Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Volný vztah

15. 05. 2020 v 23:52Off-line Anonym
Ahoj,
nedávno jsem oslavil dvouleté výročí s přítelem. Jako dárek jsem dostal kopačky, ale ne ty na football. Z našeho vztahu se totiž vytratila láska a žili jsme spíše na jedné hromádce jako kamarádi. Sex nefungoval. Postupem času se kvůli nefungujícímu sexu zhoršila i komunikace a vyvrcholilo to takto.
Ukončili jsme to, ale stále spolu bydlíme. Mám totiž kočku a se zvířetem je těžší najít si spolubydlícího. A taky jsme se snažili nadále vyjít jako kamarádi. Po rozchodu jsme si začali rozumět zase jako předtím, a on se mi přiznal, že se ve vztahu cítil svázaně. Líbí se mu představa, že si může psát s kluky či se s nimi scházet. Já konec vztahu bral zprvu tragicky, ale dost rychle jsem se přes to přenesl a našel si kamaráda s výhodami. Své sexuální zážitky jsem mu důkladně vyprávěl, možná jsem se chtěl trošku pomstít (nevynechal jsem ani polykání spermatu a informaci, že už jsem si pořídil kondomy).To ho hodně naštvalo, protože jsme posledních pár měsíců neměli anální sex, což jsem z větší části zavinil já.
Když jsem mu vyprávěl o mém úletu, byl z toho smutný, až se opil a vyčetl mi co se ze mě stalo, mrzelo ho, že v našem vztahu byl sex zanedbaný a týden po rozchodu jsem už někomu kouřil p**o. Povídali jsme si a rozhodli jsme se to znovu zkusit ale stylem volného vztahu. Oba si můžeme psát s kluky, scházet se s nimi a máme možnost i nezávazného (bezpečného) sexu, ačkoliv to neplánuje využít a já o to nestojím. Dává mu to pocit svobody. Mně tato dohoda vyhovuje, alespoň ta část, která se netýká sexu. S tím si nejsem tak jistý. Nikdy jsem nikoho nepodvedl a nevím, jak bych reagoval na takový typ vztahu. Můžu spoléhat na to, že se třeba s nikým nikdy nevyspí, ale kdo ví. On říká, že to má hlavně kvůli tomu, že mu chybí přátele v reálném světe, a tak se snaží s někým sblížit alespoň touto cestou. To by mi nevadilo, jen ta možnost sexu... Za dob našeho vztahu jsem často přemýšlel, o tom, že bych se rád vyspal s někým jiným, ale vždy to byly jen představy. Kdo ví, možná mi to po nějaké době bude taky vyhovovat. Přistoupili byste na něco takového? Myslíte si, že má tento vztah šanci?
16. 05. 2020 v 00:12Off-line Tommy1991  (32/167/85)
Ne nepřistoupil. Pokud miluje nemůže ho vztah svazovat. Pokud by si s jinými psal čistě přátelsky a tak se taky scházel bez jakéhokoliv citu je to v pořádku, ale potřeba nebo výhrada práva mít sex i mimo vztah nemá s nedostatkem nic společného. Fungovat to nemůže už jen protože tobě to očividně vadí.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
16. 05. 2020 v 00:38Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Na jednu stranu je volný vztah asi pitomost, na druhou stranu pokud by to tomu vašemu vztahu mělo pomoct, tak proč to aspoň nezkusit (pokud to nejde dát dohromady jinak), ztratit nemáte co, rozešlí už jste, můžete jen získat.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload