Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jak to se mnou je

16. 12. 2020 v 19:15Off-line Anonym
Ahoj, mám takovou otázku, jelikož mám velké váhání a celkovou nejistotu ohledně mé orientace. Hlavně jestli jste to třeba měli někdo podobně a já si můžu říct, že tak v tom nejsem sám. Situace je taková, že během puberty a dospívání jsem si myslel, že jsem na holky. Ale semtam mé sexuální fantazie se ubíraly opačným směrem, s holkama jsem míval normálně vztahy i sex a od 21 do 26 let jsem měl vztah s bývalou přítelkyní, do které jsem byl hluboce zamilovaný a vše fungovalo, tak jak má. Ale mé homosexuální fantazie se stále občas objevovaly, což jsem vyřešil občas masturbací u odpovídajících videjí, přítelkyně samozřejmě o tom nevěděla a já si říkal, že tak to může zůstat i nadále. Nicméně po rozchodu (ona se mnou) jsem během těch několika let (5) zažil několikrát sex s klukem či mužem a bylo to super. Takže by šlo asi říct, zjistil jsi, že jsi gay nebo bisexuál, tak kde je problém? No problém je ten, že se romanticky stále zamilovávám do holek, ale sex mám taky s kluky, ale mimo sex se nedokážu do stejného pohlaví zamilovat nebo si představit partnerský vztah. Ale já vztah chci! A chci si říct - ano jsem gay (nebo bi), ale díky absenci romantické náklonosti a lásky necítím, že by to tak bylo. Ale která holka chce kluka, který spí někdy s kluky (lhát o tom rozhodně nechci, to se ve vztahu nedělá!) Takže otázka není pevně daná, ale měla by se týkat toho, co byste v mém případě dělali vy, popřípadě, jestli jste si někdy někdo prošli něčím podobným, ale tento "schizofrenní" a patový postoj je pro mě hrozně nepříjemný a jsem tímto v patové situaci, za které chci ven. děkuji za jakékoliv postřehy a přeji fajn večer!
16. 12. 2020 v 19:20Off-line igni  (36/192/130)
Bisexual je i clovek, ktery umi s jednim pohlavim mit sex a s druhym vztah. A co se tyce toho, ktera holka? Co to je za d***lni dotaz? Kterej clovek by chtel mit vztah s nekym, kdo ho bude podvadet? Prece nejde o to, jestli budes s***t s holkou nebo s klukem, ale o to, ze budes podvadet partnera, a s kym, to uz je fakt irelevatni.
A kdyby si randil s klukem, tak ho budes podvadet s holkama? Nebo s jinym klukem? to neni problem bisexuality ale toho, ze chces bejt nevernej ocas proste....
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
16. 12. 2020 v 19:25Off-line Anonym
No jsi mě blbě pochopil!! Já nikdy nikoho nepodvedl ani to neplánuji a hnusí se mi to, jen přemýšlím, jak to se mnou je a jestli to někdy někdo prožíval podobně. ;-) jen se v tomto cítím bezradně a přemýšlím co s tím dál.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
16. 12. 2020 v 19:27Off-line igni  (36/192/130)
Co by s tim, kdyz s nikym nebudes, tak si budes s***t s kym chces a kdyz budes s nekym, tak budes spat s tim nekym, at uz to bude holka nebo kluk. Zbytecny resit :) Leda ze chces mermomoci vztha s klukem, pak je to neco jineho, ale nemusis se hned zamilovat, a zkusit to vzit tou delsi cestou pres to, ze vam je spolu fajn a rozumite si.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
16. 12. 2020 v 19:37Off-line Anonym
To dává smysl :) Já už jsem si několikrát říkal, že jsem prostě gay a je to (a chtěl bych si tím být jistý), ale pak se zamiluji do holky a ztrácím "půdu pod nohama" a když budu znovu s holkou, bude hrozně těžké být v tomto všem upřímný a přitom bez upřímnosti vztah nikdy nechci :-( Vzhledem k tomu, že asi fakt budu podle všeho Bi, moc závidím všem, co v tom mají jasno a nemusí řešit... ve 30 letech.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
16. 12. 2020 v 20:18Off-line igni  (36/192/130)
Ale prece bi je regulerni sexualita, v klidu, nech to plavat a nehrot :) A neboj, to tvoje bi bude srat vic gaye nez holky :D Holky oproti nam maji totiz tu vyhodu, ze ti muzou dat deti :)
17. 12. 2020 v 08:08Off-line miloslav9  (31/171/60)
Anonym mal by si si najst holku ktorá ti to bude tolerovať :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 12. 2020 v 17:23Off-line onlip  (61/180/84)
Že ses ještě nezamiloval do kluka a myslíš, že nejsi stvořen pro vztah s mužem, může být dáno tím, že jsi zatím nenarazil na někoho, kdo v tobě takovou odezvu vyvolá. Až se najdete, nestačíš se divit, čeho všeho jsi schopen. Možná přehodnotíš charakteristiku "hluboce zamilovaný", kterou užíváš pro vztah s dívkou, nebo přinejmenším zjistíš, že s klukem má vztah podstatně jinou povahu - a vůbec nemusí postrádat romantický tón.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 12. 2020 v 19:54Off-line Alda29  (36/192/90)
U mě je to zase nějak tak, že ten do koho se zamiluju, mě neláká k sexuálním hrátkám. Zatímco někdo nový neznámý, ano.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload