Chtěl bych z něj udělat bisexuála

Chtěl bych udělat z UK, Rus. Bisexula jde to? Máme v Penny pěknýho uklizece je to Ukrajina nebo Rus. Má sexi postavu v teplácích

Stoupneš si před něj, zadíváš se mu do očí a řekneš "chci tě". Pokud tě z tama nevyvedou, tak máš šanci (. ❛ ᴗ ❛.)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit

Heterák zůstane heterákem... A bi často dá přednost ženské, je to jednodušší.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já se mu podívám do očí a nemůžu mluvit...dnes poprvé jsem ho dokázal alespoň pozdravit a byl jsem cervenej až na prd..
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Lepší je muset jezdit na druhý konec města na nákupy, než to nikdy nezkusit
╮(╯▽╰)╭
╮(╯▽╰)╭
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jj, homosexualita je těžká
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nauč se rusky, budeš mít větší šanci. Jak se pozná rus?
Proč chceš bi, nechceš spíš gaye?
V Peny se pracuje v teplácích?
Proč chceš bi, nechceš spíš gaye?
V Peny se pracuje v teplácích?

Umí trochu český...jsou tam agentury rusáci,uk. V Penny mužem být v teplácích to není prodejna ale sklad. Proč Bi?- stačil by mi mi alespoň Bi.

No kdy bych věděl že bych měl šanci tak mi věř že bych se naučil rusky...ale rusáci nebo UK, se malo kdo se z nich přizná že je gay nebo Bi

Svět je plný překrásných kluků, a když ti to nevyjde s tímto, vyjde ti to s tím příštím. Nebo s přespříštím. Ztrácet čas obdivováním hetero kluka nemá smysl.
Nahlásit

Třeba nejsou a jenom si to myslíš
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

No jo, ono to teď nepůjde :D. Při dalších rozvolnění musíš co nejrychleji najít nejbližší klub a vydat se na cestu, aby ho mezitím nezavřeli :D

Další rozvolnění? tak možná za 5 měsíců... dřív ne.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

No... jenom že mě už nebaví si pohrát s pindourem a konečná.... mě lákají i jiné věci... jít ven,na jídlo, pokec atd Ane jen huleni a konec....
Nahlásit

Od kedy je dievča jednoduchší cieľ? :D Vždy je to chlapec a hlavne taký bisexuál ide lahko zmotať :D Lahšie než gay, gayovia sa často jaksik trochu boja prejaviť záujem o chlapca ;)
Nahlásit

Jinak já to mám podobné jako ty, když se zabouchnu tak je to hetero, anebo si přinejmenším o sobě myslí, že je hetero. A není to tak, že bych heteráky vyhledával, ale prostě fyzická přitažlivost si nevybírá,kdo je kdo, ta buď je, anebo není.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

No, asi budes pekna holka tatro, kdyz se ti libej heteraci a jdou po tobe. Nemas zrzavy culiky a aspon dvojky? :-) A jasne, kazdej heterak si o sobe jen mysli, ze je hetero, jinak je to samozrejme buzna .. :o),
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ičko čti pozorněji, uniká ti obsah.
Nahlásit

Nedělej z něj bisexuála, nekaž mu život :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Btw ja tak nejak nerozumim tve touze sbalit nekoho realnyho, kdyz mas v profilu napsano "O reálné setkání nemám zájem,můj názor kdo je gay, bisexuál tak ten člověk je nemocný...měli by jste používat léky na potlačený sexuální touhy mít sex" .. chces ho jako sbalit za ucelem leceni tema lekama? Nebo fakt nevim :-)
Nahlásit

UK je United Kingdom (Spojené králoství). Ukrajina je UA. Ale zpět k tématu: Jsi totální vůl.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.