Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Asi jsem přišel na nevěru

04. 01. 2021 v 18:39Off-line Anonym
Jak říká téma. Už o tom přemýšlím asi šestý den (resp. jsem si šestým dnem jistý), svěřil jsem se třem kamarádkám ale i tak bych rád obdržel některé zdejší názory.

Věc se má tak, že jsem kdysi v létě příteli z jeho počítače přihlašoval termín zkoušky ve škole, požádal mě o to, byl u mě, já měl zlomenou nohu a on venčil psa a nestíhal se včas vrátit. Tak jsem to otevřel a první věc po otevření toho notebooku byl internetový FB a na něj konverzace s klukem jména, které jsem neznal. Nesnáším čtení cizích, tak jsem to nečetl, otevřel stránku školy, zapsal tu zkoušku a neřešil jsem, ale to jméno mi utkvělo a fotečka toho kluka taky. Ale neřešil jsem.

O několik měsíců (tak začátek října) později jsem se měl s přítelem sejít na večeři v jedné restauraci v centru po mém tréninku, ale ještě jsem neměl tu nohu úplně OK a ten den to prostě moc nešlo, trenér mě pustil asi o půl hodiny dřív, což byl akorát čas abych to vzal přes přítelovu školu. Volal jsem mu, jestli chce nabrat, nebral kvůli přednášce, tak jsem soudil, že se nebudu nikam cpát, ale začalo pršet a věděl jsem, že nemá ani deštník ani kabát, tak jsem tam jel. Místo přímo před vchodem, říkal jsem si super, bude rád že nemokne. Začali chodit lidi, tak jsem prostě čekal, v rádiu mluvili o zajímavých sportovních novinkách, tak jsem ani moc nevnímal co se děje kolem mě ale najednou mě něco zaujalo periferním viděním, tak se kouknu a vidím přítele s nějakým boyem, nesahali na sebe ani nic podobného ale bavili se na pohled rozhodně důvěrněji než se baví se spolužáky které znám a které označuje za nejbližší kamarády. To jsem furt ještě byl tak blbej a říkal jsem si že je fajn že má tak blízkého kamaráda ve škole.

Ještě ten den večer po večeři mi ale říkal, že druhý den ráno musí do školy o dvě hodiny dřív než původně měl kvůli konzultaci s docentem, říkal jsem si ok, snaživý docent že tam v 7:15 bude kvůli studentovi. Ale neřešil jsem, stejně jsem měl trénink od 8 tak jsem mu nabídl že ho hodím autem (jeho škola je ode mě 10 minut autem, MHD přes půl hodiny...), ale začal se kroutit že dojde pěšky a metrem, že nebudu přece vstávat kvůli tomu a tak. Tak jsem to neřešil, je dospělý, ale ráno asi nestačil odejít tak brzo jak chtěl, protože jsem vstal ve svůj čas a co nevidím, kluk oháklej jak už nechodí na slavnostní večeře ani se mnou, vlasy připravený, voňavka, fakt jak kdyby šel balit někoho na kom mu záleží, tak jsem se slovně podivil a místo normální odpovědi mě brutálně sjel proč mám řeči, že chce "vypadat dobře prostě a hotovo". Začalo to ve mně šrotovat a samozřejmě jsem si vzpomněl na tajemnou konverzaci a tajemného spolužáka. Nedalo mi to, nechal jsem ho odejít, čas jsem měl, tak jsem místo snídaně jenom rychle popadl tašku na trénink, převlékl se a makal do auta, nebyl jsem tak rychlej jak jsem chtěl ale stihl jsem to ještě tak mě nemohl vidět jak vyjíždím z garáže. Jel jsem k jeho škole abych tam byl dřív než on, to mi nedělalo problém, do 7:15 nic, ani v 7:30 nedorazil ale kolem čtvrt jsem mu psal zprávu ať mu vyjde konzultace a na to mi napsal "díky, akorát jsem přišel". Takže lhal. Už jsem neměl čas tak jsem jel na trénink ale věděl jsem že mi lže.

