Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Kdo z vás řeší závislost na cukru i když je štíhlý?

20. 06. 2020 v 08:23Off-line Anonym
Synek, co řeší svou údajnou závislost na sladkém, není vůbec závislý. Ty jsi pouhý perfekcionista, kluku! Vůbec ses nezmínil o své hmotnosti, sladké řeší nejčastěji ti, kdo je na štíru se svou váhou.A mnohdy ani ti né, jinak by tu nelítalo tolik obézních :)Tak schválně, kolik z vás je závislých na sladkostech a kolik z vás má potřebu to řešit i když jeho váha je v normě?Takže na místě je řešit perfekcionismus, ten tě obtěžuje víc.
20. 06. 2020 v 20:53Off-line LionCz  (30/184/70)
Já začal řešit závislost právě v okamžiku, kdy se mi udělalo trochu bříško. Takže omezuji, jak to jde. Občas zřeším a dám si Coca Colu. Ale nevadí, chtěl jsem cukr omezit, ne zrušit.
20. 06. 2020 v 23:10Off-line luckyTee  (30/175/55)
Nie je to len o váhe; tá nesúvisí len s množstvom cukru ale obecne s celým metabolizmom a spotrebou.
Napríklad, že cukor pôsobí zápalotvorne. Niektoré výskumy naznačujú spojenie s Alzeihmerom a podobnými mozgovými problémami. Ďalej, čo sa aj mne osobne deje, cukor môže spôsobovať náladovosť, prípadne akné. Ak je človek navyknutý na cukor, tak pri jeho vynechaní môže mať problémy so sústredením a byť podráždený. Môžu sa po ňom kaziť zuby a páchnuť z úst.
Taktiež, že pred 100 rokmi užívali ľudia 50x menej cukru ako dnes.
22. 06. 2020 v 17:07Off-line Zubata.s.kosou  (103/-/-)
Mě před měsícem bzíklo v hlavě a přestal jsem žrát sladký. Nikdy jsem si neuměl představit, že bych vydržel jeden jedinej den bez sušenky, čokolády, tyčinky, coly apod. Váhu jsem nikdy neměl extra hroznou, zdravotně jsem taky OK, krom pálení žáhy, což tím vysazením sladkýho přestalo. Ale jak už tu někdo psal, začal se mi hromadit tuk v břiše a to mě přinutilo se sebou něco dělat, takže krom toho sladkýho ještě denně cvičím a jím malý porce. Po měsíci mám přes 5 kg dole a cejtim se líp než kdy jindy, ale chutě mám kolikrát hrozný :-D :-D :-D
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload