Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Tunel v Ostravě

05. 09. 2020 v 23:26Off-line Anonym
Zdravím, přemýšlím, že bych zašel do nějakého gay klubu. Na stránkách Tunelu jsem se díval, že tam probíhají různé akce (Naked party,...), mohl by mi někdo prosím popsat, jak to tam vypadá, ať vím do čeho jdu? To tam jsou všichni nahatí a sedí u stolu a pijí, jako kdyby byly oblečení a vlastně se tam ani nepozná rozdíl mezi klasickým klubem a gay klubem, až na to že na každém rohu vidíte obnažené pinďoury? Rozdávají si to tam mezi sebou přímo na parketu nebo chodí ve vší slušnosti na záchod? Jak je to tam věkově? Beru zkušenosti i z jiných gay klubů než z Tunelu. Díky
06. 09. 2020 v 00:04Off-line i8051  (53/184/97)
Uz jen vycet otazek mi rika, ze do takovejhle uchylnejch buznapajzlu nikdy nevlezu :-)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 10. 2020 v 16:11Off-line tajfun  (29/-/-)
V pohodě, někteří kecaji na baru, někteří kecaji u TV a nekteri sukaji vzadu ????
02. 10. 2020 v 18:11On-line rosju  (53/170/78)
Jsi nepohyblivý invalida, že se tak blbě ptáš ? :)
15. 11. 2020 v 15:16Off-line Insomniac81  (42/180/85)
I8051 "Uz jen vycet otazek mi rika, ze do takovejhle uchylnejch buznapajzlu nikdy nevlezu :-)" Představte si, že do těch úchylnejch buznapajzlů chodí nejvíce bisexuálové a ženáčí (vlastní zkušenost). Pokud má chlap přítelkyni nebo manželku a vymetává uchylné buznapajzly, je to v pořádku. Pokud nezadaný gay navštěvuje gaykluby, tak je promiskuitní.
15. 11. 2020 v 15:37Off-line Jentak3  (24/-/-)
Rosju: neotvírej si furt tu svou držku čmoude
15. 11. 2020 v 15:44On-line rosju  (53/170/78)
Jentak3 alias cuckold alias Scaniar alias Iranianboy alias DiscoBoys alias xxxxx
běž smirovat jinam,cigosu
15. 11. 2020 v 15:58Off-line i8051  (53/184/97)
Vlastni zkusenost? Tak to jsi asi stamgast. To pak chapu, ze ve 39 furt nic ... :-) navic jsi vedle v tematu psal, ze nemas problem sexit se zadanym bisexualem .. ale kdyby tvuj partner se vyspasl s holkou, to bys nedal .. slusne pokrytecky, fakt jo .. ty jso vzorem vsech buzen :-)

Insomniac81 (39/180/85)
Ta představa, že její milý někde klátí chlapa ji nemusí být příjemná. Stejně tak i pro gaye ta myšlenka, že jeho přítel někde klátí babu, může vadit.
-----------------
No ale pokud by klatil tebe v ty trojce, tak to prehodnotis, vid? :-)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
15. 11. 2020 v 18:52Off-line Insomniac81  (42/180/85)
I8051
"Vlastni zkusenost? Tak to jsi asi stamgast. To pak chapu, ze ve 39 furt nic ... :-) navic jsi vedle v tematu psal, ze nemas problem sexit se zadanym bisexualem .. ale kdyby tvuj partner se vyspasl s holkou, to bys nedal .. slusne pokrytecky, fakt jo .. ty jso vzorem vsech buzen :-)" Když jsem měl partnera, do klubu jsem nechodil. Navíc já když jdu do klubu za účelem sexu, tak nikoho nepodvádím, narozdíl od jiných, co tam chodí a mají přítelkyně a manželky.
"nemas problem sexit se zadanym bisexualem .." a proč by to měl být problém? Já jsem nezadaný a pokud se domluvím na sex, tak mi na orientaci nezáleží. Já za to nemůžu že ten zadaný bisexuál jde do sexu se mnou.

