Blokování

Protože to je pro lidi co ji potřebují, aby se vyhli uchylům...ne pro někoho, kdo si blokuje každýho s kým nesouhlasí, aby mu nemohl dávat nesouhlasy
Souhlasím - 14 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Přesně. Taky by mě zajímalo
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Protože jsou neschopný a umí velký hovno. xdddd
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Nejvíc tu řvou neschopný,co umí velký hovno :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Takže ses přišel taky přidat? :D xd
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ne,Pavlík,neber to na sebe :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Nejvíc tento způsob blokování odmítají zamindrákovaní jedinci, kteří mají neustálou potřebu po někom štěkat, alespoň na internetu, protože doma a v práci musí držet klapačku.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já to neberu jen se nudím. xd
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tak ty bys Akrilate zablokoval stejne vsechny, tak uplne staci, kdyz sem nepolezes a pujdes opravit kapajici kohoutek ve skole :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Zamindrákovaní jedinci, kteří mají neustálou potřebu po někom štěkat, alespoň na internetu, protože doma a v práci musí držet klapačku.
- krásně jsi se definoval, jen co je pravda
- krásně jsi se definoval, jen co je pravda
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Kdyby vyhodili všechny uchýli a fake tak by jim tu zbylo 10 blbů v poradně a 50 lidí co pořád věří že tu najdou vztah
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

A ty jsi "uchyli" nebo blb? :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já jsem také který tady hledá pedofili a o kterém ví 2 admini ( onlip to není ) a proto i přes to že Invitus už asi 100x nahlásil můj profil jsem tady pořád
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tak v ZOO si taky nechavaj nektera zvirtatka, protoze se na ne chodi lide koukat a neprestavaji se divit, proc jsou tak blba .. :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hej niku, co onlip neni - neni pedofil nebo neni admin? a když neni jedno, je to druhé? nebo neni ani jedno? O_o
Nahlásit

Nebo je oboji? Pedofilni admin? No brrr, to nechces bejt ... :-)
Nahlásit

Nakulkovy demon onlip! :)) to mu musim povedat, ked ho tu stretnem
Nahlásit

No já vim moc dobře co je a co ne
Nahlásit

Už ani nevím, za co akri blokuje mě xD Teď jsem tu pár měsíců nebyl a seznamy si tak nějak nevedu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Onlip je admin který maže témata zde na pořádně. i8052 troufám si říct že pro mě jsi zajímavá atrakce ty a už jsi zjistil co známá der ? Francouzská sousedka by na to přišla max do hodiny je to sice staré a regionální slovo ale přesto dost známe
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jménonicku a ty už si zjistil co znamená drž hubu? Taky je to staré a známé :)
Nahlásit

Oh pardon že žiju když mě pořád všichni obviňují ze lži a chtějí po mě někdo není snad správné chtít taky něco ? i8051 chtěl abych mu dokázal že umím francouzky tak jsem dal jednoduché slovo které by někdo jiný než Francouz neznal a ani na internetu to jen tak někdo nenajde čekal jsem že když psal že má francouzskou sousedku která mu říkala jak se ve francouzštině píšou čárky tak bude vědět i tohle nu což ale zklamání.
Nahlásit

Jestli je onlip admin tak je mimořádně rafinovanej admin, páč tu každou chvíli v poradně žebral aby admin smazal tedybeřin profil č. 8115 a skuhral jak je možný že tu tedybera zakládá jeden profil za druhým :D admin by ju v tichosti smazal a nežebral by v poradně o smazání :D ale možná je strašně vychcanej admin a dělá to schválně aby si někdo nemyslel že admin je :D ale jak ho odhaduju, tak by byl spíš rád, aby si každej myslel že admin je, zejména mladší ročníky :D
Nahlásit

Hele akri, ale když vezmu, že ty typicky nesouhlasíš skoro s nikým, a měl bys nakonec bloknuté snad všechny, uvědomuješ si, že když bys pak otevřel poradnu, že bys tu měl jen prázdnou stránku s reklamama? :)
Nahlásit

I8051 (49/184/97)
"Tak v ZOO si taky nechavaj nektera zvirtatka, protoze se na ne chodi lide koukat a neprestavaji se divit, proc jsou tak blba .. :-)"
Tohle mě v kontextu s naším "francouzským psychologem" tak kurevsky pobavilo... :D
"Tak v ZOO si taky nechavaj nektera zvirtatka, protoze se na ne chodi lide koukat a neprestavaji se divit, proc jsou tak blba .. :-)"
Tohle mě v kontextu s naším "francouzským psychologem" tak kurevsky pobavilo... :D
Nahlásit

Zabozroute, ty jsi DER D***L ... je to sice stare slovo, ale na tebe pasuje i ted. Rekla mi to ma francouzska sosuedka, kdyz si precetla par odstavcu od tebe ... ;-)
Nahlásit

Tak to je asi fajn ženská;-)
Nahlásit

I8051 pořád jsi nezjistil co je "der" hele i kdyby to Francouzká sousedka nevěděla tak po jedno telefonátu příbuzným by to jistě zjistila
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.