Proč není nikde k dostání chlebová mouka?
22. 03. 2020 v 13:29 Anonym
Oběhl jsem všechny supermarkety ve městě a nikde není. Jenom lístečky, že se omlouvají. Z obyčejné mouky, které je dost, se chleba nepeče, jenom veky. A já nejím bílé pečivo.
Protože chodíš s křížkem po funuse.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Proč nikde není? Asi protože ju zpanikařenej národ vykoupil přece :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
22. 03. 2020 v 14:14 Anonym
A jak já k tomu přijdu? Peču si chleba roky a teď přijdu do krámu a?
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Protoze b***cci jako ty prave obihaji vsechny supermarkety ve meste, aby si nasyslili zasoby ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Musím tě zklamat, ale ty fakt nikoho nezajímáš holt si přišel pozdě tak nebrbli a kup si chleba už upečenej :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
22. 03. 2020 v 14:37 Anonym
Ty k****ne já bych je neobíhal, kdyby měli aspoň jeden sáček.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Proč asi ty pico, protože Korona vole, hlavně se bez ty mouky neposer.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Anonyme, že by došla?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tak holt tejden nebudeš jíst chleba. tak si uvař rejži nebo to jez bez chleba. stejně žrát mouku je na houby.
a, mimochodem, kdyby z celé téhle koronavirové šlamystyky vzešlo jen, že nebude měsíc chlebová mouka, tak by to byla super zpráva!
a, mimochodem, kdyby z celé téhle koronavirové šlamystyky vzešlo jen, že nebude měsíc chlebová mouka, tak by to byla super zpráva!
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
22. 03. 2020 v 15:50 Anonym
Volové chléb je základ a není to žádný luxus.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Anonyme my sme možná volové, ale zato máme chleba :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
22. 03. 2020 v 16:00 Anonym
Nebudu si kvůli pár d***lům přece kupovat v obchodě, kde to chytá deset prodavaček s koronou a ještě není z kvásku ale pivovarských kvasnic.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
22. 03. 2020 v 16:03 Anonym
Orel není to normální pšeničná, liší se barvou, je tmavší a to je tím, že je jinak namletá, je v ní víc ze slupky zrna. Bílá mouka není zdravá.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Když neumíš jít do pekárny tak nežer a neotravuj :)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Asi se ti bude hodit toto:
"Klasický poměr chlebové mouky je 40% žitné a 60% pšeničné mouky. Pokud budete chtít experimentovat s poměrem mouk mějte na paměti následující: Čím víc bude pšeničné, tím bude chleba buchtovitější (tousťák), naopak čím víc bude žitné, tím bude chleba více „moskva“."
Pokud tedy seženeš alespoň mouky základní :-) Případně, různě po republice jsou rozmístěny menší mlýny a ty problém mít asi nebudou, protože jsou obvykle dražší...
"Klasický poměr chlebové mouky je 40% žitné a 60% pšeničné mouky. Pokud budete chtít experimentovat s poměrem mouk mějte na paměti následující: Čím víc bude pšeničné, tím bude chleba buchtovitější (tousťák), naopak čím víc bude žitné, tím bude chleba více „moskva“."
Pokud tedy seženeš alespoň mouky základní :-) Případně, různě po republice jsou rozmístěny menší mlýny a ty problém mít asi nebudou, protože jsou obvykle dražší...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
22. 03. 2020 v 16:17 Anonym
Neříkejte mi, že se najednou zpovykaní po letech dali všichni na pečení chleba. Spíš bych sázel na to, že to někde leží ladem u lidí na regále a čeká na moly. A já který peču léta, si teď nenapeču nic?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Chvilku počkej,bude opět a za "lepší"cenu!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Já nevim... Ale u nás normálně je... Sice ne ta nejlevnější, ale je...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
A btw.... Bílá mouka není zdravá, to máš pravdu.... Ale ta chlebová také ne :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jez1920FC22 (56/196/-)
Tak jdi na pole, skliď, vymlať, prosej ( odděl zrno od plev) a pak umel. Kdo ti v tom brání? A budeš mít svou vlastní.
--------------------------
No nekeceeej .. STV se nam vratil v novem nicku Jez1920FC22 .. a pak ze uz sem nevleze :-)))
Tak jdi na pole, skliď, vymlať, prosej ( odděl zrno od plev) a pak umel. Kdo ti v tom brání? A budeš mít svou vlastní.
--------------------------
No nekeceeej .. STV se nam vratil v novem nicku Jez1920FC22 .. a pak ze uz sem nevleze :-)))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Z obyčejné mouky se vesele upeče tzv. komisárek... hladká mouka, cukr, droždí, sůl, kmín a voda.... nechat vykynout a upéct a máte chleba lepší než supermarketu zmrazený a upečený po týdnech... úplně jednoduché. Tak na co chlebovou mouku?
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.