Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Myslí to so mnou vážne?

13. 08. 2020 v 22:57Off-line Anonym
Zdravím spoznal som super chlapa ktorý nemysli len na sex chvíľu sme si písali nakoniec sme išli spolu von a ja som sa hneď buchol na prvom stretnutí úplne ten dokonalý. Chodili sme spolu von častejšie a častejšie až som sa mu priznal že ho ľúbim on reagoval tak že veľa krát sa sklamal v láske a zažil si toho veľa že on si všimol že sa mu páčim ale že sme vo,, fáze zoznamovania” a on ma musí spoznať lepšie. Zobral som to, že dam tomu šancu pochopil som to veď ja sám som sa veľa krát sklamal. Po dalších pár stretnutiach chcel byť so mnou častejšie kvôli tomu som zopár krát vynechal prácu aby som mohol byť s ním. Začal sa ma viacej dotýkať myslím tým obyčajné dotyky chytil ma za ruku na chvíľku a podobne. Čakal som že sa to nejako bude vyvíjať až jedného dňa mi povedal, že by to rád skúsil ale chce ma ešte trošičku spoznať. Skoro Každý deň sme spolu. Chodíme na výlety a podobne. Ja ale tuším, že niečo je zle, že nikdy toho nič nebude a iba ma využíva na zaplnenie samoty. Dnes som zo srandy otvoril gay zoznamku a začal mu ukazovať profili iných mužov v okoli že však von môže chodiť s hocikým ( viem detinské ) a on na to odpovedal že chce byť iba so mnou. Sme proste kamaráti čo spolu chodia von. A mám pocit, že niečo viac cítim iba ja a on to zneužíva vo svoj prospech. Alebo len možno naozaj sa popálil natoľko že potrebuje čas. Nechápte ma zle že ja to hrotim alebo čo len vážne netuším ako som na tom a od neho sa to asi nedozviem potrebujem odpovede čo by ste urobili na mojom mieste ako by ste sa zachovali a podobne keďže ja som na tom jak taký d***l stále si kladiem otázky : sme spolu? Nie sme spolu? Budeme spolu? Robí si zo mňa srandu? Neviem sám.
13. 08. 2020 v 23:06Off-line Weasley  (19/186/-)
Podle mě nad tím moc přemýšlíš... zkus si spíš říct jestli jsi s ním šťastný, zbytek není tak podstatný. Musíš si sám říct jestli on je středem tvýho světa nebo ne a následně se tím řídit. Snad budeš šťastný :)
13. 08. 2020 v 23:08Off-line Anonym
Weasley ja som s ním šťastný keď sme spolu som najšťastnejší človek na svete nič iné mi netreba len jeho prítomnosť. Ja sa len obávam ďalšieho sklamania. Obávam sa, že ma má iba aby zaplnil tú samotu ????
14. 08. 2020 v 03:22Off-line iglw  (48/172/77)
Hlavně řádně choď do práce a ve volném čase s ním hodně diskutuj,ptej se,nabízej řešení atd.Je krásné být zamilován,užívej si přítomnosti jeho,i sex časem bude!Nespěchej!Držím palce!
14. 08. 2020 v 20:08Off-line Montyrey  (103/130/150)
Někdo je prostě opatrný. Buď to vydržíš a budete v poho, nebo to nevydržíš a najdeš si někoho jinýho, ale podle popisu to vypadá, že se mu líbíš a jen není tolik hrr jak ty. Než zahájíte sexuální život, budeš muset víc honit.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload