Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu NaKluky.cz s užitím cookies souhlasíte. Další informace
Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Proč není nikde k dostání chlebová mouka?

22. 03. 2020 v 13:29Off-line Anonym
Oběhl jsem všechny supermarkety ve městě a nikde není. Jenom lístečky, že se omlouvají. Z obyčejné mouky, které je dost, se chleba nepeče, jenom veky. A já nejím bílé pečivo.
22. 03. 2020 v 13:32Off-line FreudToldYou  (24/179/65)
Protože chodíš s křížkem po funuse.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 03. 2020 v 13:47Off-line kloudik  (35/182/80)
Proč nikde není? Asi protože ju zpanikařenej národ vykoupil přece :)
22. 03. 2020 v 14:14Off-line Anonym
A jak já k tomu přijdu? Peču si chleba roky a teď přijdu do krámu a?
22. 03. 2020 v 14:20Off-line i8051  (50/184/97)
Protoze b***cci jako ty prave obihaji vsechny supermarkety ve meste, aby si nasyslili zasoby ... :-)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 03. 2020 v 14:20Off-line kloudik  (35/182/80)
Musím tě zklamat, ale ty fakt nikoho nezajímáš holt si přišel pozdě tak nebrbli a kup si chleba už upečenej :)
22. 03. 2020 v 14:37Off-line Anonym
Ty k****ne já bych je neobíhal, kdyby měli aspoň jeden sáček.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
22. 03. 2020 v 14:57Off-line Mr.No  (24/185/70)
Proč asi ty pico, protože Korona vole, hlavně se bez ty mouky neposer.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 03. 2020 v 15:01Off-line Frederic  (24/178/65)
Anonyme, že by došla?
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 03. 2020 v 15:04Off-line Frederic  (24/178/65)
Tak holt tejden nebudeš jíst chleba. tak si uvař rejži nebo to jez bez chleba. stejně žrát mouku je na houby.
a, mimochodem, kdyby z celé téhle koronavirové šlamystyky vzešlo jen, že nebude měsíc chlebová mouka, tak by to byla super zpráva!
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 03. 2020 v 15:50Off-line Anonym
Volové chléb je základ a není to žádný luxus.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
22. 03. 2020 v 15:56Off-line kloudik  (35/182/80)
Anonyme my sme možná volové, ale zato máme chleba :)
22. 03. 2020 v 15:58Off-line Jez1920FC22  (57/196/-)
Tak si ji namíchej z dostupných ingrediencí. Nebo páníček je tak rozmazlený, že musí mít hned vše hotové pod nosem?
Kvásek se dá vyrobit také podomácku. Návody máš na YouTube.
22. 03. 2020 v 16:00Off-line Anonym
Nebudu si kvůli pár d***lům přece kupovat v obchodě, kde to chytá deset prodavaček s koronou a ještě není z kvásku ale pivovarských kvasnic.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
22. 03. 2020 v 16:03Off-line Anonym
Orel není to normální pšeničná, liší se barvou, je tmavší a to je tím, že je jinak namletá, je v ní víc ze slupky zrna. Bílá mouka není zdravá.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 03. 2020 v 16:03Off-line kloudik  (35/182/80)
Když neumíš jít do pekárny tak nežer a neotravuj :)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 03. 2020 v 16:05Off-line Jez1920FC22  (57/196/-)
Tak jdi na pole, skliď, vymlať, prosej ( odděl zrno od plev) a pak umel. Kdo ti v tom brání? A budeš mít svou vlastní.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 03. 2020 v 16:08On-line Artenkotorer  (33/180/84)
Asi se ti bude hodit toto:
"Klasický poměr chlebové mouky je 40% žitné a 60% pšeničné mouky. Pokud budete chtít experimentovat s poměrem mouk mějte na paměti následující: Čím víc bude pšeničné, tím bude chleba buchtovitější (tousťák), naopak čím víc bude žitné, tím bude chleba více „moskva“."

Pokud tedy seženeš alespoň mouky základní :-) Případně, různě po republice jsou rozmístěny menší mlýny a ty problém mít asi nebudou, protože jsou obvykle dražší...
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 03. 2020 v 16:12Off-line rosju  (48/170/72)
Žer maso,vole. :))
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 03. 2020 v 16:15Off-line Jez1920FC22  (57/196/-)
Nebo si udělej bramborový chleba.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 03. 2020 v 16:17Off-line Anonym
Neříkejte mi, že se najednou zpovykaní po letech dali všichni na pečení chleba. Spíš bych sázel na to, že to někde leží ladem u lidí na regále a čeká na moly. A já který peču léta, si teď nenapeču nic?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 03. 2020 v 16:27Off-line Jez1920FC22  (57/196/-)
Tak si upeč kočku.
Není tak náročná.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 03. 2020 v 17:14Off-line iglw  (50/172/77)
Chvilku počkej,bude opět a za "lepší"cenu!
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 03. 2020 v 19:42Off-line poklad  (99/176/68)
Já nevim... Ale u nás normálně je... Sice ne ta nejlevnější, ale je...
22. 03. 2020 v 19:45Off-line poklad  (99/176/68)
A btw.... Bílá mouka není zdravá, to máš pravdu.... Ale ta chlebová také ne :-)
22. 03. 2020 v 22:15Off-line i8051  (50/184/97)
Jez1920FC22 (56/196/-)
Tak jdi na pole, skliď, vymlať, prosej ( odděl zrno od plev) a pak umel. Kdo ti v tom brání? A budeš mít svou vlastní.

--------------------------

No nekeceeej .. STV se nam vratil v novem nicku Jez1920FC22 .. a pak ze uz sem nevleze :-)))
22. 03. 2020 v 22:18Off-line Jez1920FC22  (57/196/-)
No nekeceej, tys sis toho všiml, nebo ti to našeptala tvá věrná sudička? Když nemohu ven balit kluky, díky koronaviru, tak jsem zase zapadl zpět do teplého hnízdečka. :-D
22. 03. 2020 v 22:30Off-line heavick  (57/-/-)
Z obyčejné mouky se vesele upeče tzv. komisárek... hladká mouka, cukr, droždí, sůl, kmín a voda.... nechat vykynout a upéct a máte chleba lepší než supermarketu zmrazený a upečený po týdnech... úplně jednoduché. Tak na co chlebovou mouku?
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2021 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload