Máte to taky tak?

23. 01. 2021 v 12:19
Anonym

Taky se vám stává že když prostě musíte HNED říct stranu vlevo či vpravo, že se vám to splete?

Tak se to nauč jednodušeji. Vždy natoč hlavu na pravou stranu a řekni si: čumím vpravo a opačně také. Časem to budeš taky umět nazpaměť.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nesplete, ale ked ma to prekvapi, tak mam malicke nebadatelne oneskorenie, odhadom tak desatinu sek***y, kym odpoviem. Sem a tam dokazem ovedat bleskovo, vpravo a vlavo si musim najskor nejako vnutorne v hlave potvrdit.
V autoskole pred sto rokmi som mal ako rychlu pomocku "Pravo-Paka, teda doPrava=k radiacej Pake "...:))
V autoskole pred sto rokmi som mal ako rychlu pomocku "Pravo-Paka, teda doPrava=k radiacej Pake "...:))

23. 01. 2021 v 14:01
Anonym

Pavlo vole xDD stresy dělaj hodně xdd
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

23. 01. 2021 v 14:01
Anonym

Vím to v normal stavu ale když přijde nějaká situace stresová tak prostě chápeš

23. 01. 2021 v 14:20
Anonym

Vole protože jsem radši anonymní m***a bez pozornosti XDD
Navíc že ty zvládáš stres neznamená že ho zvládají všichni xD
Navíc že ty zvládáš stres neznamená že ho zvládají všichni xD

23. 01. 2021 v 14:23
Anonym

Nechci si dělat řidičák xD a ne není to z důvodu že jsem p**a ale že je to nebezpečný xD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

23. 01. 2021 v 14:27
Anonym

No jo no někdo si raději bude vozit p***l v autě místo toho aby se zvednul a zdravěji se prošel XDD (na dálkové cesty preferuji vlaky, autobusy)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Nesplete, vždy volím vlevo.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Třeba kámoš si to pletl .... I v autoškole mi říkal, že měl příhodu, že mu řekl autoškolák, že Odboč vlevo. Kámoš samozřejmě odbočil vpravo :D ... Prostě někdo s tím má problém :DD A to ten spolužák studuje VŠ xD ..... Měl jsem s tím problém na základce, kdy jsem nedokázal říct, která je pravá ... vždy jsem si musel zkusit pomyslně ve vzduchu napsat písmeno (psací t) a zjistil jsem, že to je pravá strana... Teď zpětně mi to přijde absurdní nebo snad retardované :D No, strany jsem rychle zvládl, když jsem začal chodit někdy v 5. třídě do karate a tam jste pravou a levou stranu splést nemohli ;)

Tak jsou lidi, kteří s tím mají problém. Otázka je, jak dlouho máš ten zásek, než to korektně vyhodnotíš. Abys nebyl jak z filmu Taxi:
https://www.youtube.com/watch?… :)
https://www.youtube.com/watch?… :)

Ne,nestává :D vím která strana je pravá a která levá
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.