Máte raději kočky nebo psy?

To je teda důležitý :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Důležitější je velikost čůáka.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Náhodou to je důležité. Já bych si s osobou co má radši psy než kočky ani nepotřásl rukou:-D
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já mám to samý s člověkem co má radši kočky...zajímavý ;-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Když mi to v jídle nemňouká nebo neštěká...
Ani jedno.
Ani jedno.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

K obedu nebo k veceri? Stekanatky jsou totiz na noc tezky ... ;-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ičkoune, tak to musíš ochutnan štěkáčky, hafanátky a psíčkovou, to je teprv pořádné jídlo XD
Nahlásit

Kočky jsou Mrdky. Vždy když nějakou potkám tak jí nakopnu jak míč na tréninku. xdddd
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Kočky. Psi jsou moc oddaní a vlezlí. Kočky jsou osobnosti.
Nahlásit

PavliQ: jeď na safari, kde maj velký kočky, třeba lvy. Ať si potrénuješ i běh po tom co nějakou kočku nakopneš :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Urcite psy, kocky jsou hrozny svine :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

No jo, střechovéj zajíc, to je něco pro akriho. Z platu školníka se dá jen těžko vyžít a takovej střechovéj mucinek se vždy hodí ... mňam
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Mám rád oboje, ale jsem zastánce svého druhu, takže dám přednost psovitým :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Toralf (22/182/75) NOVÉ
No jo, střechovéj zajíc, to je něco pro akriho. Z platu školníka se dá jen těžko vyžít a takovej střechovéj mucinek se vždy hodí ... mňam
Já nejsem cigošská svoloč, jako ty, abych žral střechové mucinky. Tím tě živila nejspíš tvoje morgošská matka, která tě měla se svým vlastním bratrem, protože není možné aby se takový i*****l narodil ze vztahu dvou normálních lidí.
Já nejsem cigošská svoloč, jako ty, abych žral střechové mucinky. Tím tě živila nejspíš tvoje morgošská matka, která tě měla se svým vlastním bratrem, protože není možné aby se takový i*****l narodil ze vztahu dvou normálních lidí.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Som rád akri, že si nám konečne objasnil, ako si vlastne vznikol, lebo je fakt, že taku kreaturu plešatu, ako si ty, by nechcela ani slúžka cigošskeho vajdu.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

A ak už nebudeš vládať vyžiť z toho školnickeho platu, máš u nás otvorené dvere.... Bača z Očovej má pre teba rezervovaný chlievik.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Psi k smrti nenávidím, ale o něco méně, než kočky, to je také pravda :sD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Já jsem teď jednoho rošťáka po 16 letech společnýho života pochoval. Teď mi chybí jeho fyzická přítomnost, pohlazení, přítel, který tě doprovází na výlety, procházky, na chatu, kde nejsi sám. Vždy jsme měli No a nebudu měnit za jiné plemeno. Jen teď, či později najít podobného ( maskou a zbarvením), zbytek ( výchova a podobně) si už musí člověk udělat sám. Ostatně se říká, jaký majitel, takový pes.

Já jsem kočkomilnej. Psi mi nevadí, pokud jsou někde u boudy. Ale jak to volně běhá po ulicích a sere po chodníkách, tak to ne. Ve městech bych to zakázal.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Sem svýho psa odnaučil honit kočky a naučil ho je i tolerovat ve své blízkosti. Většina, koček, které ho neznaly automaticky utekly. Kočku jsem doma přitom neměl.
Dokonce jednou dostal od kočky, která ho znala, tlapkou facku, naštěstí měla zatažené drápky, když se jí snažil očichávat. Pak se zvedla a v klidu odešla. Jinej by po ní skočil a vytrestal jí a on si to od ní nechal líbit. Byl prakticky tolerantní i k srnkám, zajícům. Koukal na ně a neútočil. Prostě takovej pohodář.
Dokonce jednou dostal od kočky, která ho znala, tlapkou facku, naštěstí měla zatažené drápky, když se jí snažil očichávat. Pak se zvedla a v klidu odešla. Jinej by po ní skočil a vytrestal jí a on si to od ní nechal líbit. Byl prakticky tolerantní i k srnkám, zajícům. Koukal na ně a neútočil. Prostě takovej pohodář.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.