Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nikdy som nemal vztah

08. 01. 2021 v 01:59Off-line marc94  (29/175/70)
Caute. Asi to ani nieje problem, alebo teda ja to tak nepocitujem, len by ma zaujimalo, ci to ma niekto podobne.
Nikdy som nemal vztah :D Nikdy som s nikym ani nerandil. A to dobrovolne, proste predstava ze mam byt na niekoho naviazany alebo niekto na mna, mi sposobovala uzkost (snazim sa mat aj pausal bez viazanosti :D ). Je pravda, ze niesom typ cloveka, ktory vzdy musi niekoho pri sebe mat, lebo inak nedokaze fungovat (aj taki su). Co ale neznamena ze riesim len sex, ani si nezijem ako nejaky neviazany bohem.
Kazdopadne, toto trvalo dlhe roky, a teraz si stale viac zacinam uvedomovat, hlavne aj kvoli mojmu okoliu, ktore veselo randi, chodi s niekym, rozchadza sa s niekym, sobasi sa s niekym... ze asi niesom normalny a som "ochudobneny" o zivotnu skusenost, ktoru uz ma v mojom okoli za sebou kazdy.
Takze, uz som pripustil moznost ze ak nahodou niekto, nebudem sa branit. Lenze problem je ten, ze za tie roky "single zivota" a absencie chodenia na rande, si uz prakticky neviem vobec predstavit byt vo vztahu. Rano sa zobudit a mat vedla seba niekoho, vecer ist spat a mat vedla seba niekoho, nemoct si uz robit alebo nerobit vsetky veci podla seba kedy chcem a ako chcem.
Na jednu stranu som so svojim zivotom spokojny, lepsie povedane som uz na single zivot uplne zvyknuty, na druhu by som to uz aj celkom rad vyskusal, len si to naozaj neviem predstavit. Dokonca uz raz mi kamos pri pive povedal, ze si vobec nevie predstavit to ze by som prisiel niekedy so svojim frajerom :D
08. 01. 2021 v 11:07Off-line i8051  (53/184/97)
Jediny, co je pro tebe dobry je to, jak to chces ty. Jak to vidi okoli, "co bys mel" nebo "co je zvykem" je asi fuk. Zij si to podle sebe. Chces bejt single, tak bud. Chces bejt devka? Muzes. Chces mit vztah? Jdi do toho. Nikdo ti nic nenakazuje, udelej se podle sebe, je to tvuj zivot a bud v nem stastnej :-) Nicmene mit nekoho je vazne dobry a to probouzeni s nim rano a usinani vecer neni vubec spatny. Vztah neznamena, ze si nemuzes delat veci podle toho, kdy a jak chces. Doporucuju vyzkouset. Jen necekej, ze to bude hned, ale casu na to mas dost :-)
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 01. 2021 v 13:20Off-line Artenkotorer  (35/180/84)
Vjaceslav: Špatně paroduješ. Píšeš moc na vysoký úrovni. tak vysoko by pravej nikdy nestoupl :P
08. 01. 2021 v 13:25Off-line i8051  (53/184/97)
Uz Vajca chapu, kdyz si prcne jen jednou za tejden, tak to pak musi behat zbytek casu s pendrekem po lese :-)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
08. 01. 2021 v 14:38Off-line marc94  (29/175/70)
Ako som hovoril, nepremyslam nad tym, niesom smutny z toho ze som sam. Ale clovek sa meni, aj pohlad na vec sa niekedy meni, a to sa stalo aj u mna, ze uz nemam voci tomu taky vyslovene odmietavy postoj. Len ako som spominal, prakticky si vztah neviem absolutne predstavit.
Ide o to, ze ked som pri niekom aj tusil nejaky zaujem, nielen "kamaratsky" a tiez nielen fyzicky, tak som proste cuvol, lebo mi to sposobovalo uzkost a zlakol som sa :D Proste to vo mne nevyvolalo tie prijemne pocity ako u vsetkych, ale skor strach ze stracam slobodu...alebo, neviem ako to opisat.
Len som chcel vediet ci to ma niekto podobne, niekto kto sa tiez "brani" vztahu, ale nie kvoli tomu ze si chce este uzivat napriklad.
08. 01. 2021 v 16:22Off-line Lukrecius.01  (51/172/78)
Ide o to, ze ked som pri niekom aj tusil nejaky zaujem, nielen "kamaratsky" a tiez nielen fyzicky, tak som proste cuvol, lebo mi to sposobovalo uzkost a zlakol som sa
- nejsi jediný chlap, co to tak má, tím se netrap

za tie roky "single zivota" a absencie chodenia na rande, si uz prakticky neviem vobec predstavit byt vo vztah
- ve 26 to vůbec neřeš, ještě jsi přístupný na víc změn, než vůbec tušíš (a že jich v životé ještě přijde...).

Prostě hlavu vzhůru a jdi do toho. Držím palce.
08. 01. 2021 v 18:23Off-line Senfel  (29/-/-)
Ahoj. Měl jsem to podobně, ale to jsem měl 15 let a bylo to s holkou. Řekl jsem si, že vztah pro mě bude nejspíše svazující, že se nebudu cítit svobodně, že nebudu sám sebou. No, byl, tak jsme se po 8 měsících rozešli.... Dále, když jsem cítil zájem někoho, kdo nepřitahoval mě, tak jsem vždy couvnul...Ale upřímně, když mi dal signál někdo, kdo se líbil i mně, tak přestože jsem byl nervózní a třásl jsem se, necouvnul jsem, protože jsem s tím člověkem chtěl zažít něco více. Myslím, že to je přirozená reakce, možná jsi jen nepoznal někoho, kdo by se ti líbil. Ale každý člověk je jiný, takže to máš možná jinak než já, třeba jsi typ, který potřebuje někoho, kdo ho sbalí tak, že mu nedá možnost couvnout, nebo nevím :D Ale pokud máš od někoho náznaky a ten člověk ti je příjemný, líbí se ti, nebo tě zajímá, určitě není špatné do toho jít a vyvinout iniciativu i sám. Vztahy a láska jsou neskutečně komplikované a přestože může být člověk sebevíc inteligentnější, krásnější a milejší, ladné chození ve vztazích získáš časem poučením z minulých vztahů a naslouchaním druhých lidí... Takže by nebylo špatné, kdyby ses přestal bránit vztahovým věcem, protože když zažiješ tu pravou lásku a milování, tak zjistíš, že je to top. Že je to něco více než chodit do práce, užívat s kamarády sport nebo hospodu... A ano, hlavně v dnešní době bych řekl, že lidé se často brání vztahu, přestože si nechtějí jen užívat, třeba nejsou zvyklí být ve společnosti, tak je ani druhý člověk neláká... Abych pravdu řekl, nespočet kluků se vlastně brání vztahu i z důvodu, že nepoznali reálný vztah, něco, co by za to stálo, ale vidí nereálné filmy, porno, čte příběhy, které jsou upravené, aby byly zajímavé a lákavé. A pak mají v hlavě představy a normální vztah si nikdy nevytvoří, protože to není nikdy dost dobré tak, jak si to představovali. Třeba jen potřebuješ ještě čas a přijde to samo, hlavně na sebe příliš netlač, to by bylo to nejhorší, co bys mohl udělat, zoufale hledat vztah ... Pokud se někdo naskytne, zajděte třeba na pivo nebo víno. Neříkám, že se máš opít nebo něco podobného, ale sklenka vína tě může více uvolnit, čímž tě pak nějaké náznaky nemusí vyplašit, ale více si ho dokážeš připustit k tělu.
08. 01. 2021 v 19:14Off-line marc94  (29/175/70)
Senfel zaujimavy postreh, celkom dobre zhrnutie a v niektorych bodoch sa az vidim asi. Ja som to uz spravil dvakrat v zivote. Dvakrat som stretol cloveka kde bol ten match (fyzicky a osobnostny) 100%, zaujem bol aj na druhej strane, ale proste som sa dal na zadne a cuvol som, lebo som sa zlakol. V druhom pripade to bol okrem toho "zlaknutia sa" asi aj nejaka forma pudu sebazachovy, pretoze mi prisiel az prilis dokonaly :D
Ten pocit uzkosti, alebo, ja neviem, strachu zo vztahu, nepocitujem pri ludoch, ked sa stretnem napriklad s niekym s kym si sadnem ale fyzicky ma nep***ahuje. Logicky tam by vztah asi ani nevznikol, kamaratsvtvo ano, a za to som velmi rad a tam naopak vobec necuvam. Takisto aj naopak, ked ma p***ahuje ale osobnostne to neni ono, alebo proste nemame o com.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload