Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

(Ne)ochota

08. 09. 2020 v 11:29Off-line Anonym
Čisté teoreticky by najít si druhou polovinu do vztahu muž/muž mělo být jednodušší, než do vztahu muž/žena. Dva muži si v mnoha ohledech z podstaty daleko lépe sednou, než muž/žena (zájmy, způsoby uvažování, preference...).
Potom ve vztahu to tak možná už je (pokud na něj zázrakem po překonání těchto počátečních překážek dojde), jenže je to v začátku přesně naopak. Jestliže ve vztahu muž/žena je ve většině případů dáno, kdo bude "aktivů, a kdo "pasiv", kdo bvá starší, kdo mladší, kdo bez chupů a kdo s něma, tak u homosexů je to spleť, na které mnohdy v zárodku ztroskotá něco, co ani nemá šanci pořádně začít - jeden je na mladší, druhý na starší, jeden chce vyholeného, druhý chlupatého, jeden aktiva, druhý pasiva atd. A pak se ani nesejdou, aby se dostali k těm skutečné důležitým věcem.
Brečíváme tady, jak je těžké někoho najít na vztah... a ono to tak je. Není v tom hodně často ale i naše neochota ustoupit ze svých utkvělých představ? Jasně, s věkem nepohneme. Ale medvéd se může oholit, vyholenec nechat zarůst atp.
Protože vlastně kterýkoliv chlap, který má erekci, může být aktiv, aby toho druhého potěšil a chlap, který má anální otvor, muže být ze stejného důvodu pasiv.
Nechybí nám zkrátka víc ochota vyjít tomu druhému vstříc...?
08. 09. 2020 v 12:00Off-line Invictus  (23/182/100)
Ne, proč bych se měl pro druhého měnit? Nebýt takový jaký jsem. Proč bych se potom nemohl změnit na heterosexuála a mít ženu a děti?
Proč nejsem tak ochotný, abych se z homosexuála změnil na heterosexuála?

Co myslíš, Soňo. Jsi zpět, to je jasné.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
08. 09. 2020 v 12:39Off-line Anonym
O změně z homosex na heterosex nepadla ani zmínka a takový dotaz by Sońa
nesesmolila.

Pouze k věci jdoucí komentáře prosím.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
08. 09. 2020 v 12:59Off-line igy  (38/173/81)
Máš pravdu, ale tak jednoduché to není. Hodně gayů nemá vztah proto, že prostě chlapy na vztah nejsou. U heterosexuálů jsou to hlavně ženy, které to tlačí. A navíc to často tlačí nedopatření při sexu jménem děti. Ani jedno u gayů nehrozí, tak tam není takový tlak.

Nicméně ano, přizpůsobivost neboli kompromis je hodně podstatný. A tak nějak se to má, že z mé zkušenosti ti sexuálně živější jsou zvyklí se přizpůsobovat, protože to v sexu dělají běžně, a když už si najdou někoho zajímavého, tak nemají problém se přizpůsobit i tam.
Naopak ti, kteří čekají se sexem na toho pravého mají obvykle zároveň na toho pravého tolik požadavků a podmínek, že téměř nemají šanci ho najít. A v důsledku v mém okolí najde partnera častěji ten sexuálně živější, který ho ani nehledá, než ten sexuálně zdrženlivý romantik, který ho hledá celý život.

Ale přizpůsobovat se taky nejde ve všem, protože není tak lehké se změnit. Můžete se třeba holit méně často, pokud má partner rád strniště. Ale nepřinutíte se mít rád třeba stejnou hudbu, pokud si v tomto nesednete. Pak je otázka, jestli budete šťastnější a vztah zdravější, když budete tu hudbu, kterou nemáte rádi, trpět a nebo jestli spíš strpíte kamaráda, se kterým partner občas vyrazí na koncert, nebo jestli je jiná oblíbená hudba důvod k rozchodu.

A tak nějak je to i v sexu - jestli budete trpět to, co nemáte rádi, nebo jestli spíš strpíte kamaráda, za kterým občas vyrazí. V tomto směru si to hledání stěžující romantici nejvíc, protože je pro ně z nějakého důvodu vrchol romantické lásky se rozejít, když si nesednou v š**ání.
08. 09. 2020 v 13:04Off-line miloslav9  (31/171/60)
Zaujímavá filozofická úvaha Anonym :)
08. 09. 2020 v 13:08Off-line igni  (36/192/130)
A) resit to s anonymem nema cenu
b) kdyz se ti nikdo nelibi (a ty si popisoval predevsim fyzicke znaky), tak i kdyz si budete rozumnet sebevic, asi to nebude fungovat (pokud nebude ten vztah asexualni)
c) a ano, nekteri tu maji opravdu az vtipne naroky na sve partnery, ale tak je to kazdeho vec prece
08. 09. 2020 v 20:23Off-line Invictus  (23/182/100)
Chápeš to, někdo si mě vybere protože vypadám nějak, ne protože nějak nevypadám. Vybral si mě s takovou povahou, nechce, abych si vytvořil novou. Chápeš? Proč si mám hrát na někoho, kdo nejsem?
A nebo, podle tvého uvažování, nejsem ochotný změnit se na heterosexuála. Proč bych to všechno v první řadě měl dělat? Mám být víc ochotný a opět se přetvařovat? Přetvařovat a přetvářet se, abych někoho měl? Zbavit se kousku sebe, nazývat to ochotou, protože já jsem ten, který má nároky, a být ve vztahu ten falešný.
Chápeš tu absurditu? Očividně nechápeš, Soňo.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 09. 2020 v 20:44Off-line Invictus  (23/182/100)
Ale Vjaco, rozšiř svou kolekci bot jako správná dámička.

Nechám si svých 20 kilogramů, nechci vypadat jako ty. Jsou koneckonců ve svalech.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 09. 2020 v 21:19Off-line Anonym
Hodně gayů nemá vztah proto, že prostě chlapy na vztah nejsou
- já měl na mysli ty z nás, kteří na vztahy jsme

A tak nějak je to i v sexu - jestli budete trpět to, co nemáte rádi
- nemyslím dělat zrovna to, co se člověku vyloženě příčí, ale na čem se dá shodnout: "Protože vlastně kterýkoliv chlap, který má erekci, může být aktiv, aby toho druhého potěšil a chlap, který má anální otvor, muže být ze stejného důvodu pasiv."

I kdyz se ti nikdo nelibi (a ty si popisoval predevsim fyzicke znaky), tak i kdyz si budete rozumnet sebevic, asi to nebude fungovat (pokud nebude ten vztah asexualni)
- úplně jsi nepochopil podstatu (což mě, pravda, u tebe překvapilo)

Invictusi, ten kdo to nepochopil jsi ty - u tebe mě to na rozdíl od Igniho ovšem moc nepřekvapilo, často tady rychleji střílíš, než míříš/myslíš

Zaujímavá filozofická úvaha Anonym :)
- díky, takových mám víc :o)
08. 09. 2020 v 21:34Off-line Invictus  (23/182/100)
Álé, taky je to psáno horkou jehlou ale kvalitně, a taky si za tím pořád stojím. Zjednoduším ti to, ať to pochopíš.

Já se oholím, proč? Protože mám vysoké nároky já nebo partner. Protože on není ochoten se změnit nebo já nejsem ochoten se změnit.
Proč k sobě rvát lidi, kteří se musí navzájem přetvařovat? Chápeš? Tenhle vztah nebude fungovat.
A vůbec, proč si nenajdu holku a netvářím se jako heterosexuál? Vždyť je to úplně to samé, jako kdybych se měl kvůli partnerovi Já měnit. Nejsem ochoten se stát někým jiným nebo se přetvařovat. Nejsem ochoten vypadat jinak, protože to tak chce někdo jiný.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
08. 09. 2020 v 21:55Off-line Anonym
Horkou jehlou nemůže být kvalitně, ale o to nynčko nejde. Takže ještě jednou pro tebe, bo jednodušejc už to nejde: "nemyslím dělat zrovna to, co se člověku vyloženě příčí, ale na čem se dá shodnout".
Kapišto?
08. 09. 2020 v 22:04Off-line Invictus  (23/182/100)
Ano chápu. Ale jednomu to očividně vadí a tak se to snaží změnit. Než aby se snažil změnit sebe.
08. 09. 2020 v 23:00Off-line colombo  (103/192/90)
Anonymní slohová práce.
08. 09. 2020 v 23:10Off-line Anonym
Inve - to sem zas pro změnu nepobral já :o)

Kolumbus - sice neanonymní, ale bezmyšlenkový výšplecht
08. 09. 2020 v 23:13Off-line colombo  (103/192/90)
Anonyme, raději se zdrž komentářů.
08. 09. 2020 v 23:16Off-line Montyrey  (103/130/150)
Kam mám ještě slevit z požadavků? Už jsem to zkoušel a Černobyl hadr.
Místo společných zálib se nudit ve společnosti hospodyňka nebo holčičáka, a děsit se, co mi ten magor zase omlátí o hlavu roky zpětně? Nechat se manipulovat zkušeným šíbrem do věcí, co mě nezajímají nebo je nesnášim? Stydět se za vychlastu nebo se načichávat tatrou cizích cigár denně, nebo to ještě hořce cucnout? Kejvnout ženáčovi na to mu dělat milenku? Domluvit se s všehošukem na pravidelná setkání?
Zapomeňte.
Pohodáři už jsou dávno zadaní. A tím jsem si naprosto jistý, protože jich pár znám. Zbyli tu A) ultranamyšlení Keni B) "jÁ chcy chapa, chyba překladač, vložte kočku" C) insta-sex bez citů
Možná se někdy objeví někdo nový v pohodě, ale bagrovat dvě největší smetiště českého gay internetu mě pomalu přestává bavit, protože na nalezení pokladu jsem moc hnusnej, pomalej a divnej. Už budu asi jen trollit na poradně.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
09. 09. 2020 v 01:24Off-line Chudik  (102/-/-)
Ideální vztah dle mého názoru by byl jen tehdy, pokud by každý z partnerů mysleli na dobro toho druhého a nikoliv to své. Člověk by měl na sobě pracovat a snažit se odstranit své negativní vlastnosti (vztah s cholerikem nemůže fungovat). Být sebestředný deb*l a myslet si, že se měnit nemusíte a že si najdete někoho, komu se tak budete líbit je naivní. Pokud si rozumíte a i přesto se vztah rozpadne, tak důvod proč se tak stalo je sebestřednost jednoho nebo obou z partnerů.
09. 09. 2020 v 12:06Off-line igni  (36/192/130)
Montyrey: Ja to nevidim az tak cerne, problem spis je, ze z nas co tu zustali a jsme relativne v pohode, je problem utvo*** par kde by si vyhovovali oba, proste se tam nepotkavaji pozadavky, a to je cele. Ale jinak se zbytkem souhlasim, clovek musi mit nejake pozadavky, na kterych si stoji, jinak by to stejne nemelo smysl.
09. 09. 2020 v 13:15Off-line Anonym
Colombo (99/192/90)
Anonyme, raději se zdrž komentářů.
- nebo?

Montyrey (31/178/93)
Nechat se manipulovat zkušeným šíbrem do věcí, co mě nezajímají nebo je nesnášim? Stydět se za vychlastu nebo se načichávat tatrou cizích cigár denně, nebo to ještě hořce cucnout? Kejvnout ženáčovi na to mu dělat milenku? Domluvit se s všehošukem na pravidelná setkání?
- to v žádném případě
- znovu: vyjít vstříc tam, kde se dá

igni (32/192/140)
clovek musi mit nejake pozadavky, na kterych si stoji, jinak by to stejne nemelo smysl.
- přesně tak, ale:
z nas co tu zustali a jsme relativne v pohode, je problem utvo*** par kde by si vyhovovali oba
- a o tom to přesně je, protože:

"kterýkoliv chlap, který má erekci, může být aktiv, aby toho druhého potěšil a chlap, který má anální otvor, muže být ze stejného důvodu pasiv."
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
09. 09. 2020 v 14:29Off-line sun  (102/-/-)
Ahoj anonym, mam jiny nazor, ale jiz verejne nekomentuju. Treba kdo bude chtit, at napise zpravu.
09. 09. 2020 v 15:42Off-line Anonym
Se svojí postavou si hodláš klást nějaké požadavky? :-)
- a ty se svým mozkem?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
09. 09. 2020 v 19:52Off-line Anonym
V tom případě je v pořádku, že si žádné požadavky nekladeš, neb s tvým
Vejčím mozečkem na to nemáš nárok.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
09. 09. 2020 v 21:10Off-line Invictus  (23/182/100)
Pojď Vjaco, pusť se do ní, teď ti držím palce
09. 09. 2020 v 21:27Off-line Anonym
No já nevím Inve, jestli jsi JI viděl se někdy takto zapojovat do diskuze v jím založeném tématu...
09. 09. 2020 v 21:40Off-line Invictus  (23/182/100)
Ano viděl.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload