Stříbranov/Ilvermorny

Tak trochu se nudím tak jsem si řekl proč neřešit kraviny na poradně.
Pro ty co neví tak stříbranov/Ilvermorny je škola ze světa Harryho Pottera která se ale nachází v USA. Též jako bradavice má i tato škola čtyři koleje ale jsou poněkud odlišné. Další odlišnost mezi těmito školami je že do kolejí nerozděluje moudrý klobouk ale čtyři sochy(každá socha představuje jednu kolej). Někdy se stane že si studenta vybere víc soch než jedna (ve velmi vzácných případech dokonce tři naráz) a student si následně může vybrat kam chce.
Takže teď k dotazu. Dám vám sem dolů odkaz na neoficiální test a zajímali by mě vaše výsledky (nudím se takže mě zajímá každá hovadina).
Takže jaká je vaše kolej?
https://www.idrlabs.com/…use/test.php
Pro ty co neví tak stříbranov/Ilvermorny je škola ze světa Harryho Pottera která se ale nachází v USA. Též jako bradavice má i tato škola čtyři koleje ale jsou poněkud odlišné. Další odlišnost mezi těmito školami je že do kolejí nerozděluje moudrý klobouk ale čtyři sochy(každá socha představuje jednu kolej). Někdy se stane že si studenta vybere víc soch než jedna (ve velmi vzácných případech dokonce tři naráz) a student si následně může vybrat kam chce.
Takže teď k dotazu. Dám vám sem dolů odkaz na neoficiální test a zajímali by mě vaše výsledky (nudím se takže mě zajímá každá hovadina).
Takže jaká je vaše kolej?
https://www.idrlabs.com/…use/test.php

Pokud to někoho zajímá (jakože nikoho) tak mě vyšel horned snake a pukwudgie který byl v těsném závěsu. A asi bych di vybral Horned snake :-)

Tome, fakt je to horned? Nemá to být horny snake? :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

V zivote sem o tom neslysel, to je nejaky fan lore?
jinak 87: Wampus, a 67% Pagwudgie a Horned snake.
jinak 87: Wampus, a 67% Pagwudgie a Horned snake.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak to vim, ale o americke sem nikdy neslysel :) I kdyz kanon to musi byt az od Fantastic beast, driv se o tom nikde nepsalo, co mi pamet slouzi, a ani tma neni popravde myslim nijak zminena.

Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To zni jako vagusak, hnus :D a jelikoz mam radeji klasicke britske vzdelani, tak zlatej muj Zmijozel :D

Ja mam uz nastudovano ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.