Merkel

Před 15 lety zvolili Angelu Merkel spolkovou královnou krásy. Dnes jsem marně pátral po jejím instáči, zda tam toto významné výročí nějak zmiňuje. No, ne. Kdyby v její kůži byla Alča Bašťa S**tlerová, asi bychom věděli rok dopředu, kde se bude tlačit chlebíčkama s pařížákem, co myslíte?

Samozrejme Alca v kuzi Merkel nikdy nebude, protoze ta tupka nebyla nikdy nikym zvolena, pizda zasrana.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Bóže, nech Alenku žít. Ona nemůže za to, že žije v jiném světě. A stejně, máme Srdcovou královnu Maláčovou, která se o vše nakonec postará o každého, kdo se ji znelíbí.
Snad nebude Srdcovou královnou vytvořen falešný soudní proces, ale pravý, a Alenku už nevzbudí sestra. A snad ji vychcaný král Zeman neomilostní.
Snad nebude Srdcovou královnou vytvořen falešný soudní proces, ale pravý, a Alenku už nevzbudí sestra. A snad ji vychcaný král Zeman neomilostní.

Jana je náhodou cool. Ta si aspoň dělá z koaličního partnera neustále šprťouchlata a má srdíčko na správným místě. Svým přístupem dělá politickou situaci Protektorátu Böhmen und Mähren ještě grotesknější.

Sorry jako. Prostě mi pod Srdcovou královnu padá Maláčová nejlíp. Ale nějak nevyvracím, že to není baba na správném místě.

Jakoze srdcová královna v podání Heleny Bonham Carter?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ne. Prostě mi k ní sedne Maláčová mnohem víc než Benešová. Tu bych zase viděl na bratry Tydlida a Tydlidýna.

No vždyť. Myslíš srdcovou královnu v podání Heleny Bonham Carter, na to jsem se ptal.. :O
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Alena nemůže za tvůj podělaný život.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

To sice ne, ale je to p**a a uplně vymletá. :D A vůbec mi jsou proti srsti ty dosazený loutky na ministerstvech bez poslaneckých mandátů.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Konkrétně za můj posranej život mi nemůže samozřejmě nikdo, což se samozřejmě nevylučuje s tím, že guru Andy si záměrně vybírá prasklý gumy a potraty do vlády.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Náš neomezený vládce Andy si vybral loajální lidi, jsou to protege.
Alenku v následujících 5 letech vynesou na vidlích, pokud se Senát nerozhodne stáhnout jejich návrh na rozpočet.
Alenku v následujících 5 letech vynesou na vidlích, pokud se Senát nerozhodne stáhnout jejich návrh na rozpočet.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Hlavně ona nemá v senátu koho v******t, vládní subjekty tam jsou trpěnou menšinou :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Je ráda, že dejchá a to nešlape na rotopedu. A měla by.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

To spíš může být ráda, že ji dejchá její kadeřnice.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.