Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Problémy ve vztahu

07. 12. 2020 v 23:50Off-line Anonym
Zdravím všechny,

abych to tak nějak začal, tak vám řeknu, že jsem docela v patové situaci. Abyste se dostali do děje, tak vám řeknu pár základních věcí. Je mi 18 a mám kluka (18, starší než já). To, že je na kluky a mohl by s němi něco v budoucnu mít, si uvědomil tak 3 měsíce před tím, než začal náš samotný vztah, který trvá už něco málo přes půl roku. Jeho rodina to ví a tak nějak to i bere, což jsem rád, ale stejně se s nimi stydím stýkávat, jelikož já to nikomu v mém okolí neřekl.

V našem vztahu jak je zvykem, tak jsou nějaký problémy někdy... Ale poslední dobou těch problému bylo až až...

Začal bych našim prvním problémem, což bylo to, že na jedné akci (helax) si dal přímo přede mnou pusu s nějakou holkou. Chvíli jsem to dusil v sobě a pak to vygradovalo k tomu, že jsem na pár dní od něho odjel, za účelem, aby si to uvědomil, že takhle vlastně vztah nefunguje. I když to bylo před dlouhou dobou, tak prostě nemám v něm už tu počáteční důvěru, co vždy byla. Nemyslel jsem si, že tohle by někdy udělal. Brečel, omlouval se mi, psal mi všechno možný, ale prostě už to nebyla ta první začáteční důvěra jako vždy, snad chápete.
Druhý problém byl ten, že vytahuju minulost (ano, nemělo by se to, ale proste mě to sere). Měl holky... měl holky převážně na sex. Ale aby jste si nemysleli, že to bylo každej den, tak to samozřejmě ne. Většinou to bývalo po akcích a v malé míře... Právě i tady se obávám ze zkušenosti z minula, že se na akci může napít a muže někdo na něho něco začít zkoušet (pořád dokola mi říká, že by nikdy už nic takovýho neudělal, ale tak čemu věřit zejo)...
A teď nastává otázka... Myslíte si, že se tím až moc zaobírám? Veškerou minulostí, holkami přede mnou atd.? Ale mně to prostě nedá a strašně mě mrzí, že nejsem ten první...

Nynější problém se vztahuje k tomuhle. Včera jsem se dozvěděl, že spal s jednou holkou, která ho táhla z akce (2 roky zpět v době, kdy jsme spolu nebyli). Prý, že si psali, a pak přišel i domluvený sex.
Když jsem se ho zeptal, proč ni tohle neřekl, tak mi řekl, že se za to stydí... ale prostě co teď já? Já mu vždy říkal vše, myslel jsem si, že on mě taky a hlavně v tématu “sex”, kdy máme být k sobě co nejvíc upřímnější... teď je to ve fázi, že jsme se pohádali a nebavíme se spolu...

Jsem jeho první kluk, myslím si, že mě miluje jako ještě nikoho jinýho, což mi taky říká, píše, ale vadí mi jeho minulost... ano, já vím, každej má svou minulost, já taky... ale ne tak pestrou jako on.

Těch problémů je víc, například i to, že si připadám jako druhá možnost... měl kamarada, který mu psal, at se mu udělá do pusy a takové ty nechutné věci (asi víme o čem je řec)... reagoval na to neutrálně... radej odbočil od tématu... nicméně, jsem si jisty, že ho měl nějakým způsobem rad víc (víc než jako kamarada), poté si kamarad někoho našel a po týdnu jsem skončil s mojim klukem...
nepřijde vám to divný? Kdo by si v téhle situaci divně nepřipadal si myslím...


Moc vás prosím, aby jste mi napsali upřímný názor na to všechno... mám to řešit, nebo se na to v*****t a užívat si s nim života, protože minulost je část každýho z nás.

Jsem v situaci, kdy fakt nevím, jak se k tomuhle všemu postavit a potřebuji názory, abych se mohl popřípadě s nějakým ztotožnit.

Děkuji moc všem, kteří to přečetli <3
(Pardon za trochu delší otázku a popsání děje)
08. 12. 2020 v 00:27Off-line Anonym
Thomas.Raven - nooo, to že je na kluky už nějakou delší dobu je jasný.. když mi vyprávěl o tom, co dělal na 1 stupni základní školy, tak se není čemu divit.. bisexual nejspíše je, ale prý je kluk pro něj lepší.. jsem takhle jeho první vyspělý vztah.. přede mnou měl ještě jeden vztah, ale to byla spíše taková dětská láska.
No.. i když dělá chyby, tak si myslím, že mě fakt miluje hodně.. dělá toho opravdu dost, snaží se a tohle všechno. Řekl bych, že je i na vztahu se mnou závislý, což je v nějakých ohledech asi špatně.
Jinak děkuji za tak rychlý názor, jsem tu nový a nevěděl jsem, že to tu tak rychle jede ???? díky <3
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 12. 2020 v 00:45Off-line Halaburda  (32/185/55)
Neřeš minulost res přítomnost a budoucnost. Buď se srovnej s jeho milosti nebo to nech být a odejdi. Vyčítat něco co bylo v minulosti je pěkná blbost.
08. 12. 2020 v 01:03Off-line i8051  (53/184/97)
Je mi 18 a mám kluka (18, starší než já)
------------------
ERROR 178 : Comparison error
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 12. 2020 v 01:07Off-line i8051  (53/184/97)
Mily Jakube, rekl bych, ze nemas ty problem s nim, ale on problem s tebou. A poradne velkej. On vyspely vztah urcite nema, to bys v nem totiz nebyl ty. Ma hysterku, co resi, ze spal s nejakou pipinou v dobe, kdy te vubec neznal. Takovi, jako ty, co furt neco resej, obzvlaste to, do ceho jim nic neni, ty jsou zhouba vsech vztahu. My treba s p***elem vime o sobe, kdo kde s kym drive byl a kam ho strkal, nemame problem se o tom bavit, ale ze bysme z toho delali nejaky zavery, to fakt ne. Soryjako, ale chtel jsi to uprimne :o)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
08. 12. 2020 v 04:33On-line Richard33  (44/185/80)
Za mě vidím zbytečně silnou reakci na věci, které bych já ani neřešil. Pokud jsi jeho jednička, tak se bát nemusíš, pokud jsi níž, tak s tím stejně nic moc nenaděláš a tímhle začneš brzo klesat níž a níž...

Příklad: ty ho seřveš, někdo jinej ho pohladí. Ty od něj utečeš a nemluvíš s ním, někdo jinej za ním naopak přijede a prokecá s ním celou noc... a on pak (logicky) dojde k závěru "sakra, k čemu já ho vlastně mám?"

Chovej se jak někdo, kdo ho chce zbalit.... pořád :)
08. 12. 2020 v 12:44Off-line honzak  (33/183/65)
Jez: proč to dělíš takto? Já to dělim na "zahnout" a "zahýbat", snad je jedno, s jakym pohlavím, ne? Nebo kdyby ti tvuj kluk pravidelně spal s jednou holkou, tak bys to nebral jako nevěru? Obzvlášť v případech, kdy se ti postaví z holky i z kluka mi přijde důležitější koukat na pravidelnost a držet si lásku u sebe O:)
08. 12. 2020 v 13:17Off-line KXY  (102/185/78)
Ahoj, tohle asi neni moc na dopisovani pres poradnu. Pokud si s tim v pohode, klidne napis. Mam hodne dotazu a nechci tady spamovat. Ale hodne ocenuji otevrenost a tesim se na pripadnou komunikaci pres chat.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 12. 2020 v 14:09Off-line KXY  (102/185/78)
Jeste mozna neco - pripada mi to dost chaoticky a bylo by fajn dat to rozhovorem do poradku..., zatim to vypada tak, ze problem bude i u tebe. Jiz jsem ti napsal zpravu.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 12. 2020 v 14:34Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Takže hele. Na jednu stranu tě chápu, ale na stranu druhou mi přijde, že to trošku přeháníš.
Co tě tedy teď tak tíží? To že nebyl upřímný už zpočátku (to chápu) a nebo čistě ta skutečnost, že před pár měsíci ho narval do jiné štěrbiny?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 12. 2020 v 14:46Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Každopádně se mi líbí jak tu leckdo tvrdí, že minulost by se neměla řešit... no já vám nevím, ale přijde mi že takovéhle řeči mívají buď ti kteří sami mají ve své minulosti nějaké vroubky a nebo ti kteří se spokojí s kdejakou dírou, jen ať nejsou sami. To si hrajete na Dalajlámu nebo máte opravdu tak malou představivost žesi ani nedokážete představit něco co by pro vás mohlo být na partnerově minulosti nepřijatelné? Asi malý rozhled
08. 12. 2020 v 15:46Off-line Mitchalek  (19/178/54)
V “patové situaci” určitě nejsi. Kluk tě má očividně rád, jinak by ti to samozřejmě nepsal a nebrečel by kvůli tobě. Ale když budeš pořád vytahovat minulost a budeš na něj pořád naštvaný za něco, co bylo před tebou, tak se na tebe může zvysoka vysrat. Tak bych to udělal i já, každý máme pohár trpělivosti :D Tím neříkám, že bys neměl tu minulost řešit, to ne. Vzpomínání “na staré časy” je určitě fajn :D Jen prostě nezabírat se pořád jeho bývalými vztahy. Takže můj názor je určitě takový, aby sis s ním ten vztah užíval :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload