Co dnes večer budete dělat?

Co dnes večer budete dělat, když nám zakázali jít do baru a za zábavou? tedy samozřejmě po osmé hodině večerní.
p.s. podle nejnovějších výzkumů a aktuálnímu prohlášení české vlády SARS-CoV-2 chodí navštěvovat bary a restaurace až od 20:00 hod. přes den tedy můžete být úplně v klídku. xxddd
p.s. podle nejnovějších výzkumů a aktuálnímu prohlášení české vlády SARS-CoV-2 chodí navštěvovat bary a restaurace až od 20:00 hod. přes den tedy můžete být úplně v klídku. xxddd

Budu koukat na konec druhé řady seriálu "Ztraceni" a vyhulovat si u toho tlamu, dokud nebudu vyndanej jak chleba z pece a nebo sundanej jak sedlo z koně.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit

Budu se dokopávat do úkolů, kterými mi učitelé zaspamovali email.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Loliťáku: úkoly večer při pátku? :-/ to je hrozný pomyšlení. to snad raději jít spát. xdd
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Taky jsem se divil, že by někdo chtěl začínat víkend zrovna úkoly, ale kecat mu do toho raději nebudu. Třeba ho to baví :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já dělal úkoly buď o půlnoci z neděle na pondělí, nebo ráno v pondělí u snídaně a pokud se povedlo, tak o velký přestávce. ;-)
Nahlásit

S takovými učiteli se úkoly nedají udělat ze dne na den. Ty musí vyplnit celý náš volný čas, protože nemáme svůj vlastní život, který bychom žili.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já jsem od prvniho stupně ZŠ úkoly nedělal a stejně jsem byl vždy jeden z top studentů v ročníku :) úkoly jsou jen pro ty pomalejší, aby si doma procvičili látku, kterou neumí. Frajerům stačí sedět ve škole a poslouchat učitelův výklad. Ale jedna věc jsou úkoly a věc druhá je samostudium. Samostudium jsem dělal i bez vyzvání a pořád s tím více méně pokračuji.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

FreudToldYou: Je fajn že jste neměli povinné úkoly, ale nám by stačilo neodevzdat jeden jediný a nepustí nás k matu***ě. Opravdu ho nechci dělat proto, že bych byl snad nějaký pomalý.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Lolitakšedesátdevítka, Úkoly jsme měli povinné a dostávali jsme za ně známky bez kterých jsme nemohli k matu***ě. Jenomže ke mně měli speciální přístup. Oni ve škole věděli, že jsem schopný opravit sedm Neklasifikací během dvou týdnů.
Ve třídě mne kvůli tomu neměli moc v lásce.
Ve třídě mne kvůli tomu neměli moc v lásce.

Normalni patek, takova flakanda. Aktualni hlidam streaming online koncertu pro colu a u toho delam resty z celyho tydne. A pak doma takovy to domaci zvykani ... vsak se prijd podivat :-)
Nahlásit

Íčkoune, zveš mě? xdd
Nahlásit

Bys nam tu vychlastal rum, posledni dve navstevy si nevsimaly niceho jinyho ... :-) Nicmene je fakt, ze po malovani potrebujeme uklidit a vyt*** a narovnat hadry do novy loznice. Ale tvuj kluk ti toleruje jen kecani, zadny chlastani rumu, takze ti to jen muzu vypravet :-)

Tak jelikož mi žádné úkoly do emailu od školy nedošly ( což mě celkem překvapuje ) tak asi budu sledovat lidi jak v obchodech berou vše útokem xD

Odbravil jsem si hlavu! muhahaha
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Budu koukat na seriál „Pod kupolí“
Nahlásit

Íčkoune: s rumem mě neuctíš. to je pití pro vyzrálé muže. xdd navíc barevnej chlast nepiju, ale vím, že je to moc dobrý. tatík má v pracovně nějaký lahve, co si vzpomínám, tak tam bylo diplomatico (?) a pak nějaký hnědý lahve, co měli na sobě napsaný 24 año xdd
p.s. podvádíš, pze v původní zprávě jsi napsal: "přijď se podívat". ale asi seš lakota, tak sis to rozmyslel a smazal jsi to xdd
p.s. podvádíš, pze v původní zprávě jsi napsal: "přijď se podívat". ale asi seš lakota, tak sis to rozmyslel a smazal jsi to xdd

Přerovnám si frantíka a přepočítám koule, nic zvláštního.
Nahlásit

Nový cézetko: moc se dopředu neraduj, že ti žádnej mejlík nepřišel a jdi si zkontrolovat spam. určitě tam na tebe rozpis úkolů čeká. xdd

Frederiku, je tam to napsany porad, jen na konci, aby to davalo smysl :-) Ale ano, rumy jsi poznal spravne, tatinek ma vkus :-)

Nový cézetko, šťastný to chlapec! xdd ale budeš muset stejně při pátku doma, jako my všichni, když není kam jít. :-/

Ještě je možnost zkouknout nějaký filmy a nebo kouknout tady na zmíněné seriály, ale možná nebudou nic pro mě :D

Anub. Wolfox Tak mě hlavně musí zaujmout příběh seriálu, pokud mě nezaujme tak se přestávám koukat, třeba skoro všichni znají Game of Thrones ale já o tomto seriálu ani nevěděl a taky mě moc nezaujal :/ :D

Tvl zavreli buzince, skolni hajzly a ted jeste zavrou obchodaky a s tim souvisejici hajzlkabinky. Kam pak budou buzny chodit? To bude teprv konec sveta ... buznazombie se potuluji prazskymi ulicemi :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jsem v práci a protože nesmím pracovat tak si budu aspoň honit :D
Nahlásit

Tak proč v té práci jsi?:o)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.