No a začátkem prosince další věc, já byl v zahraničí dva týdny a akorát jsem se vrátil, těšil jsem se na něj, přijel jsem asi tak v šest odpoledne domů a chtěl jsem jít na jídlo, byli jsme domluvení že přijedu dokonce kolem půl šestý a on ten den neměl školu ani nic, stejně doma nebyl, přiběhl asi v 18:20 úplně uřícený že to nestíhal, když jsem se ptal co že je ještě ráno o ničem neříkal když jsem mu volal že už jsem na letišti a poletím tak to zametl že měl neplánovaně konzultaci (aha, zase?) a že pojďme na to jídlo, tak jsme šli ale bylo mi to divný vzhledem k těm několika věcem z předtím, u večeře byl furt takový nesvůj, neustále otáčel mobil na kterém nic nebylo, měl ztišený zvuk (to jindy nemíval), byl podrážděný když jsem se ho ptal, co má s tím mobilem a jestli by ho nemohl na chvíli odložit, ani jednou se mě nezeptal co Indie, prostě byl jsem překvapený. Večer pak se mnou ani nechtěl píchat, já se těšil i na sex ale on se vymlouval a šel si pustit televizi, já byl unavenej tak jsem si lehnul do postele a přišlo mi že ta postel divně voní, nevím proč ale šel jsem do koupelny a tam jsem našel v koši na prádlo jeho trenky od mrdky (ok mohl honit) ale hlavně nějaký hřeben co nebyl můj ani jeho, tvrdil že si ho koupil ale byly v něm vlasy jiné délky i barvy, to už nemohl okecat tak začal hystericky ječet co si myslím že mu jako hodlám říkat, že může klidně taky odejít jestli ho mám za děvku atd. Takovou reakci jsem fakt nečekal kdyby mělo jít opravdu o blbý hřeben tak jsem pak udělal nechutnou věc ze který se mi chce blít, šel jsem k němu k televizi, počkal jsem až vezme telefon do ruky a odemkne se a vyrval jsem mu ho a utekl s ním pryč, vyst**toval za mnou jak magor ale byl jsem rychlej dost, našel to v messengeru hned nahoře a víte co, nebyl to ten kluk z léta, to jméno jsem tam nikde neviděl ačkoliv jsem ho hledal ale našel jsem tam jinýho se kterým si psali o tom že ještě ráno to bylo krásný a kdy přijde příště. Žádný přímý důkaz. Ale příteli jsou to ukázal co to je, dal mi facku za to že jsem mu takhle sprostě sebral ten telefon, já ho vyrazil z baráku ať stráví konec roku mimo mě a od tý doby se utápím v tom, co se stalo a že jsem to možná přehnal. Miluju ho a nechci o něj přijít, ale taky ze sebe nenechám dělat užitečnýho i***ta, který poskytne bydlení, poskytne jistoty, poskytne komfort ale do postele to by si panáček vodil už jiné.

Vím že neznáte veškerý kontext ale pokusil jsem se to maximálně popsat, soudili byste jako já že to je nevěra? Přistoupili byste vůbec na nějakou vysvětlovačku, nebo je to podle vás jasný jak facka a už byste ho k sobě ani nebrali? Díky moc za názory, pište cokoliv a filtraci nechte prosím na mě, děkuji moc.
04. 01. 2021 v 18:47Off-line marc94  (29/175/70)
Ano je to nevera, a ano dobre si spravil. Aj ked kazdy ma nastavene mantinely inak, niekto by to vedel odpustit, niekto nie, to uz musis vediet ty ci by ti to vadilo do buducna ze ti bol neverny.
04. 01. 2021 v 18:54Off-line iglw  (48/172/77)
No,po přečtení Ti doporučuji,už ho neber zpět!Nevěra moc bolí,znám to:Až budeš starší,tak to řešit možná nebudeš,ale teď ano!Zbytečně se budeš trápit.Jsi asi sportovec,dobře situovaný,ale neboj se samoty,ten pravý teprve Tě čeká!Držím Ti moc palce!
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 01. 2021 v 19:01Off-line Anonym
Díky za názory, taky jsem si právě říkal, že to je nevěra, resp. určitě je, nevěra je z definice cokoliv, čím je člověk někomu nevěrný, což nemusí být jenom sex, stačí zrada vzájemné důvěry, která se rozhodně stala. Aspoň podle mě. Nevím, kde jsem udělal chybu - přítel je o 6 let mladší, možná to je prostě tím, že nedokážu pochopit jednání a motivace o tolik mladšího? Na druhou stranu o mně lidi občas taky říkali, že jsem trubka, dutej, že jsem dobrej tak na ten sport a tím to končí. On je vysokoškolák, já byl rád za matu***u, asi jiné světy? Jinak fakt nevím, v posteli jsem se ho pořád ptal co chce zkusit, měl spoustu chutí a všechno jsem mu splnil, stříkal tolikrát a tak moc že nevěřím že nebyl uspokojenej. A aby si to nedokázal 14 dní odříct, to by bylo teda hodně úchylné.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 01. 2021 v 19:02Off-line dont_take_drugs_kids  (38/180/61)
Tyvole co to je :D lidi už z té karantény blouzní a věří, že byli během pandemie v zahraničí a chodili na večeře a do školy během lockdownu. ale příběh to je hezkej, napiš ještě něco :))
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
04. 01. 2021 v 19:07On-line ellvin  (23/183/81)
Určitě pokračuj v psaní podobných povídek, ty na to máš! :-)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
04. 01. 2021 v 19:10Off-line tajemnydavid  (32/184/115)
Tleskám ti co si udělal. :) Takhle se to má dělat s takovými z**dy. Pokud se k němu vrátíš, uděláš chybu.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 01. 2021 v 19:38Off-line ObcasnevPraze  (30/179/95)
To je taká nuda že sem u toho usnul :D jinak jestli ti byl nevěrnej tak si s ním a tím dalším dej trojku :D oba je omrdej a máš to :D a pokud si pasiv tak jim oběma podrž :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
04. 01. 2021 v 19:58Off-line klobassa  (24/184/73)
Moc dlouhý, nečtu to
zkus příště napsat nějaký erotický příběh, proč problémama zasírat hlavu?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
04. 01. 2021 v 20:53Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Z jakého důvodu vydává někdo smyšlený příběh za fakt?
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 01. 2021 v 21:03Off-line Senfel  (29/-/-)
Ano, soudil bych jako ty, že to nevěra je. Jak píšeš, není to jednoduché rozhodování, když známe pouze jednu stranu mince, nicméně podle tvého popisu to je zřejmé. Přestože to pro tebe bude nesmírně těžké, protože z příběhu lze jasně vidět tvoje obrovská náklonost k němu, bylo by přinejmenším znehodnocení sebe samého, kdybys s ním chtěl dále být. Vím, že pokud se zatneš a nebudeš s ním komunikovat, ničeho se doprošovat, nebudeš ho brát zpátky, i kdyby chtěl, tak prožiješ měsíce, možná roky utrpení. Možná začneš žít v depresi, že nenajdeš osobu, kterou bys miloval stejně... Tyto pocity jsou mnohdy nesnesitelné a ty, i když to časem odezní, tak si znovu budeš nalhávat, že on je super a že byla chyba na tvé straně, jednoduše mu odpustíš... Je možné, že by se mohl změnit a cítit k tobě lásku opět, že by mohl být fajn, ale toto se nikdy nemůže stát, kdybys teď všechny vazby nezpřetrhal. Chlapec by měl mít k tobě jako k partnerovi úctu, respekt, ne tě mít za samozřejmost, která tu vždy bude. Někomu stačí lekce na půl roku a poté napíše, omluví se a může se to spravit, někomu by na to nestačil celý život... Ne, vážně, pokud ho po tomto všem vezmeš k sobě, tak si očividně vážíš více jeho než sám sebe, což je chyba, protože ty bys měl být ten silný a znát svoji hodnotu ;)
Už jen z jeho reakcí a nezájmu je vidět, že si tě příliš nevážil, nebo že mu začínáš být lhostejný. Neznám osobně tebe ani toho tvého bývalého přítele, ale když to čtu, tak bych ti rád ještě něco sdělil. To, že je přítel vysokoškolák, tak vůbec není indikátorem toho, že je chytřejší, mnoho vysokoškoláků je vymletých a k tomu ku*viček. Inteligence taky není mnohdy směrodatná (nebo spíš školní úspěchy). Někdo vysokou školu vystuduje, ale domluva s ním není možná, žádné logické nebo morální smýšlení v hlavě... Někdo s matu***ou (ale i učňákem) může být velice chytrý, ale i když mu nejde nějaký předmět, můžeš se s ním normálně domluvit, aniž by sis pomyslel, jestli náhodou nežije v jiné galaxii on nebo ty. Každopádně jde vidět, ostatně jak jsi již psal, že jsi trochu trubka :D Neber to zle, osobně mám hodné lidi moc rád, jenže ve vztahu se na extrémně milou a starostlivou povahu mnohdy doplácí, zvlášť, pokud jsi starší a přítel ten mladší. Neříkám, že se máš chovat jako hulvát, to vůbec ne. Ale někdy si postavit hlavu, nebýt tak extrémně pečovatelský. Když dáváš do vztahu 90 % energie a tvůj přítel 10 %, tak on vidí, že se snažit nemusí... Ostatně, koho by pak lákalo se snažit. Na vztazích je důležitá tolerance, respekt, vzájemné opečovávání, ale nic se nemá přehánět. Důležitá je i jiskra a vzplanutí, kterého docílíš mnohdy tím, že člověku nedáš to, co zrovna chce... Nebo pokud uděláš něco, čím ho donutíš přemýšlet a zajímat se o tebe. Nebuď taková otevřená kniha, děláš si tím potom sám špatně. Je těžké docílit zájmu druhého, pokud mu vše podstrojíš a on vidí, jak hrozně ho máš rád. Občas musí ten druhý pochybovat, zřídka se i trochu rozčílit, pak ho to bude v hlavě hlodat... Nezávidím ti tuto situaci, protože pokud začneš trénovat na těch "schopnostech", které jsem výše zmínil, bude to složitá cesta. NEchtěl jsem však touto slohovkou říci to, ať se z tebe stane buran, člověk s kamenným srdcem, nebo někdo, kdo bude druhému psychicky nebo fyzicky ubližovat. Jen to, abys nebyl tak splachovací ;) Přeji hodně štěstí v té komplikované situaci, chlape :) Snad uděláš dobře, ale i tak vím, že přes milion rad ti může být poskytnuto, stejně to uděláš po svém :D
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
05. 01. 2021 v 01:45Off-line i8051  (53/184/97)
No to prece neni nevera, on jen prca s jinym a stale ti je vernej, rikal to preci, ne? ... :-)

Nicmene me spise udivuje to, ze ty, suveren, s megakvartyrem, luxusnim farem, sluzebkama do Indie a buhvi cim jeste ... resis tohle na buznaporadne, kde ti logicky nikdo neodpovi relevantne. Se to stat me, resim to s kamosem. kterej nas zna a ne verejne a anonymne jako nepovedenou reality show.

Taky je fajn, ze si nepamatujes spoustu veci, jmena atd, ale ze kdyz jsi cekal na nej s hlavou plnou myslenek pred skolou, tak vis, ze byl v radiu sportovni porad. Na a ten desnej ranni spech autem, kdyz jste vysli spolu a ty to mas autem ke skole 10 minut a on 30+ sockou a autem jsi to malem nestihnul. Zajimava to selektivni dilatace casu. No a taky proc by se oblikal, cesal a vonel na druhy kratky rande v 7 rano pred skolou, kdyz den predtim v 18 vecer to nebylo treba? Spise je to vzdy naopak, ze se resi to prvni rande, ne? S tim "spoluzakem" se na prednaskach videli jiz tolikrat, ze jednim rannim vytunenim uz neoslni. Navic dela zrejme vejsku a tam zacatkem rijna jeste prednasky nejsou, navic v tomto kovidim roce ..

Taky zacatkem prosince byly jiz VS zavreny a pristupny pouze pro distancni vyuku, takze zadna konzultace ani probehnout nemohla. A ta vecere v restauraci byla u vydejniho okynka na stojaka? Joa podle narizeni MV se od 14/11 vsichni lide, kteri se navratili z Indie (+ dalsich statu) museli podrobit PCR testu nebo zustat 10 dni v karantene. To jsi porusil? Nebo obesel? Hele, tak ja ti nevim, tady neco smrdi ... :-)

Btw mala rada: kvalita vztahu se poctem a objemem vystriku nemeri ... :-)
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
05. 01. 2021 v 10:01Off-line pentagon  (19/-/-)
Ahoj, mňa skôr zaujalo to, že si ho naozaj miloval. Toto mi na tom celom siahodlhom texte prišlo asi najzaujímavejšie (okrem toho, že veľmi pekne píšeš - a máš na to obrovský talent).
Ten zvyšok už dôverne poznám, vôbec ma to neprekvapuje. Množstvo gayov sa naučilo veľmi presvedčivo klamať - najprv kvôli tomu, aby takto zakrývalo svoju orientáciu, potom už neviem kvôli čomu, ale klamali aj milovaným ľuďom, niektorí už dokonca sami uverili svojim klamstvám, ohlušili si svedomie a dali si primitívne hranice v tom, čo je a čo nie je nevera a takto chcú fungovať celý život.
Možno nemáš priamy dôkaz nevery, ale máš dva fakty:
1. Miloval si ho láskou, akou on teba nie a teda si ťa nezaslúži.
2. On ešte potrebuje na vzťah dospieť, zatiaľ nech si len užíva so sebe podobnými.
Keby si to chcel ešte akokoľvek rozvinúť alebo by ti bolo blbo, som otvorený komunikácii s tebou a budem sa tešiť.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
05. 01. 2021 v 10:54Off-line miloslav9  (31/171/60)
Anonym
Tak pokiaľ si mu poskytol výhodné ubytovanie tak bolo by to etické aby bol za to verný.
Možno alo mladší neskúsený človek si to dostatočne neuvedomil.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload