Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Docela naprd situace

09. 11. 2020 v 19:17Off-line Anonym
Mám kluka. Mám hodného kluka, mám ho rád. Horší je, že už přes rok - pomalu se blížíme vlastně i k rokům dvěma... jsem zamilovaný. No, do kluka, s kterým jsem trávil hodně času. Ten kluk ale zmizel, několik stovek kilometrů daleko - prostě cizina. Už si ani nepíšeme, asi není o čem, nevím - já mu nepíšu, protože mě to ničí. Vídali jsme se často, měli jsme spolu skvělé přátelství, snažil jsem se pro něj udělat cokoliv, aby se měl dobře. Je to pár měsíců, co jsem ho viděl naposled.

Teď nějak k té věci, omáčku jsme zvládli. Když ležím vedle svého kluka, občas ho chytnu za ruku a představuji si, že držím toho druhého. Mrzí mě to, ale představuju si ho občas i při sexu, no, kdyby jen občas. Zrušil jsem si FB a IG - když jsem viděl jeho jakýkoli příspěvek, měl jsem z toho zničený den, někdy i víc. Začal jsem přemýšlet, kde je, s kým je, jak se má, co kdyby se vrátil apod. (vím, že je to beznadějné, ale nemůžu si to vymluvit). Neměli jsme spolu partnerský vztah, ale pouze sexuální. Dodnes se mi vrací ve snech, třeba dneska.

No, prostě nevím, co mám dělat. Stalo se vám někomu, že jste se takhle zamilovali? Kdy to přejde? Přejde to? Minulá zima byla šílená, nemám nejlepší spaní - dokážu probdít noc, a jen přemýšlet, přemýšlet a zírat doblba.

Tohle je tak nějak ve zkratce. Možná něco připíšu, možná to za chvíli smažu. Ale muselo to ven, pardon. Asi se tu chci jen vyblejt, je toho uvnitř nějak přes míru.
09. 11. 2020 v 19:37Off-line i8051  (53/184/97)
Co mas delat? Venuj se tomu svymu, kteryho aktualne mas. Mohlo by se totiz diky tomu virtualnimu stat, ze nebudes mit zadnyho ... :-)
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
09. 11. 2020 v 19:57Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Tak ono není třeba rušit celý fb či ig, jen odstranit z přátel toho dotyčného, ale nebuďme cimprlich.

Přejít to přejde, někdy to ale trvá zatraceně dlouho, zvlášť když se nedaří v dalších vztazích.
Ale na to, že u vás šlo jen o sexvztah, tě to drží dost dlouho.
Otázka zní, jestli to byl z tvé strany skutečně jen sexvztah.
A druhá, jestli ten současný vztah je z tvé strany to pravé ořechové.
A pokud není, jestli za to může stávající partner/ty, nebo ten minulý...
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
09. 11. 2020 v 20:27Off-line Mitchalek  (19/178/54)
No, asi všichni zažili to, že je někdo pustil k vodě a pak z toho nebyli zrovna nejlepší... Ale vždycky to pak přešlo. Nicméně mě dost udivuje, že to u tebe trvá tak dlouho, ještě když to fakt byl jen sexuální vztah... Kdybychom se věnovali jen tomuto, tak bych ti doporučil klasicky vztah na “rozptýlení” nebo někoho, kdo ti prostě pomůže. Ale ty ten vztah máš... Možná pro tebe není tvůj partner dost dobrý. Zkusil bych si ty věci prvně vyjasnit, napsat tomu klukovi a řádně to ukončil. Podle mě si třeba děláš jen naděje, že se s tím klukem začneš znovu bavit a že spolu pak možná i budete... Bude to pro tebe lepší. A nevím, jestli bych to i zrovna neukončil s tvým nynějším přítelem - ať si nedělá zbytečné naděje... Snad jsem teda nějak poradil, i když sám nevím... ://
09. 11. 2020 v 20:38Off-line Anonym
1. Což to asi máš pravdu, ale je to takové divné, je mi to hloupé vůči příteli

2. Jo, to není třeba, ale ten kluk mi nic neudělal a mám na něj ty nejhezčí vzpomínky, co jen jdou. Nebo nevím, on neví, co se mi děje v hlavě a kdybych byl na jeho straně, tak bych taky nepochopil, proč jsem najednou na black listu. Jo, on to byl sexuální vztah hlavně z druhé strany, ale to jsem si už několikrát vyříkali, že to prostě dál nepůjde. Současný vztah je jinak hezký, ale mám problém trochu s přítelem spát - ale to není přítelem. Nějaký ten kluk už v posteli byl (řekněme do deseti) a s nikým mě to nebavilo. Bylo to takový... pro ně.

3. No, on tenhle kluk měl být jen rozptýlením... ale nějak se z toho stal vztah. Divný, ale jsem vlastně rád. Jen bych s ním raději trávil čas jinak, než neustále v posteli - ale to už je jiná kapitola. Naděje si nedělám, určitě by to nešlo - nezkoušel jsem to jednou.
09. 11. 2020 v 20:49On-line Kuliferda  (53/173/74)
Dnes musím souhlasit s ickem, věnuj se tomu co máš a buď rád že máte jeden druhého...
09. 11. 2020 v 21:08Off-line Mitchalek  (19/178/54)
Tak svému příteli řekni, že nechceš mít jen sex, ale i třeba nevím, víc romantiky, chození ven, do cukrárny, etc. Zaměřuj se ale jen na svůj vztah, jestli svého přítele máš opravdu rád a nechceš to s ním končit. A já jsem asi omylem napsal, abys na něj radši zapomenul, nevím... Ne, nezapomínej, jestli na něj máš fakt ty nejhezčí vzpomínky. Jen ho už nezařazuj do svého života...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
09. 11. 2020 v 22:39Off-line Anonym
Což to já jsem mu říkal, ale on si to pak bere, že je chyba u něj atd., ale to je vedlejší, tohle nehodlám rozebírat.

Haha, díky, to mě do teď nenapadlo, nechat to bejt, tak jo. Ne, já vím, že do tohohle nikdo nemůže moc vidět.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
10. 11. 2020 v 10:43Off-line Alda29  (36/192/90)
Taky jsem zažil něco podobnýho. Ale jak z toho ven poradit nedokážu, protože sám nevím xD
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 11. 2020 v 12:11Off-line BussterX  (103/130/150)
Tak všichni co sou ve vztahu teď aspoň můžou přemejšlet, jestli ten jejich milááášek co se válí vedle nich neni tady pan anonym co se toulá myšlenkama den za dnem s jiným borcem do kterýho je zalovískovanej 8)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload