Jak urychlit růst chlupů v podpaží a na břiše?

13. 10. 2020 v 21:19
Anonym

Dobrý den chci se zeptat je nějaká možnost jak urychlit růst chlupů v podpaží a na břiše? A od kolika vám začly růst? Aby ste mě pochopili bude mi 16 a vypadám fyzicky jako dítě obzvláště co se chlupů týče.

Je. Ale zníčí ti játra, rozhodí hormony do konce života a celkově poškodí zdraví. Co to je, to ti neřeknu. Možná ti to poví ostatní, ale já to neřeknu už jen kvůli tomu, co je v sázce.
Chlupy rostou do čtyřiceti. Puberta končí něco po dvacátých narozeninách.
Chlupy rostou do čtyřiceti. Puberta končí něco po dvacátých narozeninách.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Holit, holit, holit. Chlupy budou silnější a rychleji porostou. Také záleží na genetické výbavě a jaké množství hormonů máš v těle.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Vůbec se tím netrap, buď to přijde později nebo to jsou zkrátka geny, se kterými se nevyplatí bojovat. Jinak asi existují nějaké doplňky stravy, které podporují růst, ale o jejich kvalitě silně pochybuju.(Dedukce) A to, že nemáš moc chlupů nemusíš brát jako negativní věc, stejně bys pak jen nadával, že je to ošklivé a že se v tom drží pot a že tě nebaví to furt holit. Mám kamaráda, který taky skoro jako novorozeně a to má 21 a neřekl bych že mu to nějak ubralo na vzhledu.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Upřímně, pokud nemáš nějaké jiné problémy (že by to bylo způsobeno nějakou hormonální nerovnováhou), tak bych to neřešil. Je spousta chlupatějších kluků/chlapů, kterým se líbí hladší typy, o zájemce podle mě mít nouzi nebudeš.

Počkej si. Byl jsem na tom stejně, pak jsem byl starší a najednou mi začali růst chlupy i na hrudníku,p ono není zase moc o co stát.
Nahlásit

Já sem byl chlupatej v patnácti jako opice, měl sem chlupy na prsou a břiše a na na zádech, a měl sem už vousy všude na xichtě a musel jsem to rvát žiletkou, sice byly takový měkký a řídký ale rostlo to furt, ale nerostl mně knír což mě strašně sralo, pořádný knír mi začal rašit až po vojně :D je to individuální a každý to má jinak... když to neroste tak to neroste, chlupy na nic nepotřebuješ :D

Přesně tak Bussterixi, holátka to mají nejlepší. Nemusí se holit a zbytečně utrácet za žiletky, břitvy a holící strojky. A když ho někdo pocáká semenem, tak to v pohodě setře z kůže.
Medvědi to mají horší, ti si musí pořádně vydrbat pocákaný kožich, aby se jim chlupy neslepily.
Medvědi to mají horší, ti si musí pořádně vydrbat pocákaný kožich, aby se jim chlupy neslepily.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jen počkej,budou růst!Já kdysi už byl první rok na vysoké škole a všichni se mne ptali,na kterou střední školu jsem nastoupil.Buď rád,že vypadáš mladě!

Anonyme, zaprve bud rad, plno lidi to oceni, nemluve o tom, ze hodne lidi se pak na mnoha partiich holi.
Mne osobne zacaly chlupy rust nekdy kolem 16 taky, u kazdeho to je jine, a lepsi je mit min chlupu nez vic, je to hroznej oser byt hodne chlupaty.
A treba na hrudi zacali rust jeste pozdeji.
Mne osobne zacaly chlupy rust nekdy kolem 16 taky, u kazdeho to je jine, a lepsi je mit min chlupu nez vic, je to hroznej oser byt hodne chlupaty.
A treba na hrudi zacali rust jeste pozdeji.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Me se kluci bez chlupu libi
Nahlásit

Nerostoucí ochlup + miniatur pérko = jasná bottomka :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Komu nerostou, tak je chce, kdo je má, tak je holí :) Věčná nespokojenost.
Nahlásit

Presne no mne rastu tak klasický, trochu hruď brucho, podpazie, a genitálie dosť a tvár tak polovičné, nemám klasické strnisko no tiež by som bol rád bez, je to len otravné aj tak sa skoro všetko holi.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

20-30 porostou, i po 30. Bude to jen lepší a lepší. A nebo nenarostou vůbec. To nikdo předem neví, jestli bude holý jako delfín nebo chlupatý jak medvěd.

Chlupy jsou hnus. Tak buď rád
Nahlásit

Já bych spíš potřeboval něco proti chlupům:D
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.