Feederism, tloustnutí

Ano, líbí se mi pro někoho přibírat.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já se zase rád dívám když někdo tloustne nebo mu pomáhám.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

To zni skvele. A nechces mi napsat vic?
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jak to víš Powere? On ti to říkal?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jsem teď něco pribral, ale že je to úchylka se svým názvem jsem nevěděl. :)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tuhle úchylku anonyme mají všichni kteří žijí ve stresu, proto se cpou, aby ten stres zmírnily.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Tuhle úchylku anonyme mají všichni kteří žijí ve stresu, proto se cpou, aby ten stres zmírnily.
-------------
A na tuhle blbost jsi prisel jak? Zase dno flasky? ... :-)
-------------
A na tuhle blbost jsi prisel jak? Zase dno flasky? ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Denis36
To úplně neplatí, podívej se na i8051, ten je vyžranej za všech okolností.
Žrádlo průchodem tělem mění se v hovna kterážto se hromadí do neoprénu.
To úplně neplatí, podívej se na i8051, ten je vyžranej za všech okolností.
Žrádlo průchodem tělem mění se v hovna kterážto se hromadí do neoprénu.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Power (24/180/65)
Žrádlo průchodem tělem mění se v hovna
-----------
Hm, to je objev na Nobelovku, vazne ... :-)
Žrádlo průchodem tělem mění se v hovna
-----------
Hm, to je objev na Nobelovku, vazne ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Objevy jsou až při tom tvém následné vyklepávání tvého neoprénu :-))
Nahlásit

Power (24/180/65)
Nechci nic říkat, ale s I8051 jste vrstevníci, zatímco on má job snů, už může jít do důchodu, je do smrti zajištěný a projel celý svět, tak ty jsi zaprděný Čecháček, co má mizernou práci, nikde nebyl a závist z tebe jenom čiší.
Nechci nic říkat, ale s I8051 jste vrstevníci, zatímco on má job snů, už může jít do důchodu, je do smrti zajištěný a projel celý svět, tak ty jsi zaprděný Čecháček, co má mizernou práci, nikde nebyl a závist z tebe jenom čiší.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Bellingcat a ty jsi mamánek s holou řití a práci nemáš žádnou :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Power (24/180/65)
Kdybych byl blb jako ty, tak bych ji měl taky. :) Ale naštěstí nejsem, jsem i jednatelem ve firmě a rozumím investicím. :)
Pokud se hodně brzy neprobudíš, tak budeš akorát zaprděný důchodce, co bude chodit po slevách v Kauflandu a nadávat na vládu. :) A pak půjdeš prdět do hlíny s dluhy. :)
Kdybych byl blb jako ty, tak bych ji měl taky. :) Ale naštěstí nejsem, jsem i jednatelem ve firmě a rozumím investicím. :)
Pokud se hodně brzy neprobudíš, tak budeš akorát zaprděný důchodce, co bude chodit po slevách v Kauflandu a nadávat na vládu. :) A pak půjdeš prdět do hlíny s dluhy. :)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já jsem taky jednatel a rozumím investicím:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Bellingcat
Aha jednatel, takže jen meleš držkou a žádné hmatatelné výsledky neumíš vyprodukovat.
Aha jednatel, takže jen meleš držkou a žádné hmatatelné výsledky neumíš vyprodukovat.
Nahlásit

Dovedete si predstavit duchodce powera (jo, ma to za par), jak navlecenej v elastakach a s plynovou maskou na hlave chodi po Kauflandu? Tyvole to by mohli dat do reklamy nejakej spot s nim a meli by tam narvano ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Power (24/180/65)
--------------
Hmatatelne vysledky jeho prace na nej vyjedou hned v podobe bankovek po zadani PINu v bankomatu pripadne kdyz mu zazvoni u baraku nejaka spedice ... :-)
--------------
Hmatatelne vysledky jeho prace na nej vyjedou hned v podobe bankovek po zadani PINu v bankomatu pripadne kdyz mu zazvoni u baraku nejaka spedice ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

. :) A pak půjdeš prdět do hlíny s dluhy. :)
Ty tam snad půjdeš s milionama? Xd jako buzna je dáš státu? Do hrobu jedině s dluhy:-D
Majetek po smrti má smysl jen pro dědice. Pokud jsou je to v pořádku. Pokud ne, roztocit ruletu, koupit d***y, nejlepší rumy, drifty na parkingu u kauflandu.... :) ale musíš to spočítat aby ti to vyšlo a pak rovnou chcipl.
Ty tam snad půjdeš s milionama? Xd jako buzna je dáš státu? Do hrobu jedině s dluhy:-D
Majetek po smrti má smysl jen pro dědice. Pokud jsou je to v pořádku. Pokud ne, roztocit ruletu, koupit d***y, nejlepší rumy, drifty na parkingu u kauflandu.... :) ale musíš to spočítat aby ti to vyšlo a pak rovnou chcipl.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

No klidne pod zem s milionama, ale seedy k nim ulozit do flasky od rumu a zakopat na zahrade ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.