Máme s přítelem problém: chtěli bychom sex, ale nemáme kde

29. 10. 2020 v 09:01
Anonym

Zkrátka řečeno. Chtěli bysme sex jenže nemáme kde. Předem rovnou říkám že sex nechceme v přírodě ani na veřejných záchodech. U něho to nejde protože u něho furt někdo je. A u mě to nejde protože ke mně nemůže dojet. Tak snad se tu někdo najde kdo by snad mohl poradit

Když neumíte vyřešit takhle jednoduchou věc, tak se na nějakej sex radši vyprdněte.
Souhlasím - 15 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tipuju ze vek pod 18, tudiz ani hotel nepripada v uvahu. :) to mate potom tezky chlapci, nic jineho nez priroda nezbyva, ale chapu proc se vam nechce :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jak vám má kdo radit když nezná vaší konkrétní situaci? Co to je za nesmysl, že za tebou nemůže dojet?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

To jste tak nechápaví? Prostě hledají někoho, kdo jim půjčí svou ložnici :D
Můj bývalý se s mladými kluky rád kamarádil právě z toho důvodu, že byli tak nadržení, tak si to občas rozdali před ním, nebo jim třeba půjčil ložnici a oni (na oplátku) pak chodili po bytě nazí nebo ve spodním prádle... :D
Můj bývalý se s mladými kluky rád kamarádil právě z toho důvodu, že byli tak nadržení, tak si to občas rozdali před ním, nebo jim třeba půjčil ložnici a oni (na oplátku) pak chodili po bytě nazí nebo ve spodním prádle... :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Igy: My jsme chapavi, jenom sme to velkoryse presli :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Asi tak nějak.
Ale třeba nějakej osamělej důchodce bude rád, když se mu tam budou producírovat nahatý koloušci :-)
Ale třeba nějakej osamělej důchodce bude rád, když se mu tam budou producírovat nahatý koloušci :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Bez na zachody někde v obchodaku :D s mim ex jsem to udělal víckrát a bylo to super :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Igy no.... Je pravda že je to trochu vzrušující představa. Něco mi říká že je se mnou něco špatně když se mi ta představa líbí
Nahlásit

Má tu nejaký mladý chalan ktorý tak tolerantných rodičov ktorí vám dovolia mať sex doma? To by ma zaujímalo či sa tu niekto taký nájde..:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tomaskeller1: Jsi naprosto normální. Ale je i naprosto normální, cítit se kvůli tomu nějak nenormálně. To je ta pokrytecká konzervativní výchova :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ano Miloslave, ma .. akorat si moje decka tahaji domu nebo do auta baby :-)
Nahlásit

Jestli jsou po tobě ičko, tak je baby rychle přejdou...:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Mila tatro, je mi celkem fuk, s kym moje decka sexi, hlavne kdyz u toho pouzivaj hlavu. Preci jenom je to doma lepsi, nez na tvych oblibenych halzlech v obchodaku .. btw jsou ted otevreny? ... :-)
Nahlásit

To je dilemma. Vypadá to jako fejk.
Nahlásit

Celý tohle téma = :DDD
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Počkejte do 40 let, pak budete mít vlastní bydlení a budete moct konečně š***t.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Do 40? Driv se nesmi bez bytu s***t? Ja sukal v 17 i bez vlastniho bytu .. :-)
Nahlásit

Jo? a kde? v rodičovské posteli?:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

29. 10. 2020 v 15:50
Anonym

Hele já jsem sem nepsal tohle téma abyste se hádali
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

To vám máme hledat tiché místečko, kde by jste měli čas na 10 minut sexíku, včetně orálu?
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

My se nehadame anonyme, my ti trolime tvoje vytroleny tema :-)
Nahlásit

Jezina může nabídnout svou chaloupku :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.