Příkaz státu o nošení roušek byl opět nezákonný

13. 11. 2020 v 12:35
Anonym

A ruší se k 21.11. vyřkl verdikt soud.
Soud v rozsudku vytknul ministerstvu několik chyb - úřad málo vysvětluje a nedokládá údaje, ze kterýh čerpá. Podle Sabola například úřad vedený ministrem Janem Blatným nevysvětlil, z čeho dovozuje, že nošení roušek zdvojnásobuje účinky ostatních protiepidemiologických opatření.
Navíc v opatření také chybí zdůvodnění, proč určité skupiny roušky nosit nemusí. Výjimku dostali třeba děti do dvou let, učitelky v mateřské školce, sportovci, soudci nebo třeba moderátoři.
A co na to místní rouškaři?
Soud v rozsudku vytknul ministerstvu několik chyb - úřad málo vysvětluje a nedokládá údaje, ze kterýh čerpá. Podle Sabola například úřad vedený ministrem Janem Blatným nevysvětlil, z čeho dovozuje, že nošení roušek zdvojnásobuje účinky ostatních protiepidemiologických opatření.
Navíc v opatření také chybí zdůvodnění, proč určité skupiny roušky nosit nemusí. Výjimku dostali třeba děti do dvou let, učitelky v mateřské školce, sportovci, soudci nebo třeba moderátoři.
A co na to místní rouškaři?

That is brand new information! :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

13. 11. 2020 v 12:39
Anonym

Tak hlavně že jste přispěli hodnotným komentářem
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Tak si je neber anonyme, klidne muzes chcipnout ... :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jo, četl jsem. Ačkoliv zrovna dnes mám těžce jiné starosti tak mě to moc nebere než obvykle.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Je zajímavý, že soudy o krávovinách okolo covidu umí rozhodovat v řádech týdnů, ale na cokoli jiného podstatného potřebují čas na rozhodnutí v řádu let. :-P
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

A jaká je teda právnická analýza, anonyme? Myslíš, že tímhle celá covidová situace končí? Chci být takový i***t jako ty, dělalo by mi pak radost úplně vše.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nejlepsi jsou staty, ktere maji zakazane zahalovani obliceje z duvodu nabozenstvi (Francie, Nizozemsko, Nemecko), ale geverec na tlamu si dat musis. Pak si to ty arabsky a persky buchty musi pripinat sichrama na hidzaby. Made my 2020.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

"Historie moderních roušek, které chrání dýchací cesty, začala až ve 20. století, a to především v době španělské chřipky. Nejrůznější obličejové masky, které měly zabránit přenosu nemocí, se však objevily mnohem dříve."
tahle fotka je 100 let stará..... https://www.denik.cz/…e-dejin.html?…
https://www.denik.cz/…0201021.html
tahle fotka je 100 let stará..... https://www.denik.cz/…e-dejin.html?…
https://www.denik.cz/…0201021.html
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

I dont give a s**t about bulls**t-19, wearing mask and gl***es is my choice.
I love the moments when a cashier says a s**t about ID.
And i respond like "credit card? ID? I am soooo freaking pissed!"
I love the moments when a cashier says a s**t about ID.
And i respond like "credit card? ID? I am soooo freaking pissed!"
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Ze miluju, kdyz dojdu s brylema, kapucou a rouskou k pokladne, kupuju neco, co je od 18 a pani na pokladne chce obcanku, na ktere pochopitelne geverec, bryle a ani kapucu nemam a vzdycky ji jeste hrde oznamim, ze jsem si vzal tatkovu obcanku :Ddddd
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A platim samozrejme hotove, aby chytla z tech penez ten covid, prej se tam drzi 28 dni..
:D
:D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jo, přestaňte nosit roušky a plivejte na sebe vzájemně viry. Až se sanitáci zblázní, nevím, kdo vás v akutním stavu bude vozit do špitálu.
Serte na soudy, máte snad svoji hlavu, aby jste si uvědomili, že ty roušky nenosíme pro srandu druhých.
Serte na soudy, máte snad svoji hlavu, aby jste si uvědomili, že ty roušky nenosíme pro srandu druhých.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jo, mě houkaj každou chvíli pod okny. Jezděj celý dny. Když tu koroňák nebyl byl docela klid.
Nahlásit

Jezisi, doktori a zdravotnici aby se furt neposrali. Maji ted tolik prace, co servirky kazdej den. :D akorat ted servirkam zakazali chodit do prace, aby se furt poukazovalo ja zdravotnictvi :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jez1920FC22: Snad si nemyslíš, že tě kousek tkaniny spasí :-) Zkus raděj propagovat nošení ochranného obleku s maskou.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Zdravotníci by měli být rádi, že mají práci na rozdíl od některých jiných :) a milej anonyme neboj, my seznam zprávy čtem taky :). sice jen jednou za týden, ale čtem. Spíš mě překvapuje, že každej den máme novýho hlavního virologa, asi tak čtyři imunology, osum bakteriologů, šest koronologů, tři bacilology, deset parazitoligů, dva moribundosology, třicet všeználkologů a nevím jací chytráci se tam furt ukazují a říkají každej něco jinýho.

Mr.mrkvicka: Nejsem Vajcoslav, takže se uklidni :-)
Nahlásit

Profil Vjaceslav je FAKE!!!
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.