jsem se vůbec dostal na tyhle stránky, což s tím vším dosti souvisí. Zatím jsem prostě ještě neměl možnost cítit k jakémukoliv klukovi city, nevím, jaké to je a tak zatím vizualizuju, zkus to pochopit. Vzhled je první, co člověk zaznamená na druhém, ať se ti to líbí, nebo ne.:) Strach mám, to je očividné z nadpisu tohoto slohu, ale není to ten druh strachu, kvůli kterému budu sedět v rohu, klepat se a chcat si do gatí. Ale dík, že mi přeješ.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
13. 03. 2020 v 21:45Off-line AMillionLittleThings  (28/173/60)
Kolik lidí, tolik chutí. Jasně, že existují lidi, kterým se to, co popisuješ, líbí. Musíš jen hledat. :)
13. 03. 2020 v 23:06Off-line Peta80  (43/187/-)
Adamko99, když si tu dáš Seznamka -> Hledání -> Rozšířené hledání, tak se tam dá zaškrtnout "skinheadi", tj ti to vypíše lidi, kterým se holohlavci líbí...
14. 03. 2020 v 16:07Off-line Monogatari  (43/195/80)
Udělej si číro a kouty nemusíš řešit.
14. 03. 2020 v 21:16Off-line kent  (47/-/-)
Kup si paruku a budeš zase v pohodě.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload