Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Problémové navazování vztahů

12. 07. 2020 v 19:55Off-line Anonym
Dobrý den, obracím se na Vás, protože řadu let mám problém najít si alespoň nějakého mladého milence. Poslední dobou mám často sexuální touhu a díky nezdarům a špatným domluvám na seznamce si často dávám Lexaurin, který mě uklidní, jinak bývám i agresivní. Takové věci bych měl řešit s psychiatrem. Každopádně bych chtěl poradit, jaké jiné by mohlo být východisko poznat někoho, kromě seznamek. Napadalo mě navštívit nějaké gay kluby, či diskotéky, akorát tam mám obavu že to bude taky marné, protože se tam údajně lidé chodí pouze opíjet a předvádět, případně nabízí služby za vysoké peníze. Poradili by jste mi prosím, jaká místa, případně akce bych měl navštěvovat? Abych měl alespoň nějakou šanci. Nebo další věc, zda existuje nějaký poradce, který se na gaye zaměřuje? Můžete navrhnout i jiné řešení. Budu velmi vděčný za Vaši radu a odpověď. Předem děkuji a přeji hezký den.
12. 07. 2020 v 20:29Off-line BaseZax  (27/-/-)
Abych ti odpověděl na otázku, kde a jak se seznamovat. :)
Tak přirozeně existuje hodně způsobů jak někoho poznat... nejčastější je asi seznamka, potom nějaký ten bar; nebo pak můžeš poznat kamarády tvých kamarádů a nebo se pak víc seznámit s nějakým tvým kamarádem/známým.

Ale navrhnout ti nejideálnější variantu je těžké, když o tobě nic nevíme. :)
Problém může být třeba v tom, že už jsi třeba ve středním věku, ale i tak si trváš na tom, že chceš poznat někoho "mladého".
12. 07. 2020 v 21:34Off-line Anonym
Píšu anonymně, protože se bohužel i tady najde několik haterů a lidí, kteří si dělají ze všeho srandu. Mimochodem je mi 26 let a bydlím v místě, kde nic pomalu není. Můžu zajet do Brna, kde to mám nejblíž, ale prvně se s někým domluvit a to tady skoro nejde. Jaké blbosti mi kolikrát lidi píšou a neodpovídají na otázky, na které se ptám, a to se ptám na normální věci, ne na sex apod.Ve finále se nedomluvím a tím konverzace končí. Možná mi to dělá i fotka, kterou mám na profilu, která je kvalitně vyfocena, ale druhým se to nelíbí asi, ale to mi neřeknou. Přitom zase hodně známých, kamarádů a občas i někdo tady mi řekne že jsem hezký kluk. Mám normální postavu a normální účes. Normálně jsem pohodář, ale agresivní bývám spíš na ty lidi, na které se nedá spolehnout a neřeknou mi do očí nàzor nebo mi to nenapíšu, rád příjmu i k***iku, ale musí odpovídat slušnému chování.

Jinak zatím dík za rady a jaké máte kdo zkušenosti s těmi kluby? Že bych tam osobně přišel a zjistil, zda nějaká šance je. Tam je výhoda že se vidíme osobně.

Jinak si můžu s někým psát, ale podotýkám s někým slušným a upřímným. Díky moc :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 07. 2020 v 21:55Off-line BaseZax  (27/-/-)
No tak by si někdo udělal srandu, chtělo by to trošku víc "mamvp**ismu"; kašlat na lidi co tě vlastně neznají. :)

Řekl bych, že asi budeš vcelku v pohodě klučina.
Ale taky záleží na tom s kým si píšeš, jestli si máte o čem povídat, jak jste si sedli a tak... ale i na tom na co se ptáš.

Co se týče barů, tak ti neporadím. Není to můj styl, já jsem spíš na uzavřenou skupinu kamarádů a nebo gaming. :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 07. 2020 v 22:47Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jinak, kámo-brácho... vzhledem k tvé anonymitě ti asi moc lidí nenapíše, řekl bych že budeš muset lidem psát sám. :D
13. 07. 2020 v 06:11Off-line iglw  (48/172/77)
No,dneska je to těžké,nevzdávej to!Ve Tvém věku ještě opravdu není pozdě,píšeš 26,to máš život před sebou!Ano,i Brno je dobrá příležitost,kde se pohybuje hodně lidí!Stačí někdy i pohled,gesto.Musíš chodit mezi kamarády!Neseď hlavně jen doma u PC!Zkus další seznamky tady!Určitě ten "pravý" někde existuje!Žádný psychouš Ti nepomůže!
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload