Pláč, nářek a hory mrtvol. New York vypadá jako válečná zóna
19. 04. 2020 v 20:59 Anonym
https://www.novinky.cz/…ona-40321009?…
Ještě si někdo myslí, že to co dělá naše vláda proti koronaviru dělá špatně?
Ještě si někdo myslí, že to co dělá naše vláda proti koronaviru dělá špatně?
Mrkni se anonyme na toto video, btw měli by se na to podívat všichni co panikaří z koronaviru ... jo a je to záznam ze schůze senátu ČR, ne "jedna paní povídala" :D - https://www.facebook.com/…53609098519/
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Aaach jooo, pořád dokola, blaaa, blaaa, blaaa.
Mmch., tady teď psal někdo něco o tom, že naše vláda proti koronaviru dělá něco špatně?
Trrrapné, už faaakt trrrapné.
Mmch., tady teď psal někdo něco o tom, že naše vláda proti koronaviru dělá něco špatně?
Trrrapné, už faaakt trrrapné.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Už jen to,že si někdo napíše jako název nicku anonym-hrdycech svědčí o mentálním deficitu mozku dotyčného anonyma:))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Hrdý anonymni čech... LOL
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Hrdě, ale rači anonymně... :D:D
Nahlásit
Panebože, to je blb, ten anonynym. a ano, ta nekompetentní sebranka, co se prohlašuje za českou vládu ne že by dělala věci špatně, ale ta zatím zk***ila, na co sáhla! a k***í to tady už šest let takže nějaký roušky, který ani nebyla schopna zařídit, jí reputaci nezachrání.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Bohužel zachrání...
Nahlásit
Nepotřebuji jejich nekvalitní předražené rousky,na kterych si mastí kapsy přátele našich zkorumpovanych představitelů státu
Nahlásit
Hmm, buřtíku, bohužel máš pravdu :o(
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak mě napadá, že je to měsíc, co ta naše super vláda slíbila roušky všem a nevím jak ostatní, ale já nedostal ještě ani jednu - povinnost je nosit ovšem je.
Nahlásit
Škoda, že tam nepustia akriho, on by to tam poriešil, a koronavírus by určite pred ním zdrhol niekde na Atlantídu.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Prečo Ty, deduško Jez1920FC22 (56/196/-) nebovenkáš? Vymeň si plienku a choď do hajan. Prečo Ty starý dedo tu devastuješ svojími priblblými komentármi zoznamku? To ti už fakt načisto švitorí v tej bulve lebečnej?
Nahlásit
Jezino, na ktery hore se vymlouvaji??
Nahlásit
A ty nám zase prozraď, co je to nebovenkáš. Když už píšeš na české stránky, tak piš buď česky, nebo aspoň tak, aby ti bylo rozumět a nepoužívej nesmyslné výrazy. Btw, na např. rakouské stránky bys taky asi slovensky nepsal.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tak jsem alespoň doufal, že bude nějaká fotka té hromady mrtvol a ono hovno!! To ať si ten článek strčí do p***le, když mne takhle navnadí a nakonec nic neukážou! D***lní clickbait
Čim vic banan tim vic nufanek 8)
Nahlásit
Protestuji, tedybera neni muž mnoha převleků, to je pomluva -_-
Nahlásit
Jezinko, chceš mi snad opravdu tvrdit, že je soňa tedybába muž mnoha převleků? O_o
Nahlásit
Jez1920FC22 (56/196/-)
O-oó ňufo opět změnil identitu
- napsal ten pravý... tzn. gay 55+ co chodí na e-mimino
O-oó ňufo opět změnil identitu
- napsal ten pravý... tzn. gay 55+ co chodí na e-mimino
Nahlásit
Jezinko, btw s panem onlipem neudržujeme soukromou korespondenci od té doby co jsem se tu jako naivní novic plný ideálů objevil a pan onlip mě srdečně přivítal a popřál mnoho zdaru, od té doby jsme se již více nebavili... občas jdu nostalgicky zaslzet nad to mínusko od něj co mi tehdy omylem asi 6x vpálil do profilu :D
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.