Zbavíme se vůbec někdy roušek?

19. 11. 2020 v 11:41
Anonym

Dnes bude na vládě zase prodloužení nouzového stavu o další měsíc. Je vůbec snesitelné lidi takhle trápit? Nechtěl bych prožít život v roušce a mezi čtyřmi stěnami.

Zacni nosit nejakou cringe masku Ivany Trumpove. Zakryje ti nos a usta a vsichni se muzou jit vypchat. Jeste budes cool.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A ne, nezbavime, dokud budou lidi pochlebovat pi. Caputove, ze je frajerka, protoze ma geverec na tlame ve stejne barve, jako hadry a ze to vypada skvele, kdyz rozdava ruze zaplacenymu komparzu pro jeji instagram. :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Ono to nebude na vládě. Ono se to řeší ve sněmovně. Tak se hezky dívej, na ČT24 to máš živě. Aspoň se dovzděláš.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Anonyme a co ti brání jít do přírody. Tam nejsi mezi čtyřma stěnama a roušku mít nemusíš.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak nějak jsem se s tím smířil. ty roušky tak nějak pomáhají, tak jsem si objednal pár hezkejch a vtipnejch a dobrý. Roušky mě neštvou, sere mě absolutní chaos, nefunčnost a nesmyslnost vládních nařízení. Semafory, psy, nakonec ještě vyhlásíme Hnědý Poplach! A vtipy na vládou se jen pohrnou! Na facebooku je tlačítko "blokovat", kde je něco takového u vlády?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Anonyme, je to celé postavené na chování lidí ve společnosti. Jestliže se máme zbavit viru, je, jak jsem tu už dříve psal potřeba dodržovat sociální odstup. A je vidět, že to někteří prostě nechcou, či nechtějí pocopit. Jako příklad uvedu:
Včera jsem byl na poště a u voliče na pořadníku stála paní, v tu chvíli přišla druhá a cpala se tam taky, až ji ta první seřvala, že by měla taky laskavě počkat a dodržovat odstup.
Jak jsem psal doržovat odstup, ať se zbytečně nepřenáší virus dál a nechá se takzvaně odejít, jinak nás nejen virus a ty roušky budou trápit hodně dlouhou dobu.
Včera jsem byl na poště a u voliče na pořadníku stála paní, v tu chvíli přišla druhá a cpala se tam taky, až ji ta první seřvala, že by měla taky laskavě počkat a dodržovat odstup.
Jak jsem psal doržovat odstup, ať se zbytečně nepřenáší virus dál a nechá se takzvaně odejít, jinak nás nejen virus a ty roušky budou trápit hodně dlouhou dobu.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

19. 11. 2020 v 13:27
Anonym

Dnes jsem kupoval v Kaufu mrkev, stál jsem u bedny a nabíral a stejně nějaký důchodce ač v roušce se vecpal vedle mě a začal se v tom hrabat. Ale hlavně že u dveří stojí sekuriťák a rozdává košíky.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jez-tak starý a tak naivní :D
Nahlásit

Ono, až začne to pravý rodeo ( s virem) a budou padat těžké pokuty, tak si to i ty rosju rozmyslíš, zda má cenu znovu pokoušet osud druhých.
Nahlásit

Je vidět že vymývání mozků se v Táboře podařilo na výbornou, doporučuji nevycházej raději ze svého brlohu :))
Nahlásit

To je hrozné, snad se nebudeš budit nočními můrami, a nebudeš mít fóbie z mrkve. Teď bude terapie platit Andřejko "Motýle" Babisz, tak se můžeš vypovídat z takového traumatu.
Pravé Rodeo začne, až se zjístí, jak moc nám to vláda zmrvila.
Pravé Rodeo začne, až se zjístí, jak moc nám to vláda zmrvila.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Lepsi zit s rouskou nez s ufnukanou anonymni mrkvi ... ;-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Asi si příště místo mrkve koupí raději bůček :)
Nahlásit

19. 11. 2020 v 14:53
Anonym

Nekoupím tam stojí lidi ve frontách
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

To bys nepřežil, takové narušení osobního prostoru.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.