Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Homofobie v politice

26. 10. 2020 v 10:54Off-line tatrman  (27/-/-)
Jak se díváte na využívání v lidech dřímající homofobie v politickém boji?

Nedávno jeden významný politik EU a ministr školství prohlásil toto:
„Braňme rodiny před zkažeností, absolutně nemorálním chováním. Braňme nás před ideologií LGBT a skončeme s posloucháním i***tismů o nějakých lidských právech nebo nějaké rovnosti. Ti lidé nejsou rovni normálním lidem, skončeme konečně tu diskusi, “

https://www.seznamzpravy.cz/…lstvi-121987
26. 10. 2020 v 11:22Off-line david201  (22/178/63)
Taky je to šovinista, souhlasí s tlučením dětí, je proti uprchlíkům, náboženským menšinám a právům pro postižené.
Je to ultrapravičácké prase a jenom to dokazuju, jak špatně na tom Polsko je, když se taková kreatura může dostat tak vysoko v politice.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
26. 10. 2020 v 11:49Off-line igni  (36/192/130)
A) byt proti uprchlikum neni pravicove ani levicove, stejne tak proti mensinam a spol (je to konzervativni pripadne narodovecke)
b) je to taky jeho nazor a stejne jako jiny ho respektuji
c) dle meho nazoru si za to muze castecne ta komunita sama. Ne ta Polska, ale svetove. Kdyz se podivame, co tlaci LGBTIQAHIOASDFNKLASFOLFA na zapade, tak je logicke, ze proti tomu bude nekde protitlak, a uprimne, kdyz vidim treba zabery z Prazskeho Pridu, tak bych to zakazal taky, protoze to uz je za hranici moralky podle me
A zajimavy pohled na vec (ne presne tuhle, ale souvisejici) je v tomhle clanku, doporucuju precist https://www.info.cz/…tni-mediciny
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
26. 10. 2020 v 11:59Off-line david201  (22/178/63)
"Krajní pravice (též ultrapravice) je politologický pojem, který se používá k souhrnnému označení politických ideologií a aktivit vycházejících z auto***ářství, centralismu, krajního nacionalismu a šovinismu, etnocentrismu až rasismu a xenofobie. Shodují se obvykle v popírání skutečné rovnosti všech lidí..."

S tím názorem si asi děláš legraci, ne? :D každý má právo na názor, ale když ti někdo do hlavy tluče, že jsi "zkažený a nemorální odpad" a ty to hodláš respektovat, tak máš nějaký problém
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
26. 10. 2020 v 12:07Off-line igni  (36/192/130)
David: Ta definice vychazi z toho, ze dlouhodobe na americke akademicke svere tezce prevlada levice, a i ke konci druhe svetove se jim povedlo soupnout nacky do ultrapravice, i kdyz jeste pred valkou je adorovali jako levicove reseni.
Ja respektuju pravo kazdeho rici svuj nazor, a i kdyz s nim nesouhlasim, tak podporuju pravo daneho cloveka ho rict/presentovat. Svoboda slova je jen v pripade, ze je v poradku rikat i nazory, ktere sami nepovazujeme za spravne. Ale tak na to dnesni Cancel culture dost zapomina.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 10. 2020 v 12:21Off-line david201  (22/178/63)
Úplně cokoliv prostě říkat nemůžeš, tak to je a je to dobře :D podívej se jenom na tu druhou světovou válku, o které mluvíš.
Lidi jsou zmanipulovatelní a ty jeho řeči nám všem ubližují, a nejen nám.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
26. 10. 2020 v 12:23Off-line tatrman  (27/-/-)
Tomaskeller
pleteš si pojmy, já nemůžu být bifob, protože bisexualita(50:50) neexistuje, držím se názorů předních odborníků v oboru sexuologie. Nemůžeš mít fobii z něčeho, co neexistuje.
26. 10. 2020 v 12:26Off-line tatrman  (27/-/-)
Igni něco jiného je říct svůj názor a očividně diskriminovat - viz. no LGBTzony v Polsku. To už tady kdysi bylo, ty různé zákazy vstupů Židům do parků apod.
26. 10. 2020 v 12:31Off-line igni  (36/192/130)
Tatrman: akce a reakce, sorry. Na zapade je bily heterosexualni muz povazovan za zlocince a zhoubu spolecnosti a proti konzervativnim nazorum se jede krusada. Tady mas protireakci. Nerikam ze to podporuji, ale proste je to asi tak prekvapive, jako invaze Ruska na Krym po Majdanu.
david201: ja si to nemyslim. Podle me je lepsi smet rikat cokoliv nez mit zakazy. Uz proto, ze dneska ta cenzura jde dalece nad ramec zakona, nebo toho co se chapalo za problemticke jestre treba pred 20 lety. A hlavne to vede k autocenzure lidi, coz je uplne nejvetsi problem. Napriklad podle pruzkumu v Nemecku se boji 3/5 lidi boji rict svuj nazor verejne a jen kolem 20% lidi si mysli, ze se mohou svobodne vyjadrovat.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
26. 10. 2020 v 12:53Off-line tatrman  (27/-/-)
Protireakci??? a na co proboha? Co jim LGBT udělali? Že měli průvod v Praze? No tak ať si ho heteráci zorganizujou taky, co jim brání?
Právo vyjít do ulic a zastávat určitá ústavní práva má každý, ale tihle fanatici se vyhraňují a útočí na někoho jiného na práva ostatních. Gays chtějí jen skutečnou rovnost před zákonem a té se stále nedostává, nic víc nic míň. (viz adopce a manželství)
A nechápu proč tam ten ministr mluví o útoku na rodinu?? To jako se bojí, že heteráci začnou chodit s klukama?:)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 10. 2020 v 13:03Off-line i8051  (53/184/97)
Chrante nas pred i***tismem tatrmana a pred jeho fanatickymi utoky na prava bisexualu ... stejnej fnuk, vid? ;-)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 10. 2020 v 13:15Off-line igni  (36/192/130)
Tatrmane: podle me adopce a manzelstvi neni uplne rovnost, protoze jsou jine vstupni podminky. Nemluve teda o tom, ze ja bych proste u manzelstvi zrusil vsechny ty danove a "davkove" vyhody a navazal je ciste na dite, a pak je uplne jedno, jak se tomu bude rikat.
A jak sem psal, na zapade probiha tezky utok na konzervativce uz nekolik let a tohle je proste protireakce. Jak je v tom clanku co sem sdilel, je to proste stejna medicina, jakou praktikuji udajni liberalove na zapade.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
26. 10. 2020 v 13:35Off-line jmeno-nick  (18/176/61)
Nechápu proč si gayové myslí že mají pravdu ohledně otázka o LGBT, je pravda že jsou výzkumy o tom jak jsou děti výchované gaye páry stejně dobré jako normálními ale když opomeneme fakt že do těch výzkumů by se asi nehlásili lidi co svoje děti mlátí tak tady si jenom každý gay který se vyoutuje na škole stěžuje jak byl šikanováný ( ne že bych tomu nevěřil ) a pak mám věřit že dítě které vychovávají dva gayové se nikdo ve škole nesměje ?
Taky je zajímavé to že ve výzkumech o homosexuálně vychovávánými dětmi se píše že dítě nepotřebuje mít mužský a ženský vzor ale na konferenci kde se sešli nejlepší psycholové z celého světa v Aténách ( za Česko tam byl Jan Svoboda ) byli uvedeny výzkumy které byli uznány a byli to precizní výzkumy na téma co se s dítětem stane když od narození do 5ti let není s matkou a co se s dítětem stane když s ním není ve věku 7-13 otec.

Jednoduše pro ty co to nechápou je zajímavé že v každém výzkumu kde je napsano LGBT jsou jiné výsledky než ty ve kterých se mluví obecně o výzkumu dětí. A z čisté logiky když se rozvede normální manželství tak jde VĚTŠINOU dítě k matce a teď podle čeho si vybere v gay párech s kým budete ?
26. 10. 2020 v 14:24Off-line tatrman  (27/-/-)
Igni (32/192/140)
Tatrmane: podle me adopce a manzelstvi neni uplne rovnost, protoze jsou jine vstupni podminky. Nemluve teda o tom, ze ja bych proste u manzelstvi zrusil vsechny ty danove a "davkove" vyhody a navazal je ciste na dite, a pak je uplne jedno, jak se tomu bude rikat.

