THC a erekce

13. 01. 2021 v 23:56
Anonym

Ahoj, je mi 21 let... hulim 5 let cca 0, 3g téměř denně a poslední dobou se mi nedostává tak tvrdé erekce... někdy je spíš gumovej... je možné že to způsobuje právě hulení? Popř. Pokud přestanu dá se to do normálu?

Jo, za 5 let budes zase jako rybicka :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

"Při pravidelném užívání marihuany dochází ke snížení hladiny testosteronu v těle. To může u mužů nepříznivě ovlivnit plodnost, ale také erekci a schopnost dosažení orgasmu." Ale třeba budeš jako Bob Marley, ten měl údajně 11 dětí a byl to kurevník :DD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ja to mám naopak, že keď si zahulim tak mám silnejšiu erekciu a som viac nadržaný.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tak jseš asi vysmaženej
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nehul a nemusíš řešit takové blbosti
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Lol vaše starosti na mojí hlavu :D :D
kámoš hulil gram až dva denně minimálně 3 roky a víc kamenný p**o jsem nezažil
kámoš hulil gram až dva denně minimálně 3 roky a víc kamenný p**o jsem nezažil
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Som zdravotník a skutočne neodporúčam žiadne THC a to pre viacero dôvodov.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Na mozek sere pes :D když chceš m***t mozek máš v p**i :D nehledě na to že inteligencí by i po tý trávě trumfl tak 90% zdejších profilů a 99,99% zdejších anonymů :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Hele to neni travou nevim proc to rikas kdyby bylo je to jiny
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

ObcasnevPraze : když chceš m***t mozek máš v p**i
- u gayů ne :o)
- u gayů ne :o)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Pentagon
No tak vysvetli a daj nejaký seriózny štúdiu alebo výskum ktorý sa zaoberá tým ako thc priamo ovplyvňuje erekciu. Pretože je to hlúposť, amfetaminy a iný bordel ti priamo spôsobuje erekt disfuknciu, poprípade dlhodobé pitie alkoholu upchava cievy, zhoršuje tlak, škodí srdcu, ale thc o Tom som nepočul ešte.
No tak vysvetli a daj nejaký seriózny štúdiu alebo výskum ktorý sa zaoberá tým ako thc priamo ovplyvňuje erekciu. Pretože je to hlúposť, amfetaminy a iný bordel ti priamo spôsobuje erekt disfuknciu, poprípade dlhodobé pitie alkoholu upchava cievy, zhoršuje tlak, škodí srdcu, ale thc o Tom som nepočul ešte.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

No jo ale v trávě není jenom THC...jebtam spousta jiných látek, které nepříznivě ovlivňují celý tělo...tak proč by se to nemohli projevit i tam dole;-)

Pochybujem, nikdy som o takom niečom nepočul, kalím tiež dlho a takýto problém nemám :D Len spokojne húl ďalej ☘️
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Fgjk
Tak preto si treba pestovať vlastnú aby si vedel čo tam je, poprípade si kúpiť vaporizer ktorý eliminuje dym.
Tak preto si treba pestovať vlastnú aby si vedel čo tam je, poprípade si kúpiť vaporizer ktorý eliminuje dym.

Jo, hul dal ... "Z dlouhodobého hlediska může marihuana ovlivnit vývoj a učení mozku, zejména u osob mladších 25 let." :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ale predsa ťažké kovy sú skoro všade, v jedle, zelenine a hlavne morských plodoch a rybách ktoré sú doslova filter všetkého bordelu z oceánov, mori.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tvl hulenim cigar a travy do sebe nasypes celou period**kou tabulku vcetne prvku, co tam dodnes chybej :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Dobře...když jsou těžký kovy skoro všude, tak proč do sebe zbytečně sypat další?;-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

No lebo je to zanedbateľné množstvo oproti vyššie menovaným veciam s ktorými sa den čo deň stretávame. A okrem toho ako som vravel, spôsobom pestovania, podľa druhu substrátu a živín a v konečnom dôsledku aj spôsob užívania dokážu tie ťažké kovy virazne eliminovať.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Vyvracet ti to nebudu. Očividně tomu věříš, tak to nemá ani cenu;-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Poměrně jsem to studoval a ničeho takovýho jsem si nevšiml. Trošku bylo studií o paměti, ale taky to nebylo jednoznačný a ten doc. MUDr., co to psal, říkal, že to chce další výzkum, protože teď vědí nic. S erekcí a tímhle obecně jsem neviděl spojený hulo, ale semínka. A teď možná ještě v nějaký úpravě, nebo se pletu. Teď nevím. Doporučil bych knížku Konopí, léčebný prostředek v dějinách lidstva : Národopisné lékařské pojednání od Christiana Rätsche. Tam to někde bylo zmíněno a já už ji doma nemám, jen jsem si to půjčoval kvůli seminárce.
PS: Mícháš s tabákem?
PS: Mícháš s tabákem?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ahoj Anonym.
áno vráti sa to do normálu pokiaľ nebudeš húliť aspoň týždeň, pretože účinné látky konope nie sú rozpustné vo vode, ale sú rozpustné v tukoch, preto zostávajú v mozgu dlhší čas usadené.
Kanabinoidy oslabujú nervové vzruchy a to bude aj zrejme i dôvod problémov z erekciou.
Je to kvôli antagonizmu na glutamátové receptory
áno vráti sa to do normálu pokiaľ nebudeš húliť aspoň týždeň, pretože účinné látky konope nie sú rozpustné vo vode, ale sú rozpustné v tukoch, preto zostávajú v mozgu dlhší čas usadené.
Kanabinoidy oslabujú nervové vzruchy a to bude aj zrejme i dôvod problémov z erekciou.
Je to kvôli antagonizmu na glutamátové receptory
Nahlásit

Ja teda hulim uz dost dlouho a nemuzu rict ze by to delalo s erekci nejake problemy ... spis teda naopak :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jeden z najvýznamnejších vedcov na svete čo do výskumu konope je i Česko Židovský vedec Lumir Hanuš. Asi najviac pôsobí v Izraeli. Má viacero prednášok.
Je to človek, ktorý našiel jeden z neurotransmeterov kanabinoidov - anandamid
Veľmi odporúčam prednášky
https://www.youtube.com/results?…
Je to človek, ktorý našiel jeden z neurotransmeterov kanabinoidov - anandamid
Veľmi odporúčam prednášky
https://www.youtube.com/results?…
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hulim 42 let a nic. Co to je erekce?
Nahlásit

Hanuš je kapacita. :) Přednášky znám, viděl jsem i osm hodin konference 2019 (nebo 18?) a rozhodně má co říct, nicméně bych nezanedbal ostatní kolegy. Mnohdy velmi zajímavé podněty. :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.