Co si rádi děláte s penisem

04. 12. 2020 v 22:23
Anonym

Ahoj pánové co rádi děláte se svým penisem dražení, prostě úchylky

Já s ním velice rád čůrám...třeba po 4 pivech je to opravdu osvobozující...zlus to taky;-)
Souhlasím - 13 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Fatboy: je to podobný péru,jen trošku menší
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Rád s ním močím. Vlastně ne rád, dělám to jen protože musím.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Drazit svůj penis, ať primo v drazebni síni či na aukru, je opravdu úchylka, Sono.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Je fakt, ze poradne se vychcat je nekdy lepsi, nez si blbe z*****t ... ;-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ráno nebo večer, jedině 4V! 1.V: Vychcat 2.V: Vysrat 3.V: Vosprchovat 4.V: Vysrat
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Což o to se pořádně vychcat, ale hlavně se přitom nepochcat, což je mnohdy horší z estetického hlediska ( ve společnosti), než si blbě z*****t :-))

Jo byl jsem, dostal jsem prášky, po kterejch jsem ho za prvé nenašel, když jsem nutně potřeboval a za druhé, než jsem ho vylovil, tak jsem se pochcal ještě víc. Díky za supr radu. Vyřešil jsem to jinak a po svém. Koupil jsem si energeťák (colossus v lidlu - obsahuje vitaminy B6 a B12), ředil ho s korunní minerálkou - ve zředěné formě je močopudný - jen se po této kombinaci nedá usnout. A po občasném popíjení po pár letech mám po problému. Takže teď mě nějakej urolog nezajímá a ty jejich tabletky s vedlejšími účinky už tuplem Ne!!!

Vřele doporučuju, těm, které trápí inkontimence. Stačí na 300ml 100ml energeťáku a popíjet ob pár dní aspoň jednu minerálku.

Sameth: moc velkej zájem o tvůj penis není tak dávám 120 Kč a poslat mi ho možeš klidně pepeelkem :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.