"Ta představa, že její milý někde klátí chlapa ji nemusí být příjemná. Stejně tak i pro gaye ta myšlenka, že jeho přítel někde klátí babu, může vadit.
-----------------
No ale pokud by klatil tebe v ty trojce, tak to prehodnotis, vid? :-)"
V žádném případě. Já nikdy na holky nebyl, ženy mě sexuálně nepřitahují, takže do trojky s babou bych nešel. Navíc já se klátit nenechám. A pak co bych v té trojce dělal? Budu sedět a dívat se jak si partner užívá s babou. No a pak bude zase ta baba sedět a čumět jak to před ní dělám s partnerem.

Já nevidím na tom nic špatného pokud si nezadaný kluk užívá sexu. Já nikoho nepodvádím. A rozhodně bych nikdy nechtěl partnera co spí s holkama. Znovu opakuji, že když jsem zadaný´, nepodvádím. A teoreticky, kdyby se můj partner vyspal s holkou, tak se mám tvářit, že se nic nestalo? prostě chyběla mu vagína, a život jde dál.

Dokážete pochopit, že jsou chlapi, které holky nepřitahují? Si myslíte, že když řekne partner klukovi, že dají trojku s babou a že je bude píchat na střídačku, takže je to pro toho gaye něco vzrušujícího?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
15. 11. 2020 v 18:55Off-line i8051  (53/184/97)
Je to marny, je to marny .. je to marny

"A teoreticky, kdyby se můj partner vyspal s holkou, tak se mám tvářit, že se nic nestalo? prostě chyběla mu vagína, a život jde dál"
----------------
A kdyby s klukem? Taky jde zivot dal, vid?

"Dokážete pochopit, že jsou chlapi, které holky nepřitahují? Si myslíte, že když řekne partner klukovi, že dají trojku s babou a že je bude píchat na střídačku, takže je to pro toho gaye něco vzrušujícího?"
-----------------
Ty takovyho nejakyho chlapa znas, co si bere babu do troky s buznaklukem? Jo? Uz ti ji takhle nekdo prived domu? Ne neznas, jen placas :-) A myslis si, ze kdyz si privede do trojky kluk kluka, ze to pro toho druhyho kluka je vzrusujici? Ale to preci zduvodnis tomu svymu ne? Heej Franto, vzdyt je to kluk, ne baba, tak to je ok ... :-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
15. 11. 2020 v 19:31Off-line Insomniac81  (42/180/85)
I8051
"A kdyby s klukem? Taky jde zivot dal, vid?" pokud mě podvede s klukem a bude chtít se mnou i nadále zůstat, tak budu chtít vědět, co mu v sexu se mnou chybělo a můžu to napravit, protože mám taky č***ka jako ten kluk co se s ním můj partner vyspal. Pokud se vyspí s babou, tak je jasné, že mu chyběla vagína. Já vagínu nemám, takže tam není co řešit. Navíc pokud se vyspí můj partner s holkou, nemůžu si být jistý, že za pár měsíců nepřijde zpráva, že s ní čeká dítě. Zvláště pokud mě s tou holkou podváděl pravidelně, tak ta holka si ho tím může získat na svou stranu. Zajistila mu potomka, což já mu zajistit nemůžu. U kluka to čekat nemusím.

"Ty takovyho nejakyho chlapa znas, co si bere babu do troky s buznaklukem? Jo? Uz ti ji takhle nekdo prived domu? Ne neznas, jen placas :-) "

tak třeba bylo tady vlákno, kde psal jeden gay, že jeho bisexuální přítel chce trojku s holkou. Mí partneři vždy vědeli, že baba na sex nepřekročí můj práh. Nicměně neznamená, že když já jsem to nezažil, tak se to neděje. Za svůj život jsem si vyměnil životní zkušenosti i s jinými gayi a někteří ríkali, že se hádali s partnerem, protože mu nechtěli povolit babu do trojky.
"A myslis si, ze kdyz si privede do trojky kluk kluka, ze to pro toho druhyho kluka je vzrusujici" Je to o domluvě. Pokud se s partnerem oba shodneme, že dáme trojku s klukem, tak si to užijeme. Ale musíme být na tom předem domluveni. Je logické, že když mě vzrušují kluci, tak si sex s více kluky užiju. Sex s babou si těžko užiju, když mě to nebere.
"Ale to preci zduvodnis tomu svymu ne? Heej Franto, vzdyt je to kluk, ne baba, tak to je ok ... :-)" pokud svému partnerovi navrhnu trojku s klukem a on nebude souhlasit, tak dám od toho ruce pryč a nebudu ho přemlouvat nebo se s ním hádat. A stejně tak když mi řekne partner, že by chtěl trojku s holkou, odmítl bych. A co mi říkali jiní gayové, tak někteří byli dost citově vydíráni bisexuálním partnerem. Prostě když jim nepovolí trojku s babou, takže si najdou babu na bokovku a bude to vina toho gay partnera, protože je sobecký a nechce svému příteli dovolit vagínu.
15. 11. 2020 v 20:04Off-line i8051  (53/184/97)
Bylo tady jedno vlakno a v nem psal jeden gay, ze jeho p***el .. nojo .. jedna pani povidala a rikali to "jini gajove", hlavne ty zhrzeni, co? :-)

"pokud svému partnerovi navrhnu trojku s klukem a on nebude souhlasit, tak dám od toho ruce pryč a nebudu ho přemlouvat nebo se s ním hádat. "
-------------
sak jo, sbalis si ho o vikendu v tvym obliebnym Tunelu :-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
15. 11. 2020 v 20:12Off-line Insomniac81  (42/180/85)
"Bylo tady jedno vlakno a v nem psal jeden gay, ze jeho p***el .. nojo .. jedna pani povidala :-)"

jasně, co se Vám nehodí do krámu, to je jedna paní povídala.

"sak jo, sbalis si ho o vikendu v tvym obliebnym Tunelu :-)" v tunelu jsem nikdy nebyl. je to nově otevřený klub. Ale chodil jsem dříve do jiného klubu, který zrušili. takže si něco cucáte z prstu a přitom o mě víte prd.
15. 11. 2020 v 20:33Off-line Insomniac81  (42/180/85)
I8051
vy jste typický případ ukřivděného bisexuála, který nedokáže překousnout, že ho buzny nechtějí na vztah. Hrajete si tady na pana dokonalého, přitom sám jste si nedokázal udržet vztah s gayem. Pamatujte si, že ve vztahu jsou vždy dva a pokud se dva rozejdou, vždy je vina na obou stranách. Neumíte si přiznat chybu, všechno hážete na druhé. Ale nejste jediný. Na těch diskuzních fórech týkající se bisexuálů si většina bi stěžuje, jak je k nim svět nespravedlivý a jaké jsou to chudinky, jak jim všichni křivdí.
15. 11. 2020 v 20:51Off-line i8051  (53/184/97)
Ukrivdeny? Proc? Me se zadna krivda nikdy nestala a pokud ano, tak se snadno vyresila. Mam skvelyho p***ele, rozumny deti, rodice v pohode, fajn kamarady, ktery neresej, s kym spim, mam praci, co me bavi a zabavu, kterou mam rad ... nemam duvod bejt ukrivdenej. Takze v pohode :-)

Navic o 100% echt buzny nikdy nestal, viz profil, ja chtel vzdy kluka, optimalne bisexuala a to i mam, takze zadnej vztah s gejem jsem si udrzovat nemusel. Joa dekuju za radu do vztahu, od nekoho, kdo nikoho nema, je to hodnotne. Proc sis ty neudrzej ten vztah s gejem, kdyz jste byli oba 100% gejove a tam je to preci v pohode, ne? P***ah sis kluka do trojky? Pak chapu ... Za skonceni vztahu vzdy oba nemuzou, to jsi uplne mimo. Kdyz mas pro priklad kluka, kterej zacne fetovat, za to taky muzes ty? Ne, nemuzes, za to muze on ... :-) Na nikoho nic nehazim, zatim jsem to u zadnyho vztahu neudelal, ale koukam, ze praxi v tom mas :-)

Btw proc sledujes bisexualni fora, kdyz jsou ti bisexualove tak priserni? Mas nutkani tam prihodit polinko? Zavidis jim? Nevidim duvod sledovat nekoho, koho nenavidim ... :-)
15. 11. 2020 v 21:04Off-line kloudik  (38/182/80)
Jojo, když to ve vztahu skřípe, vždycky je vina na obou stranách. Jak na straně manželky, tak na straně tchyně :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload