Problém maloměst

17. 08. 2020 v 20:26
Anonym

Jak se vyrovnat s tím, když bydlíte na malém městě a všechny gaye v okolí už znáte buď osobně nebo min. od vidění. A víte, že tam není pro vás žádný potenciální partner, který by se vám líbil. Prostě prázdný rybník.
Co se s tím dá dělat, pokud se nechcete stěhovat přes půlku republiky?
Co se s tím dá dělat, pokud se nechcete stěhovat přes půlku republiky?

Přestěhovat se přes čtvrtku republiky.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ano,dnes je možnost se stěhovat po celém světě,nejen do našich tří největších měst-Praha,Brno,Ostrava!Vídeň,Berlín,Paříž,Barcelona,Londýn,severská města,i celé Holandsko,Los Angeles,New York,atd,atd.,tam je krásné bydlení i pro "našince",ale musíš něco umět!
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Tento výtvor bych pojmenoval: "Hledání ztraceného času."
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Určitě je tam někdo o kom to nevíš...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

17. 08. 2020 v 20:43
Anonym

Lukasfilip (35/176/69) NOVÉ
Určitě je tam někdo o kom to nevíš..
A to mi jak pomůže?
Určitě je tam někdo o kom to nevíš..
A to mi jak pomůže?
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

K cemu ti to pomuze? Ze budes vedet, ze je tam dalsi spousta anonymu, jako ty :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Anonym skus prehodnotiť svoje nároky na svojho partnera nevravím že všetky a možno ti niekto aj padne do oka.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Na maloměstě je problém v tom, že člověka berou spíš, jako souseda, nebo jako tohohle kluka. Ty vazby jsou na maloměstě jiné, než ve městě, kde se lidi mezi sebou skoro neznají.

Přestěhováním do velkoměsta si nepomůžeš, tam je víc potenciálních partnerů, ale je to tam zkaženější, takže o moc větší pravděpodobnost seznámení nemáš. Já bydlím v menším městě u velkoměsta a je mi to k čemu? k prdu. Moje cílová skupina prakticky neexistuje a s ostatními si nemám co říct. Co můžu poradit? Koupit si auto, co málo žere nebo "obyvatelné", napsat na profil, co chceš a co nabízíš, a čekat, kdo se ozve. Podle mě ale vztah na dálku nemůže fungovat.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.