Youtube - reklama na menstruační vložky

21. 08. 2020 v 15:44
Anonym

Ačkoli mám na Youtube mužský profil a všude uvádím mužské údaje, neustále mě firma Youtube bombarduje reklamami na menstruační vložky a tampóny. Myslíte, že mi tím chtějí něco sdělit?

Je to jen teorie, ale je dost možné, že si o tobě myslí, že jsi pí*a. :D :D
(neber to osobně, jde o vtip :) )
(neber to osobně, jde o vtip :) )
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jo, ze jsi pica ... :-)
Ale ted vazne anonyme .. je uplne fuk, co mas na profilu, to je jen minoritni info pro to, co ti to nacpe za reklamu. Tam si kazdej pise, co chce. Podstatny je, na jaky weby lezes, co vyhledavas a jak casto to delas. Pokud tam lezes z Chromu, tak uz jsi pro Google tak provarenej, ze o tvejch preferencich vi uplne vsechno. Podstrci ti pak tu reklamu inzerenta, ktera bude na tebe presne zacilena. Pokud na ni byt jednou kliknes, uz tim potvrdis zajem o tuto komoditu a zacnou se ti nabizet samozrejme reklamy inzerentu s podobnym zacilenim. Jestli to nechces, da se to myslim v Chromu i vypnout nebo pouzivej private mode nebo i jinej prohlizec :-)
Ale ted vazne anonyme .. je uplne fuk, co mas na profilu, to je jen minoritni info pro to, co ti to nacpe za reklamu. Tam si kazdej pise, co chce. Podstatny je, na jaky weby lezes, co vyhledavas a jak casto to delas. Pokud tam lezes z Chromu, tak uz jsi pro Google tak provarenej, ze o tvejch preferencich vi uplne vsechno. Podstrci ti pak tu reklamu inzerenta, ktera bude na tebe presne zacilena. Pokud na ni byt jednou kliknes, uz tim potvrdis zajem o tuto komoditu a zacnou se ti nabizet samozrejme reklamy inzerentu s podobnym zacilenim. Jestli to nechces, da se to myslim v Chromu i vypnout nebo pouzivej private mode nebo i jinej prohlizec :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Anonym: špióni z Google vedia o tebe všetko :D :D. Aj to že si gay.
Takže si sa k ženám trochu priblížil :D
Takže si sa k ženám trochu priblížil :D
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.