Nekonečné téma výplach

30. 11. 2020 v 22:58
Anonym

Zdravím, prošel jsem tady na poradně pár témat na tohle téma. Výplach. A stále moc nevím odpověď. Zkusím tedy napsat.
Řeším u výplachu jeden problém, resp. po výplachu během sexu. Když mě partner mrdá, tak většinou, jak jsem dostatečně uvolněn, tak i když mám po výplachu a měl bych být cisty, tak kondom je lehce špinavý a na prostěradle jsou mokré fleky.
Je třeba problém, že dělám výplach dlouho třeba 20 minut a pouštím do sebe silný proud vody? Napadá mě, jestli tedy nepouštím do sebe víc vody a ta pak trvá než výteče. Pravděpodobně až při sexu. V poradně jsem se dočetl, že by měl být menší proud a jen lehce na okraj do díry.
Trochu mě to trápí, že i po výplachu to není ok.
Vím, že tohle téma není zrovna nějak fajn, ale zkusím se zeptat. A předem díky za možné odpovědi.
Řeším u výplachu jeden problém, resp. po výplachu během sexu. Když mě partner mrdá, tak většinou, jak jsem dostatečně uvolněn, tak i když mám po výplachu a měl bych být cisty, tak kondom je lehce špinavý a na prostěradle jsou mokré fleky.
Je třeba problém, že dělám výplach dlouho třeba 20 minut a pouštím do sebe silný proud vody? Napadá mě, jestli tedy nepouštím do sebe víc vody a ta pak trvá než výteče. Pravděpodobně až při sexu. V poradně jsem se dočetl, že by měl být menší proud a jen lehce na okraj do díry.
Trochu mě to trápí, že i po výplachu to není ok.
Vím, že tohle téma není zrovna nějak fajn, ale zkusím se zeptat. A předem díky za možné odpovědi.

Před sexem je potřeba ze sebe dostat všechnu vodu - prostě si po výplachu sedni na záchod a trochu zatlač. Také záleží na velikosti penisu partnera; pokud je špatně udělaný výplach, tak v vzdálenějších částech se holt zvyšuje riziko špíny. Když napiš do soukromých zpráv, můžu víc poradit.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jire315: špíny
------------------------
To nebude špína, nýbrž houna :-)
------------------------
To nebude špína, nýbrž houna :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tak pchať do analu nejak viac chlórovanu vodu nemusí byť moc zdravé.
Keď sa pred sexom dobre vyprazdnis tak i to je riešenie :)
Keď sa pred sexom dobre vyprazdnis tak i to je riešenie :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Narazil jsem už na pár kluků, kteří si výplach nedělali, včetně mě. Jen použili wc, dali sprchu a nestalo se, že by člověka ušpinili. Proč je někdy tak jednoduchá věc tak složitá :)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Správnej voják to má rád s nutellou!
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Vajceslav (35/190/75) NOVÉ
------------
Jasně ty fejku :-)
------------
Jasně ty fejku :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Kterej je kterej?
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nicmene jak pise thomas, nekdy je mene vice, delate z jednoduchy veci slozitou a tim vse podelate .. nekdy i doslovne :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Thomasi, složitě to tak vypadá, jen do doby, než dotyčný zjistí, že je snažší se podrbat na uchu tou rukou, která je nejblíže.

Já dělám výplach 2 hodiny a jsem v pohodě
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Twl, čekat než se mi pasiv za dvě hodiny vypláchne aby bylo za 15 minut po prcu se fakt vyplatí :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Kdo si počká, ten se dočká;-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já se dočkám vždycky, stačí jen něco ve stylu " Hej kámo, máš dneska čas, jsem nadrženej , ok, klidně můžeme. Fajn, tak si jen odkáknu, dám sprchu a za 20 minut jsem u tebe " Tzn. Za ty dvě hodiny, to stihneme 3x :D
Nahlásit

3x za sebou uz to nedas, nemachruj ... :-)))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

A proč bych to neměl dát? :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tvl nejsi uz nejmladsi, to je o zdravi ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tak vysad prasky ... :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Vitamíny jsou důležité obzvláště když postrádáš složky které obsahuje hlavně maso ;)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Proto zeru maso a slozky nepostradam :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tak maso žer, když ti chutná. Kdyby mi chutnalo, tak ho taky jím xD
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Opravdu debata na úrovni,spíše pod ní!!!Hrůzinec ohledně výplachů!!
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Iglw: Hrůzinec ohledně výplachů!!
-------------------------------------------------------
Tomu se říká nekonečný boj s hounama. Vypláchneš a další den je houno opět na místě :-)
-------------------------------------------------------
Tomu se říká nekonečný boj s hounama. Vypláchneš a další den je houno opět na místě :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tak hlavně, že iglwho příspěvky o masáži ocasů a výstřikách, co jsou pod každou diskuzí, jsou na úrovni :-D
Nahlásit

A co teprv ty jeho orgie v saunach nebo italskejch dunach. Hmmm. Waaau ... ;-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.