Baculatí kluci
03. 05. 2020 v 23:32
Anonym
Anonym Už pár roků vím o své podivné úchylce, kdy mě prostě vzrušují kluci, kteří mají pár kil navíc a líbí se mi představa toho, že bych je krmil. Jistým způsobem se s tím nedokáži stále vypořádat. Má to někdo taky takhle?
Zní to docela hot <3
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Na vykrmenosti není nic hot ! :))
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Je to fetiš ty chceš krmit a někdo jiný chce být krmen, ale oba to mají do extrému vzrušuje je představa, že krmený se stane ležícím upoutaným na lůžko a bude jen jíst zcela závislý ve všem na svém milujícím krmiči. Dá se to realizovat v rozumné míře, ale problém je, že ani jeden z páru nedodrží rozumnou hranici nebo ještě hůř má protějšek, který o té libůstce neví a tak je vykrmován v podstatě "na tajnačku" s tím, že když se na to příjde nebo se krmič přizná pod tlakem důkazů a obvińování anebo vyutuje je pozdě a vztah se rozpadne, končí to zlomeným srdcem a drastickou dietou. Můžeš to dělat, ale chce to terapii, abys získal náhled a brzdy...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Když jsem byl mladý hubený, tak jsem obdivoval silné vyžrané kluky- Ale oni nebyli obézní. Byli dobře živení.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Krmení mě zas tolik netáhne, ale líbí se mi když je kluk tlustej a hodně papká ( ꈍᴗꈍ)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jestli umíš dobře vařit, můžeš přijet za mnou :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nezní to špatně nechal bych se kdyby někdo měl zájem
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.