Je to o rovnosti práv, ať se ti to líbí nebo ne. Už když nějaká úřednice rozhoduje podle toho s kým žiješ, zda ti svěří dítě nebo ne, je diskriminace. Žiješ se ženou, ano tak to přiklepnem. Žiješ s mužem, tak to ne, to nejde.
Je to protiústavní.( V ústavě stojí rovnost před zákonem všech bez rozdílu...)
Ale překvapuje mě jak se ty, kterej se tu považuje za liberála, zastává až militantních bigotních konzerv.
26. 10. 2020 v 14:26Off-line JustQuestion  (23/166/59)
Igni to snad nemyslíš vážně. To je jako kdybys řekl, že za holocaust si můžou Židé sami, prostě akce a reakce, byli moc bohatí, jejich vina. Něco jiného je být proti LGBT adopcím a něco jiného tvrdit o gayích, že jsou podlidi. Jinak doporučuji na chvíli zkusit žít na tom prohnilém západě a čerpat informace na živo, ne jen z netu a od různých politiků. Používáš tu úplně ukázkové "argumenty" šířené Mlausem a podobnýma v Česku. Spousta těhle šíleností jsou záležitosti čistě internetové (pokud nejsou úplně vymyšlený), kdy značná menšina dokáže přeřvat celou diskuzi, reálně naživo to ale vypadá úplně jinak.
26. 10. 2020 v 14:29Off-line igni  (36/192/130)
Tatrman: A kde sem rekl, ze sem liberal? :D Za liberala sem se povazoval naposledy tak pred 8 lety, dneska jsem rozhodne konzervativni. Rovnost nemuze byt absolutni, pokud jsou rozdilne vstupy, muzes mit ruzna zakona omezeni. Ja jsem obecne pro adopci deti homosexualnimi pary, ale chapu i to, proc je to tema kontroverzni. Nepotrebuju nutne manzelstvi, chci jen stejna danova a davkova prava (a lepsi cesta je pro me spis jejich zruseni u manzelstvi, nez rozsireni na nas). Jsem gay a chci rodinu, v tom asi nemuzu byt z pohledu klasickeho konzervativce opravdu konzervativni, ale ve vsech ostatnich aspektech jsem.
A co tady rikam predevsim je, ze to je proste ocividna protireakce konzervativniho statu na silne tlaky liberalu. Kdyz na zapade se nalepkuje a utoci na konzervativce za jejich nazory a nekteri jsou treba propousteni ze svych pozic a obecne ostrakizovani, tak se neda proste divit, ze tam kde maji konzervativci prevahu, budou delat to same. Uz davno zanikla doba, kdy se vedl dialog, bohuzel, protoze to vede k vice rozdelene spolecnosti, ktere ze svy barikad krici na druhou stranu svoje hesla a je presvedcena o neomylnosti.
26. 10. 2020 v 14:32Off-line igni  (36/192/130)
JustQuestion: Holocaust je slozity tema, o dost vic jak tohle. Popravde bych rekl, ze za nej nejvic muzou zapadni mocnosti :D Ale rozhodne to neni tak, jak by radi nektere casti spolecnosti presentovali, ze prisel zlej Hitler, a zniceho nic, jednoho krasneho dne zacal vozit zidy do koncentraku.
26. 10. 2020 v 14:32Off-line tatrman  (27/-/-)
Aha, tak to jsem tě asi špatně pochopil z minulých diskusí, takže jsi konzervativec, to vysvětluje tvoji inklinaci k polské scéně.
26. 10. 2020 v 14:37Off-line igni  (36/192/130)
Tatrman: je to divny u buzny co? :D A to sem byval sileny liberal, ale dospel sem, respektive oni se strasne prohodily pozice. Driv svoboda slova byla ciste liberalni tema, dneska je konzervativni. Driv vetsina svobod se rozsirovala pomoci liberalu, dneska konzervativci brani jejich zuzovani v zajmu nejake politicke korektnosti, nebo inkluze ci dalsich. Prijde mi to trochu podobne symbolickemu preskoku Demokratu a Republikanu ve volicstvu.
