Gaymers?

Minecraft XD ale best XD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Zná tu někdo vůbec třeba Elite: Dangerous? :D
A hraje tu někdo Among Us? :D
A hraje tu někdo Among Us? :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Vždyť Among Us je ultra overrated boring hra
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

World of Warships, Hearts of Iron IV, Space Engineers, Stargate Space Conflict :D asi ty nejčastější :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Crusader Kings 3, Europa Universalis IV, Stellaris, ruzne budavatelske strategie, a jednou za cas nejakou pribehove RPG nebo pribehovou akcni adventuru (tedka cekam na Cyberpunk treba :) )
Nahlásit

LoL, Killing floor 2, Forest, Civilizace 5, Tzar a na co mám zrovna chuť... :D Už dlouho jsem nehrál klasickou RTSku jako Red Alert 2 nebo tak něco, taky bych zahrál... :)

Couter strike na živo..... bez sejvů!
Nahlásit

Wot blitz, mafia 2, warface, wowko ...
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Klucinek, a s ostrou municí? :D
Nahlásit

Alyxe na Indexu ... ale nejsem nejakej megahrac, spis mi slo o to to zkusit a je fakt, ze se ty hry za 25 let, co jsem hral Spejskvesta trojku, ponekud posunuly :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Icko: ale vis co je na tom nejzajimavejsi, pokud pominu jeste 2d hry na kterych sem zacinal typu Princ z Persie, Duna 2, Master of Orion a pod, tak ty 3d. ktere uz jsou z tohohle milienia, se v me pameti splyvaji. Jasne, kdyz se kouknu ja screenshot z DeusExu, tak je to usmevne, ale v moji hlave, resp mych vzpominkach to neni o nic horsi, nez treba Jedi Fallen Order z minuleho roku, ktery je objektivne nadhernou grafiku :)

Igni, tak on ten Alyx na VR Valve Indexu je trosku jinaci zazitek .. jsem si trosku ustrik. Ono je to VR zajedno skvele plynuly chova se to fakt pohybove realne a ovladace na ruku jsou proste bozacky udelany. V samotny hre je naprosto skvele udelana fyzika veci, gravitace, balistika. Nepocitam chytre vymysleny questy. Jedna vec je to videt na placaty obrazovce a druha to mit na kebuli, to je proste 1000x jinaci :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Vajceslav
Povedalo komunistické prerastené decko čo sa plazi po zákopoch a keď nie je v zákopoch tak so smiesnym kostýmom.bicykluje :-D ... Ty máš ako posledný hovoriť čo je pre deti.
Povedalo komunistické prerastené decko čo sa plazi po zákopoch a keď nie je v zákopoch tak so smiesnym kostýmom.bicykluje :-D ... Ty máš ako posledný hovoriť čo je pre deti.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Vjaceslav (37/180/75) NOVÉ
Hry jsou pro děti !
---------------------
Proto si Vajco hraje na vojacky ... :-)
Hry jsou pro děti !
---------------------
Proto si Vajco hraje na vojacky ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Hmm, tak to ja gamesim raz za pol roka windowsacke solitery... :))
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.