Nenávist vůči heterosexuálům.

29. 08. 2020 v 11:54
Anonym

Čau...
V dnešní době jsem viděl vážně vše. Ale aby LGBTQ+ hejtila Heterosexuály... tak to vidím poprvé. Na soc síťích jsem viděl dost názorů od LGBT lidí, co seriozně nesnáší HETEROSEXUALITU. Tak tohle je fakt moc, už i lgbt si sere do huby ve velkém, prý šírit lásku přitom jsme úplně stejný, jako HOMOFOBOVÉ. (Né každý je takový v této komunitě)
Teď by mě zajímal váš názor.
V dnešní době jsem viděl vážně vše. Ale aby LGBTQ+ hejtila Heterosexuály... tak to vidím poprvé. Na soc síťích jsem viděl dost názorů od LGBT lidí, co seriozně nesnáší HETEROSEXUALITU. Tak tohle je fakt moc, už i lgbt si sere do huby ve velkém, prý šírit lásku přitom jsme úplně stejný, jako HOMOFOBOVÉ. (Né každý je takový v této komunitě)
Teď by mě zajímal váš názor.

Někdo třeba nemá chuť šířit lásku, když mu na ulici cizí lidé říkají chcípci buzno. To je pak už pro někoho těžké dělat rozdíly v lidech.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Lidi, nediskriminujte. Delejte to tak ja, a nenavidte proste vsechny bez rozdilu.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

No tos objevil Ameriku, buzny jsou obecne nesnasenlivy ke vsemu ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Myslím si, že nejlepší je "žij a nech žít"...navíc nenávist heterosexuality ze strany homosexuála je pokrytectví
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.