Nemám erekci, když se mi on/ona nelíbí

28. 01. 2021 v 09:56
Anonym

Už se mi stalo vícekrát, že se mě někdo snažil "rozdělat", kdo mě fyzicky nepřitahoval. Třeba maséři. Zkoušeli to na mě. Mohli stimulovat jakákoli místa. S nulovým výsledkem. Totéž jeden kámoš, který se vsadil, že to půjde. Nešlo to. Nechtějí mi věřit. Asi si myslí, že všem to funguje na povel. Jenže já to mám spojeno s vizuálními podněty a s čichem a sluchem, atd. Ten druhý mi musí vonět, musí se mi líbit vzhledově a musí to být sympoš. A musíme si rozumět při pokecu. Teprve pak to u mě funguje. Taky to na mě zkoušely některé ženy a taky s nulovým výsledkem. Až se musím smát, kolik lidí to na mě zkoušelo a nic. Ale jako impotentní si nepřipadám, jelikož když se mi někdo hodně líbí a rozumím si s ním, tak nemám sebemenší problém. Ale je těžké vysvětlit, že mi to funguje jen s někým. Ti lidi se se mnou hádají a tvrdí, že je problém na mé straně a že prý normální chlap funguje vždycky a s každým. Tak nevím...

Podle mě to je normální. Nevidím v tom provenience, pokud se ti někdo nelíbí, tak tě zkrátka ani nevzruší.
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím
Nahlásit

28. 01. 2021 v 11:16
Anonym

Sameth - ty jsi právě ten případ, o kterém píšu v příspěvku. Věříš si, že bys mi ho postavil a já jsem si jist, že bys to nezvládl, protože nejsi můj typ, nejsi pro mě atraktivní. A na můj dotaz odpověděl Maykeee. Zajímalo mě, zda to má někdo taky tak. Vidím, že nejsem sám.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

To je skoro jak ta legenda z anglie, o meci v kameni. Taky ho mohl vytahnout jen ten spravny :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Že ti ho nepostaví ženská? Blbost, pár šustících Emiček Destinových a fláknul by ti vo pupek ani bys nevěděl jak.....A co pak tatíček Masaryk.. ten už navodil erekcí....
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ano, erekce u mnohých mladých stoupá s nominální hodnotou bankovky :-)
Přímá úměra.
Přímá úměra.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Stále tu niekto omiela mladých čo idú za prachy. Ja som poznal mladých čo by so starším alebo podstatne starším nešli ani za boha.

Že člověka nevzruší, kdo se mu nelíbí, je asi logický fakt, nevidím anonyme důvod se nad tím pozastavovat a rozebírat to.
A ty řeči o financích jsou k tomu zbytečné.
A ty řeči o financích jsou k tomu zbytečné.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.