PS: K vladnouci PISu mam asi tak "blizko" jako k PO, myslim ze nejbliz bych tam mel ke Konfederacji :)
26. 10. 2020 v 14:49Off-line JustQuestion  (23/166/59)
Igni: Ano, když ho zkoumáš déle, je to neskutečně složité téma a rozhodně nevzniklo s Hitlerem, kdo měl na SŠ dějepis ví, že antisemitismus je s námi minimálně od středověku. Ale jde o to, že jde o formu nenávisti, ne názoru, stejně jako když tenhle milý pan ministr tvrdí, že LGBT jsou podlidi (Jsem jedinej, koho ten výraz zaráží? Untermensch? Vážně?), proto to srovnání. Jinak upřímně doporučuji místo nálepkování zkoumat konkrétní skupiny a strany. Spousta liberálů je proti cancel culture a spousta konzervativců vidí jediné poslání konzervatismu v omezování práv toho, co pro ně není normální (rovnoprávné ženy, LGBT, nevěřící atd.), nic není černobílé.
26. 10. 2020 v 14:53Off-line igni  (36/192/130)
JustQuestion: Ano, nic neni cernobile, ale je zajimave, ze u liberali si pouzil pozitivni priklad a u konzervativcu negativni :D No antisemitismus ma svoje zaklady taky, ale o tom sem nemluvil, spis o Viemarske republice a valecnych reparacih, o cemz se toho moc behem dejepisu v CR teda neuci, protoze to nabourava ten jasny obraz - Hittle bad, zidi jsou jen obeti :D (jen pro ujasneni tim netvrdim, ze ten malir pokoju byl dobry, byl to uprimne posahany megaloman :D )
26. 10. 2020 v 14:55Off-line igni  (36/192/130)
A dam jeste jeden priklad, v cem bylo pokrytecke z hlediska mezinarodnich instituci tuhle situaci komentovat. A to je pristup k Saudske arabii, ci SAE. Pokud muzou Saudi predsedat vyboru pro lidska prava v OSN, tak mi prijde, ze tohle je uplne regulerni chovani narodniho ministra. :D
https://unwatch.org/…uncil-panel/
26. 10. 2020 v 15:05Off-line JustQuestion  (23/166/59)
Igni: Použil jsem pozitivní u liberálů a negativní u konzervativců, protože si předtím ty použil u liberálů negativní a u konzervativců pozitivní, takže jsem jen doplnil, že každá strana i v současnosti má svá negativa a pozitiva. Chceme-li, svoje normální lidi a svoje i***ty. Do historické debaty zabíhat nebudu, jednak by to trvalo hrozně dlouho, jednak si s matu***ou z dějepisu nepřipadám dostatečně vzdělaný pro takhle detailní téma. Možná tak, kdybych se o to víc zajímal a sebevzdělával se, což ale není případ tohoto tématu. Že Saudové předsedají výboru pro lidská práva v OSN nechápe v západní civlizaci (tj. včetně nás) snad nikdo, prostě si je tam protlačili ostatní, za jista velmi lidskoprávně založené země (/s).
26. 10. 2020 v 15:11Off-line igni  (36/192/130)
Jasne, nikdo, az na politickou representaci USA a EU, protoze proste Saudi maji obri moc, hodne ropy a jsou duleziti v regionu. Jak si psal, svet neni cernobily :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 10. 2020 v 15:22Off-line tatrman  (27/-/-)
Igni ano šokuješ mě. Obzvlášť tím, že jsi gay a zastáváš antigay postoje. Připadá mi to jakoby Žid volil NSDAP.
26. 10. 2020 v 15:46Off-line igni  (36/192/130)
Tatrman: a ja sem rekl, ze to co on hlasa zastavam? Kde? :D Naopak sem psal, ze osobne jsem pro adopci deti a i pro zrovnopraveneni prav partneru s manzeli. :)
26. 10. 2020 v 15:47Off-line i8051  (53/184/97)
Nekde jsem cet, ze v nejaky polsky kysely p***li zakazali LGBT propagandu, 5G a wifi ... coz je prekrasna ukazka blbosti :-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload