Máme tu vánoce

Za 10 000,-? Mě je trapné si i říct o dárek za 1000,- :D Ale proč by ne, když má někdo peníze, tak ať si je užije :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Vjaceslav (37/180/75) NOVÉ
A stejně ti to je k hounu, protože s dárkem za 10tis ani s H0 vláčkama si nez****áš :-)
- ty ani nemáš dárek za 10tis. a ani si nez****áš
A stejně ti to je k hounu, protože s dárkem za 10tis ani s H0 vláčkama si nez****áš :-)
- ty ani nemáš dárek za 10tis. a ani si nez****áš
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já mám lepšího ježíška od letos a nikdy jinak:
Šroubečky, šroubečky, kdepak já vás mám . . . .
Rozšroubuju úplně všecko. Dokonce jsem dnes vyměnil i vložku u dveří, abych se nenudil.
Šroubečky, šroubečky, kdepak já vás mám . . . .
Rozšroubuju úplně všecko. Dokonce jsem dnes vyměnil i vložku u dveří, abych se nenudil.

Na vánoce žrát lososa, to jsme to dopadli :D
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jojo, protoze my ostatni mame kapra (rizky), protoze na nic lepsiho nemame, a ne proto, ze to je tradice :D :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ale prd :D Tradice se mají dodržovat než úplně vymizí :)
Nahlásit

No vidis to a pritom nekteri by radi jedli ... a maj jen smrcek ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tyvole, vánoce. Zase.
Nahlásit

Jenže letošní vánoce jsou i přes špatné okolnosti jedny z nejlepších, alespoň pro mě :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Thomas. Raven: Tak to ti závidím, pro mě jsou každé vánoce od roku 2015 stále horší a horší.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Vjaceslav (37/180/75) NOVÉ
"A stejně ti to je k hounu, protože s dárkem za 10tis ani s H0 vláčkama si nez****áš :-)"
Jako tím bych si úplně jistej nebyl, když vezmu v úvahu vlákna typu "co všechno už jste si strčili do p***le", odpověď může být klidně "vláček velikosti H0". :D
"A stejně ti to je k hounu, protože s dárkem za 10tis ani s H0 vláčkama si nez****áš :-)"
Jako tím bych si úplně jistej nebyl, když vezmu v úvahu vlákna typu "co všechno už jste si strčili do p***le", odpověď může být klidně "vláček velikosti H0". :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.