Jakým směrem se vydat?

11. 09. 2020 v 17:30
Anonym

Ahoj, máte někdo nápad, co dělat, jakou práci, aby se z ní dalo normálně žít?

Nemyslím si, že nesamostatného člověka, který si sám není schopen nic zjistit, zaměstnají v nějaké firmě na místo, kde si dobře vydělá. Takový lidé musí mít co nabídnout, zatímco ty si ani sám nejsi schopen tuto informaci vyhledat. Smutný
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

BROTIP: Technika se bude srát vždycky. Uč se jak, a opravuj cokoliv.
Když není co opravovat nebo je možnost, tvoř nové věci a prodávej je.
Udělej si elektro vyhlášku 50 paragraf 6, a pak máš základní životní příjem jistý, protože tě vezmou prakticky všude a jsou místa, kde se nepředřeš.
Když není co opravovat nebo je možnost, tvoř nové věci a prodávej je.
Udělej si elektro vyhlášku 50 paragraf 6, a pak máš základní životní příjem jistý, protože tě vezmou prakticky všude a jsou místa, kde se nepředřeš.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Najdi so takovou, jaká ti bude vyhovovat a bude tě bavit. Práce by neměla být z nutnosti, ale, jako zábava. Pak jde všechno mnohem lépe a co se týče peněz, to už záleží na majiteli firmy, jak, či nakolik dokáže ohodnotit tvou práci.
Tzn mizerný zaměstnavatel si nezaslouží mít kvalitní zaměstnance.
Tzn mizerný zaměstnavatel si nezaslouží mít kvalitní zaměstnance.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Doporucuju placenou dovolenou. Dostanes letenku, jidlo, flasku rumu .. me to treba bavi :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Dělej jakoukoli práci, ale dělej ju pořádně a budeš se mít dobře :)
Nahlásit

Když nemáš nápady Ty,tak druzí,co Tě neznají,Ti těžko poradí!Jednu dobrou radu Ti dám---neseď doma,běž do světa,to je nejlepší praxe do dalších let,když jsi mladý jak tělem,tak i duchem.Musíš chtít pracovat a i umět základy jazyků,bez jazyků jsi vyřízen za hranicemi,tak trp doma,nadávej a čekej na "zázrak"!!
Nahlásit

Iglwe já Teda neumím žádnej jazyk krom několika žbleptnutí a rozhodně se nedá říct, že se mám špatně :) aspoň Teda ne hůř než většina lidí co znám kteří umí i 3 jazyky a 10 měsíců v roce tráví ve Španělsku nebo Anglii když vydělávají asi to co mám já a to jezdím jen kolem komína. Fakt nemám zapotřebí jet za prácou dal než 20 km ale jestli vás to táhne do světa, tak si klidně 10 let studujte a učte se než na konec zjistíte, že na vaše pozice sou stovky uchazečů takže i tak skončíte u pásu.
Nahlásit

Uhlobaron treba, to je pekna prace :-)) $ € £ ¥ ₩
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.