Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Souvisí, že máte partnera s vašim majetkem?

24. 08. 2020 v 08:49Off-line Anonym
Čus docela by mě zajímalo, jaký vliv má majetek/příjem kluka na to, jestli se seznámí nebo ne. Osobně si myslím, že to má vliv zásadní, čím víc tím víc kluků se přihlásí a budou chtít se seznámit. Pokud to není úplná příšera a navíc dobře vypadá, má vyhráno, bude kluky spíše odhánět než nahánět.
Opačně, kluk bez majetku bude mít smůlu, ptze toho nebudou chtít ani prostituti, jeho jedinou záchranou je buď velký pero nebo hezký ksicht a mládí.

A co myslíte vy?
24. 08. 2020 v 09:34Off-line hrabuvka  (40/180/75)
I takový jsou buzny mezi námi. Bohužel. Zatím co jsem chtěl změnit svět,tak svět změnil mě. Nebudu už ten rotarik , filantrop ale budu jen z**d.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
24. 08. 2020 v 09:57Off-line igni  (36/192/130)
Tohle plati tak mozna ve skupine zlatokopu, jinak to nema podle me skoro zadny vliv. Jasne, pokud jsou dva lide z diametralne rozlisnych socioekonomickych kruhu, tak je sance na setkani a porozumneni si mensi (a nejspis i dlouhodobe fungovani vztahu), ale na poznani se to nema az tak vliv. Uz proto, ze tady nikde kolonku "prijmy" pripadne "souhrna vyse majektu" nikde na profilu nevidim.
24. 08. 2020 v 10:57Off-line Anonym
Ptám se proto, protože to vidím okolo sebe v reálu. Kluci bez finančních starostí a za vodou nejsou nikdy sami, vždy mají přítele a platí to i naopak. Jestli o nesouvisí s tím, že když mají hodně peněz, můžou žít plnohodnotný život a ví, že jinde by ho neměli, tak se ho drží.
viz např.Výměna manželek
https://novaplus.nova.cz/…jednou-tydne
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
24. 08. 2020 v 12:02Off-line i8051  (53/184/97)
Anonym
Ptám se proto, protože to vidím okolo sebe v reálu. Kluci bez finančních starostí a za vodou nejsou nikdy sami, vždy mají přítele a platí to i naopak
-------------------
Anonyme, tohle neni o penezich tech lidi, tohle je o jejich mindsetu. Taky bych nebyl s nekym, kdo ma nastaveni uplne nahovno, nema zadny cile, nic ho nebavi, vsude vidi problemy a jen tak prolejza svetem, cemuz samozrejme odpovidaji i jeho finance. I kdyby to byl nejakej megaborec s 30 centimetrovym tenisem a pekacem buchet (realna zkusenost). Tam je to treba pro me ztrata casu, protoze vidim, ze nebude zadnej budouci progres a ten vztah bude bez vyvoje. Naopak me bavej lidi s realnejma planama, schopnosti neco stale delat a neco dokazat. Takovi, kteri se chteji porad nekam posouvat a delat veci, ktery sice nejsou snadny, ale ktery jim davaj energii a radost. A tihle maji diky svym schopnostem treba zase penize i pres to, ze to neni pro ne hlavni motivace. A i kdyby je nemeli, tak maji alespon podobny nastaveni neco delat a zmenit to.

Nesmis koukat jen na velikost konta, ale musis videt souvislosti. Ale to mozna tobe podobni, nechapou, protoze ten rozhled proste nemaji. Mozna budes ta prvni skupina, o ktere jsem psal ... :-)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 08. 2020 v 12:17Off-line Frederic  (27/178/70)
Hmm, tak íčkoun to vystihl upe přesně. dobře ty.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 08. 2020 v 12:27Off-line Anonym
Cílevědomost? To ale není totéž, co být ve vatě. Myslím, že jsi to spojil účelově.
Může to platit, ale i nemusí. Respektive ne vždy.
Tak třeba si vem synka z bohaté rodiny, má na co si vzpomene, ale nic nedokázal a ani cíle nemá. Žije třeba z apanáže svých bohatých rodičů. Přesto není sám, má kolem sebe mnoho přátel. Střídá partnery a vybírá si. Oproti chudákovi za kasou, který nemá nikoho a nikdo o něj nestojí.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
24. 08. 2020 v 12:32Off-line i8051  (53/184/97)
Anonym
Tak třeba si vem synka z bohaté rodiny, má na co si vzpomene, ale nic nedokázal a ani cíle nemá.
----------------
Zklamu te, ale tihle synkove z bohatsich rodin naopak maji v rodicich nejake vzory a chteji take neceho dosahnout, protoze vidi, ze pokud si chteji udrzet nejaky standard, budou na tom muset zamakat. Samozrejme male procento podobnych synku jsou ti frackove a burani, o kterych pises. Vetsina je ale presne opak.

Tak jsi mi nejak anonyme potvrdil, ze patris do ty prvni skupiny. Samotna cilevedomost to neni, jsi trosku mimo v pojmech a hlavne v chapani reality. Psal jsem neco uplne jinyho. Spis z tebe mluvi zavist. Takovy nebrat :-)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 08. 2020 v 12:35Off-line Anonym
Cilevedomost to neni, jsi mimo v pojmech a v realite

Ale o ničem jiném jsi nepsal.

Naopak me bavej lidi s realnejma planama, schopnosti neco stale delat a neco dokazat. Takovi, kteri se chteji porad nekam posouvat a delat veci, ktery sice nejsou snadny, ale ktery jim davaj energii a radost.

To je jinými slovy cílevědomost.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 08. 2020 v 12:45Off-line Anonym
Proč hned šermuješ závistí, jako když píchneš do vosího hnízda?
V tvém příspěvku nic jiného než pasáž o cílevědomosti, plánování není. Promiň ale mindset je jen prázdná obecná floskule nikoliv názor.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 08. 2020 v 12:45Off-line igni  (36/192/130)
Anonyme: Bud mas synka z boahte rodiny, co se bude v zivote placat a zit z penez rodicu, a jak rikas, bude stridat partnery i kamarady, protoze na stalo to moc nebude.
Nebo to bude nekdo s urcitym cilem a snahou se ho dopracovat, pak je ta jeho bohata rodina jen prostredek, ale ne definice toho cloveka jako takoveho.

Icko ma pravdu, zvlast pokud se bavime o mladych lidech, rekneme do cca 30-35 let, nema smysl resit majetek, u vetsiny ani nema smysl resit cashflow, ale je dulezite resit to, co ten clovek od zivota chce a jestli si za tim jde. Zapre mladi ty penize zatim vetsinou nemeli cas proste ziskat, proto resit majetek nema smysl. Ani se za par let nestihnou probojovat na vysoke pozice, proto ani to cashflow neni dulezite.
A ve vysledku nemusi byt dulezite ani jedno i z dlouhodobe perspektivy. Treba ten clovek chce byt uspesny vedec. Nebo se stat akademikem a ucit na vysoke skole. Nebo i treba statnim diplomatem (coz je taky kariera na dlouho). A ani jedno z toho neprinese miliony, ale jsou to pekne cile, hodne kvalitniho uvedomeleho jedince, co vi, co chce. A to je hlavni, protoze to znamena, ze bude dal rust a rozvijet se a ty muzes s nim. To je to, co je pro vztah dulezite a myslim ze o to slo ickovi.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 08. 2020 v 12:54Off-line Anonym
Igni ale to jsi jen rozepsal kapitolu o cílevědomosti na více příkladech.
I8051 se tomu brání, píše, že nejde o cílevědomost a že jsem to já nepochopil.
Já mu dal příklad, kdy cílevědomost ten člověk nemá žádnou, a přesto má plno přátel a vybírá si na každý večer někoho jiného dle chuti. A nemusí to být jen sugardaddy na rentě, kterému již o žádné cíle nejde. Prostě není sám, jako ten chudý pracant.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 08. 2020 v 12:58Off-line Anonym
Je to jen moje pozorování, prostě drahé auto, vila a hned mnoho přátel, kamarádů s výhodami atd.Když tak mě oprav. Jestli vůbec znáš někoho, kdo je za vodou vypadá dobře a je sám.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 08. 2020 v 13:02Off-line i8051  (53/184/97)
Anonyme, vidis jen spicku ledovce, vidis ty, kteri na sebe upozornuji, vidis ty, ktere chces videt a zavidet jim. Je tu ale pak vetsina, o ktere jsem psal ja. Tu nevidis, ta te nezajima. Ale ani ty nezajimas je. Ty jen zavidis, ze ONI jo a TY ne, ze oni se muzou chovat jak devky a ty sedis doma ... Hele, budes to mit v zivote tezky, fakt jo :-)

A az zase zacnes kontrolovat, ze nezavidis, tak nikdo jinej, nez zavistivec by totiz nepsal "Je to jen moje pozorování, prostě drahé auto, vila a hned mnoho přátel, kamarádů s výhodami atd".
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 08. 2020 v 13:17Off-line Anonym
Nech těch řečí o závisti a raději se věnuj tématu. Odklánění řeči jinam ničemu nepomůže.

Opakuji otázku zná tady někdo někoho, kdo je ve vatě, je hezký(auto, vila, dovolené) a je sám bez přítele? Já takového neznám.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 08. 2020 v 13:34Off-line igni  (36/192/130)
Anonyme, ty z jedne strany pokladas otazku ohledne p***ele/partnera a z druhe pises, ze ti bohati maji kazdy vecer jekoho jineho dle chuti a kamrady s vyhodami. Ale to prece neni to same. I pokud mas porad nekoho na sex a treba i kamarady (i kdyz o kvalite kamaradu tu lze i treba pochybovat, nakolik jsou to kamaradi z duvodu jeho penez a nakolik opravdu), tak muzes byt sam. Mit klidne i kazdy mesic dva nekoho jineho ti neda to, co ti nabizi staly partner. Vlastne i tou svou observaci potvrzujes to, co jsme napsali s ickem. Podle toho co pises bych tipoval, ze jsi mlady kluk, a jako vsichni mladi ale jednou nejspis pochopis, ze neni dulezite mit mraky kamaradu a sexualnich partneru, ale mit par blizkych pratel a p***ele, se kterym chces zestarnout. Ze jako ve vetsine veci, je i ve vztazich (at uz kamaradskych, ci partnerskych) mnohem dulezitejsi kvalita nad kvantitou. A pro to, abys byl nekdo, s kym chce jiny zestarnout (a naopak), tak to chce mit aspon nejake cile a aspon urcitou snahu za nimi jit a diky tomu jako osobnost rust. Co nikoho nelaka je vecna stagnace.
24. 08. 2020 v 13:43Off-line Anonym
Igni to už píšeš o něčem jiném, porovnáváš trvalost vztahu, kvalitu atd. Na to jsem se neptal.
Problém je, že ti bohatí kluci mají aspoň nějaké vztahy, dobrá většinou povrchní, ale jsou tam, kdežto ti chudí kluci žijí třeba v nuceném celibátu řadu let, než někoho najdou a někdy ani třeba nenajdou. Takže o jakých vztazích tady chceš mluvit? Proto se ptám na vliv majetku.
24. 08. 2020 v 13:47Off-line i8051  (53/184/97)
Rekl bych, ze anonym je tatrman .. stejne vyjadrovani, stejne pojmy a hlavne stejne blbej ... :-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 08. 2020 v 13:47Off-line igni  (36/192/130)
Tak resis tu trvale vztahy, nebo prisoustavani nekde v klubech pripadne "prazdninove" romance? Ono to jsou totiz dve naprosto rozdilne veci. Na prisoustavani ti staci pekny ksicht a vyrazit do nektereho z buzincu v Praze, ale zadne dlouhodobe uspokojeni ti to neprenese (mozna tak dlouhodobe nasledky). Neco co trva mesic dva lze popravde tezko oznacit za vztah, uz i proto, ze prvotni faze zamilovanosti trva cca 6 mesicu a pak se poprve lame chleba. Pokud nevyrdzis ani po tu dobu, tak tam asi nebyla ani ta zamilovanost (natoz laska). A co je to pak za vztah?
24. 08. 2020 v 13:50Off-line i8051  (53/184/97)
Anonym
Opakuji otázku zná tady někdo někoho, kdo je ve vatě, je hezký(auto, vila, dovolené) a je sám bez přítele? Já takového neznám.
----------------
otazku jsi polozil v zacatku uplne jinou, nicmene ano, znam takovych lidi hodne a jsou to ti, co prave vykopli takovy parazity, jako jsi ty :-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 08. 2020 v 14:17Off-line i8051  (53/184/97)
Pokud je fakt pernikova, tak mozna jo ... :-)
24. 08. 2020 v 15:28Off-line igy  (38/173/81)
Sice anonym řekne, že na tohle se neptal ale...
Znám hodně kluků ve vztahu, a společné nemají finance, zajištění, a dokonce ani tu cílevědomost, ale prostě to, že jsou pohodoví a umí žít a umí žít ve vztahu.
Znám hodně kluků, kteří jsou dlouho sami a jejich společný znak opět nejsou finance ani krása. Podle společných znaků je řadím do dvou kategorií: 1. jsou nesnášenliví, pesimističní - jak by řekl íčko, nemají správný mindset, takže s nimi nikdo nevydrží, většinou ani kamarádi. 2. jsou nároční romantici, kteří hledají toho jednoho pravého, ale mají na něj tolik požadavků, že ho prostě nemůžou najít. A než aby si přiznali nereálnost svých požadavků, svádí to na zkaženost společnosti a časem se přesunou do první kategorie. Ve fázi přesunu z 2 do 1 je právě teď Anonym.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 08. 2020 v 17:16Off-line Anonym
Igy a znáš skutečně hodně kluků, kteří jsou dlouho sami a jsou hezcí a bohatí? Ale upřímně.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 08. 2020 v 17:35Off-line Invictus  (23/182/100)
Ne, teď si je vymyslel aby autor/autorka vypadala blbě.
24. 08. 2020 v 17:48Off-line i8051  (53/184/97)
Blbe vypadal/vypadala uz ze zadani dotazu ...
24. 08. 2020 v 17:54Off-line Invictus  (23/182/100)
Že jo, nikdy jsme se nedozvěděli co má s čím souviset. Nemluvě o "vašim".
24. 08. 2020 v 20:17Off-line Montyrey  (103/130/150)
Bez vlastního bydlení se šance stává malou, bez auta naprosto mizivou. Já bych kluka bez auta po předchozích zkušenostech už nechtěl, a nademnou zas ohrnujou rypák ti, co mají vlastní bydlení :-D
24. 08. 2020 v 20:57Off-line kloudik  (38/182/80)
Myslím, že ioslav a ignislav to napsali naprosto přesně a to hned několikrát takže se i já přikláním k verzi, že se jedná o tatrmana protože takovej zabedněnec može být na světě jen jeden. Ty se bavíš o někom kdo má prachy který si ani nezasloužil a všechny svoje k***y a radobykamarady si kupuje, ale prezentuješ to jako přátelství a vztahy. Díky tomu, že mám hovno, škaredej xicht a malý pero vím, že moji kamarádi i přítel sou opravdoví a neztrácím čas polemizovanim nad blbostma. Využij tenhle čas efektivně a uvidíš, že i ty najednou budeš mít milujiciho partnera i když ne milionáře. Ale aspoň budete mít na čem pracovat protože přebytky tě budou naplňovat prázdnotou.
24. 08. 2020 v 21:01Off-line BussterX  (103/130/150)
Kamaráda poznám podle toho že za mnou jede 300 kilometrů a v první větě mně řekne že su tlustej jako prase :D
24. 08. 2020 v 22:22Off-line klucinek  (33/176/75)
Ona je věc mít majetek/peníze a mít majetek/ peníze. Největší vliv má jak se s tím danej jedinec prezentuje, pokud vůbec. Když si to vztáhnu k sobě, na finanční stránku si nemohu stěžovat, nemám rpoblém vydělat rukama a hlavou dost peněz a taky si za ně pořídit solidní věci. A tu začíná rozdělovník, někdo si za ty prachy pořídí luxusní auto, luxusní mobil, luxusní dovolenou, peníze investuje převážně do koníčků a věcí který jsou vidět a taky to rád prezentuje a pochlubí se. Já jsem naopak třeba takovej že nevyžaduju luxus, ale spolehlivost. A ta spolehlivost je někdy dražší jak ten luxus a v 99% míň na pohled vzhledná než luxus. Ovšem mým cílem není luxusní auto, ale naopak nezničitelnej stroj jejímž největší vymožeností jsou sedačky z měkčený oceli. Telefon nepotřebuju iphone, ale kvalitní outdoor. Neláká mě dovolená v karibiku, ty peníze radši utratim za kvalitní soustruh atd. Ovšem todle jsou věci který nejsou reprezentativní. Zatím se mi nestalo že by někoho nadchlo u piva si povidat o zaškrabávání kol převodovky soustruhu, nikdo si neucákne do drezu z TIGový svářečky za čtvrt mega. Za to 99% lidí si sedne na p***l z toho když někdo v hospodě začne všem ukazovat fotky na posledním modelu iphone z dovolený na tahiti. Nikdo nebude obdivovat sověstkou Buchanku, ale z novýho superba v plný palbě si cvrkne většina. I když ve výsledku se jedná o cenově podobnej majetek. Takže z mý zkušenosti spíš než majetek, většina hledá pozlátko a cíle který se daj okatě prezentovat. Mou největší odměnou není aby mi lidi chodili očumovat fáro před barák. Ale když někdo zabouchá na dveře s tím že jede z Brna protože potřebuje něco opravit co se nikomu nepodařilo a dostal kontakt třeba od uplně cizího člověka.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload