Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Výskyt homosexuálů podle homofobů

16. 01. 2021 v 12:48Off-line Anonym
V internetových diskusích jsou dvě skupiny homofobů. Ta první skupina upozorňuje na "přemnožení" homosexuálů. Údajně je homosexuálů stále více a vidí gaye všude. Snad prý už nad 10% v populaci. Prý jsou gayové nějak sdružení a chystají spiknutí proti společnosti a stále jich přibývá. A pak je tu druhá skupina homofobů, která naopak snižuje počty gayů na minimum, prý je to méně než 1% v populaci. Prý je to extrémně vzácné. Tak já nevím, možná by se měli ti, co vidí gaye všude, domluvit s těmi popírači. Páč oboje současně jaksi být nemůže. Nemůže být gayů hodně a současně málo. Mají v tom zmatek, ti člobrdíci homofobní. Měli by si udělat nějaký sjezd, nějakou konferenci a na svém ústředním výboru homofobů zvolit generálního tajemníka homofobů a ten by rozhodl o vytyčení jednotné ideologie.
16. 01. 2021 v 13:22On-line klucinek  (33/176/75)
Buzerantů je jak hub po dubnu 86......
16. 01. 2021 v 14:08On-line igy  (38/173/81)
Ani jednoho názoru jsem si nevšiml. Nikdo to už nebagatelizuje a ani nechtějí připustit, že by jich bylo nějak hodně a víc, protože by tím popřeli svůj argument o menšině, co si moc vyskakuje.
Spíš se mezi homofoby hodně rozšířilo, že každý nějakého gaye zná, který se chová normálně a zcela s nimi souhlasí a také je proti všemu (aktivistům, svatbám, adopcím, pride, ...).
23. 01. 2021 v 11:46Off-line Insomniac81  (42/180/85)
Ty zatracené procenta. Přesný počet gayů nejde zjistit, to by je musel někdo svolat na jedno místo a spočítat :) Lidi totiž často považují i bisexuály za homosexuály, pokud má třeba bisexuál vztah s mužem, tak ho považují za homosexuála. A pak jsou tady tzv. nepřiznaní gayové. To jsou prostě ženatí muži, kteří si svou orientaci uvědomili později nebo jsou to senioři, kteří se ženili v dobách, kdy homosexualita byla tabu. Když se vyplňuje při sčítání lidu kolonka sexuální orientace. Co si budeme povídat, u ženáčů to vyplňují manželky, takže automaticky uvedou heterosexuál. Každopádně 4 % jak se uvádí, je blbost. To číslo je mnohem větší, přikláněl bych se k těm 10 %. Jinak co se týče homofobů, to jsou většinou takoví ti povyšení blbečkové, co si myslí, že jejich heterácké hovno je něco více. Jsou to takoví chytráci za kompem, kolikrát jsou pod přezdívkou a nemají ani fotku. Výrazná na poli homofobie je Aliance pro rodinu, která prostě se hájí tradičními hodnotami. Stačí se podívat na jejich FB stránky i ofiko stránky a člověk si udělá svůj obrázek.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload