Starší pánové

02. 02. 2021 v 03:44
Anonym

Pánové 50+, proč mate potřebu neustále psát mladým klukům, mají v profilu napsáno ze nemají zájem no stejně napíšete a pokud teda nejevíme zájem jaký očekáváte, tak jsme pro vás spratci co nevědí co je život. Myslíte si ze každý po čtyřicítce sežral moudrost světa, ja vím ze se cítíte Dospěle když mate vlastní pokoj u mamky a těžce se vám kouká na mladšího kluka který je spokojený se svým životem no stejně. Zkusil se někdo z vás někdy kouknout na profil a říct si hele jsem mimo limit, dam mu plusko když se mi tak líbí, případně pokud jsem + - 5 let napíšu mu slušně?... asi ne, pak to vypadá tak ze polovina z vás ma nefunkční vztah a druhá je zoufalá a hledá jen sex... pak je tady malé procento těch co jsou schopni konverzace no buď lžou nebo chtějí lásku a tu lásku chtějí hned! A nebudou čekat a nebudou se snažit proč by měli vždyť oni hledají vztah ne budují... Nikdo není dokonalej no aby se dospěly chlap který pošle fotku Pera jako první zprávu urazil za to ze mu neodpovíš fotkou nebo ho odmitnes? To není chování dospělého chlapa, jistě nezapomínejme na to ze sme gayové a chceme chlapy a ne buzny a jsem tvrdej chlap, hlavne se ze tak neumím chovat :)))))

Proč by :D mají druhou mízu tak chtěj zajíčky :D to celkem chápu :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Chci lásku a chci ji hned! :D.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Můžeš mít v profilu uvedeno, že hledáš stejně staré, ale co kdyby to nebyla pravda? :sD
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Pánové na to jdou ze statistického hlediska správně. Čím více mladým klukům napíšou, tím více se zvyšuje pravděpodobnost, že najdou toho jednoho, který si dá říct. A ti ostatní prostě neví, o čem je život a jsou telata :D.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tarferi: A proč jsou telata, když odmítnou nadrženého strejdu, nebo dědu? :sD To, že jsou starší neznamená, že jsou v posteli lepšími milenci, než ti mladší :sD tak fakt nechápu ten argument, že neví, co ne život :s/
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

@ellvin: to měla být satira na výlevy místních legend.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já si naopak myslím, že se můžeme od dnešních náctiletých hodně učit, mají zajímavý pohled na svět a vědí co od života chtějí.
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit

Lol... kuli ty seš vlezdop***lka :D
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To nejsem, já jich dost takových znám :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

A nepřestane a nepřestane... :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Můžeme se do statistik podívat, kteří konkrétní pánové nad 50 napsali nejvíce nezletilým klukům, přestože maji na profilu věkový limit.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nebo, v rámci inkluzivity, každého, kdo někomu napsal navzdory limitu daného dotyčného, do kterého pisatel nespadá :D.

Proč mně žádný starší pán nepíše? Fňuk...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Maldorane páč už si moc starej... se s tim smiř... od doby co se začnete holit přestáváte bejt pro nás staré ouchyláky sexy :P
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Takže starým úchylákům se líbí zarostlí?
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Taferi... LOL buďto jsi nedovtipný nebo máš velký smysl pro humor :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jo, takže maldoran, vrať se do hrobu -_- (tve dělám si p***l, doufám že ses nenaštval :D)
Nahlásit

@BussterX: Taferiho bych tady moc nevyvolával :D.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jez1920FC22: "Já už nikomu nepíšu"
Also Jez1920FC22:
https://www.nakluky.cz/Dahanieel/
https://www.nakluky.cz/kozak05/
.
.
.
Also Jez1920FC22:
https://www.nakluky.cz/Dahanieel/
https://www.nakluky.cz/kozak05/
.
.
.
Nahlásit

Thomasi: tak rychle do něj dokud mu stojí :D
Nahlásit

Tarferi - lol... tak to je nechutný D:D -
09. 10. 2020 v 14:51On-line Jez1920FC22 (57/196/-)
Jednoho skvělého pejsánka jsem nedávno pochoval. Teď mi chybí. Umíš štěkat?
xxx
btw tarferi, prolízáš hodně profilů 16ti letých kluků že máš přehled kdo co jim tam píše? :D:D
xxx
btw tarferi, prolízáš hodně profilů 16ti letých kluků že máš přehled kdo co jim tam píše? :D:D

Starý bobr obtěžuje o 14 let mladšího v přímém přenosu, škandál :D
Nahlásit

Jezino, tady to vidím jasně -
Nahlásit

Šmíráci elektroničtí hnusní :P
Nahlásit

No jestli to tarferi prolízal osobně tak aspoń měl dost rozumu aby jim tam nečmáral nějaký výkřiky do tmy :D
Nahlásit

@BussterX: udělej si svůj názor sám. dotaznik15, Dahanieel, FilipSni20, JenKili, Hloh, Asdfghjkl0, JARDBREJ, Woo, Tom2007, adam.kellner15, kozak05, Fgjk, Kiraboy, Tomulka, marshmallow18, Medvidek15, Tam.Ten, chelou, Flower_Boy
Nahlásit

Já tam nejdu čumět, ještě by si ti chlapci mysleli že mám zájem a pak už bych se jich nezbavil -_-
Nahlásit

@BussterX: protože každý patnátcitelý gay neodolateně touží po stoletém, morbidně obézním, pánovi menšího vzrůstu. (❁´◡`❁)
Nahlásit

Ne, páč mám strašné moc krutopřísný charisma voe :P
Nahlásit

Huš huš, nelezte mi do profilu děcka, nikoho nechcu (teda nikdo mi tam neleze, ale preventivně to sem rači píšu... když už sem si tu větu nachystal...) 8)
Nahlásit

Tarferi (27/191/72) NOVÉ
"Chci lásku a chci ji hned! :D"
A nedá se to koupit v Tescu? Optimálně v nějaké výprodejové akci se 70% slevou? :)
"Chci lásku a chci ji hned! :D"
A nedá se to koupit v Tescu? Optimálně v nějaké výprodejové akci se 70% slevou? :)
Nahlásit

@Peta80: i se 70% slevou je to mimo mé finanční možnosti ¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯
Nahlásit

BussterX (100/130/150)
"Lol... kuli ty seš vlezdop***lka :D"
Každej aktiv je de facto vlezdop***lka. :)
"Lol... kuli ty seš vlezdop***lka :D"
Každej aktiv je de facto vlezdop***lka. :)
Nahlásit

Já už su akorát vlezdolednička, a jak je mi dobře :P
Nahlásit

Tak to sem dám raději přehledněji, než se mu to podaří smazat :D.
https://cdn.discordapp.com/…/unknown.png
Nahlásit

Pro zajímavost, nejvíce píše nad limit cunami (313 případů), potom Kuliferda (151 případů), Runge (136 případů), Vasek50 (135 případů), , ... celý seznam má 5768 jmen (náš oblíbený Jez1920FC22 se umístil na 266. místě s 11 případy). A to je seznam jen komentářů u profilu. Seznam soukromých zpráv je mnohem obsáhlejší a znepokojivější.

@Lukino_Luk: je to přeci součástí sociálního skóre :).
Nahlásit

Abychom byli dostatečně inkluzivní, tak pod limit (ti, co jsou mladí a píšou někomu, kdo má zájem o starší) máme také žebříček ale není tak dramatický :D. Chtěl jsem najít @Sameth, ale jsi moc hodný na to, abys skončil v podobném žebříčku :).

A ještě než tohle vlákno zmizí, tak za zmínku stojí admini, kteří se umístili také v obou žebříčcích (můj oblíbený admin na 138. v nadlimitním a 96. podlimitním místě) :D.

@Jez1920FC22: jsi jedním ze dvou lidí, kteří mají gramatické skóre nad 100 zpráv 100 (maximum).
Nahlásit

Básník tím říká, že se dopouštíš chyby v gramatice průměrně méně než jednou za 100 slov, což je velmi úctyhodné.

Jo,holt takoví jsou i tady lidi,co kdyby,že?Pro mne to je trapné tady někoho obtěžovat,hlavně omladinu!Mladí,tak nereagujte a je to!
Nahlásit

@Fgjk: tvé skóre je 92 a vyšší než tvé skóre má 214 lidí, nižší má 131 lidí. První dva v žebříčku mají 100 a jsou to Lolitak69 a Jez1920FC22.

Vzhledem k tomu že jezina používá program na náhodné generování slov tak bysem ho diskvalifikoval -_-

@BussterX: správně je "bych".
Nahlásit

Já vím tarferi :D dělal jsem korektury už asi k 15ti knížkám :D neřikám že sám a že úspěšeně :D mě baví psát tagle, hlídám si jakž takž akorát mně-mě a ypsilony :D

@BussterX: korektury nedělám já, dělá je korektor (http://ufal.mff.cuni.cz/korektor) přo češtinu a languagetool (https://github.com/…languagetool) pro slovenštinu.

Korektor je ale i***t :D víš o tom, že se staly chyby v medicíně protože program opravil vědátorům zápisy genetickýho kódu? :D

Mimoto korektor tedy program nezjistí, že máš pod fotkou mlýnku na maso popisku "na obrázku vidíte poslední model vozu škoda" :D

Vědátoři vymysleli spoustu užitečných nástrojů, viz třeba https://deepai.org/…sfw-detector

Až budu mít dostatečný počet vzorků, tak budu schopen jen na základě tvého vyjadřování a aktivity určit tvůj věk :). A pokud budeš spadat do mé cílové skupiny, tak ti možná napíšu něco hezkého :D.

No nemyslím, že by ti moje fráze co zde sypu z rukávu řekly, že je mi 53 let :D a nepiš, seš starej :P

@BussterX: jen tak dál :).

Sem se chtěl blýsknout, že principy mně nejsou neznámy, přestože si s nima pohrávám s grácií wilfreda cokera :D

Tarferi, to je ten pán, který jako profesionální řečník na tribunech lidu uváděl davy v šílenství a bavil se tím, že mezi továrníky mluvil jako dokař a naopak... literární postava... btw jako mezi náma děvčatamima, já bysem si všímal, kdo má ve slovní zásobě např. slovo grácie a ne jaký kdo píše i.... neboť to, kdo se umístil na druhé šprušli mluví za vše :D

Tarferi (27/191/72) NOVÉ
"Abychom byli dostatečně inkluzivní, tak pod limit (ti, co jsou mladí a píšou někomu, kdo má zájem o starší) máme také žebříček. První příčku obsadil Peta80 (23 případů), vojta34 (13 případů), ... to není tak dramatické :D. Chtěl jsem najít @Sameth, ale jsi moc hodný na to, abys skončil v podobném žebříčku :)."
Ehm, cože? :)
"Abychom byli dostatečně inkluzivní, tak pod limit (ti, co jsou mladí a píšou někomu, kdo má zájem o starší) máme také žebříček. První příčku obsadil Peta80 (23 případů), vojta34 (13 případů), ... to není tak dramatické :D. Chtěl jsem najít @Sameth, ale jsi moc hodný na to, abys skončil v podobném žebříčku :)."
Ehm, cože? :)
Nahlásit

Abych to vyjádřil formou memu, tak

Ty tarferi, neměl by bejt místní web či co to je nějak zabezpečen proti takovýmu šmírování? není to něco proti něčemu? :D

Dopustil jsem se chyby, agregoval jsem po komentátorech namísto po lidech. Správný žebříček je níže (spolu s daty, pokud tam někdo najde další chybu, v 10 veřer mi to už moc nemyslí). Mylně zmíněným se tímto omlouvám.
Nahlásit

Před 2 hodinamiOff-line Tarferi (27/191/72)
Za vše mluví čísla. Člověk totiž může obkecat cokoliv...
Souhlasím • Nesouhlasím
xxx
Před 2 hodinamiOff-line Tarferi (27/191/72) NOVÉ
Dopustil jsem se chyby, agregoval jsem po komentátorech namísto po lidech...
Za vše mluví čísla. Člověk totiž může obkecat cokoliv...
Souhlasím • Nesouhlasím
xxx
Před 2 hodinamiOff-line Tarferi (27/191/72) NOVÉ
Dopustil jsem se chyby, agregoval jsem po komentátorech namísto po lidech...
Nahlásit

@BussterX: čísla byla správná, jen vyjadřovala jinou skutečnost. Nevím, na co narážíš.
Nahlásit

Před 8 hodinamiOn-line Tarferi (27/191/72)
... Člověk totiž může obkecat cokoliv....
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
... Člověk totiž může obkecat cokoliv....
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Nahlásit

Algo***my byly správné, jen vyjadřovaly jinou skutečnost :D
Nahlásit

@BussterX: "kdo nejvíc kliká na reklamy" - i samotné načtení reklamy produkuje nějaký nepatrný výdělek. K těmto konkrétním analytickým datům nemám žádný spolehlivý přístup. Diplomovat můžeme jen ty, kteří nejvíce podpořili server po finanční stránce (i když by to byla svým způsobem celkem ironie a exhibice potenciálních sponzorů a zoufalých existencí).
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já bych chtěl aby mi napsal, starší chlap, tak klidně napiš.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Kdyby to byla patnáctka, tak bys ho do inzertního neposílal, viď? :D
Nahlásit

Co bych za to dal, kdyby mě oslovil aspoň padesátník... v průběhu minulýho týdne mi napsali 4 teen kluci v rozmezí (15-17 let), jestli nemám zájem o sex... to mě vůbec nebere (blicí smajlík) - a ti jsou přesně mimo můj věkovej limit viz profil
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Teď je trendy nadávat na mlade, že obtěžujou staré? :) Takových co touží s váma něco mít je minimum. Tím, že vám však píšou, to vypadá, že jsou takoví všichni, což je blbsot.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Pohlednyclovek: tak já se nesnažím věc generalizovat, jsou tady stovky, ne-li tisíce profilů mladých kluků, takže se moje připomínka vztahuje pouze na menšinu z nich. A tady vycházím jen ze svý osobní zkušenosti... pokud mě osloví průměrně alespoň tři teen kluci týdně (mimo můj věkovej limit), nemůžu se bavit jen o naprostých výjimkách (a to jsem online jen zřídkakdy). Chtěl jsem jen poukázat na skutečnost, že to funguje i oboustranně. Takže jsou tady zástupci dvou odlišných věkových kategorií, který si navzájem vyčítají, jak anonymní tazatel zmiňuje: "mají neustále potřebu psát jeden druhému". Existuje teda vůbec nějaký řešení?
Nahlásit

Me nevotravuje nikdo, coz je to, co jsem vzdy chtel :-)
Nahlásit

... Vždy tvrdím, když se k mladýmu chováš slušně a on k tobě taky, dá se s ním i slušně psát ve zprávách
Žádný prasečinky, či žadonění o nudesky. Pokud dovolí, že si s ním můžeš psát o čemkoliv a je vše v mezích chování, mám za to, že nebude mít důvod ti dávat blokaci...
Jeze, vidíš, já mám důvod ti dát blokaci a neudělám to. Tak zlatý jsem.
Žádný prasečinky, či žadonění o nudesky. Pokud dovolí, že si s ním můžeš psát o čemkoliv a je vše v mezích chování, mám za to, že nebude mít důvod ti dávat blokaci...
Jeze, vidíš, já mám důvod ti dát blokaci a neudělám to. Tak zlatý jsem.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tarferi:
Also Jez1920FC22:
Četl jsem co tam jez píše, nepíše tam ani slovo, že chce mladého kluka prznit. Není tím pádem ten tvůj koment relevantní.
Also Jez1920FC22:
Četl jsem co tam jez píše, nepíše tam ani slovo, že chce mladého kluka prznit. Není tím pádem ten tvůj koment relevantní.
Nahlásit

Velkyperko (22/-/-) .. Jezinuv loudici nick? :-)
Nahlásit

Když už tu Jez na někoho vytahuje zprávy, tak taky něco ukážu.
Jez1920FC2218. 07. 2021Nahlásit
Jako kouření je spíš p nátuře se k tomu odhodlat. A hoňku provozovat se starým, bych asi taky v tvým věku nedal. A sex by se dal kousnout. Ono je to pomalu jedno, zda máš v zadku svíčku, mrkev, nebo různě staré p**o. Je to prakticky stejně teplé a pružné.
18. 07. 2021Pohlednyclovek
Ne, nedal. Nejsem nějakej soustaci panak pro stary, sorry :D
No naučit by ses to mohl. Jen pro mě.
Ale ty jsi srab.
Jako kouření je spíš p nátuře se k tomu odhodlat. A hoňku provozovat se starým, bych asi taky v tvým věku nedal. A sex by se dal kousnout. Ono je to pomalu jedno, zda máš v zadku svíčku, mrkev, nebo různě staré p**o. Je to prakticky stejně teplé a pružné.
18. 07. 2021Pohlednyclovek
Ne, nedal. Nejsem nějakej soustaci panak pro stary, sorry :D
No naučit by ses to mohl. Jen pro mě.
Ale ty jsi srab.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ale,ale,jeze,ty brousis za pohlednicou ? :)))
Nahlásit

Dovoluju si souhlasit s kapříkem :)
Nahlásit

Taky souhlasím s treskou
Nahlásit

Nikdy bych zde nedělal návrhy nikomu pod 25 let, líbí se mi kluci z periferie a ti tu nejsou, takže je mám jinde. Zde pouze pokec, i když dosti absurdní
Nahlásit

Ve svém dost bouřlivém životě jsem sexuálně poznal lidí od 13-ti do 75-ti a nelituji toho, také různé rasy: asiaty,cikány atd. Sex je krásná věc a život je krátký, jak prasknutí bičem.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Mishimo svoje zvrhlosti už si nám tu párkrát popisoval, tak už s tím přestaň. Tvoje komenty sou fakt nechutný to už rači budu číst jezinku.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Íčka asi trefil šlak :)
Nahlásit

Když si u toho, tak v pondělí asi budu mít chuť na Plzeň. Nějakej hrdina co by zašel na Spilku na Škopka? :D
Nahlásit

Jez1920FC22 :
Fazan se tě (pro mě nepochopitelně) zastane a ty na něj za to "vytáhneš" něco, co mu někdo napsal na profil???
A místo reakce na tvé na profily psané d***lity či své zblitky psané 15ce se to snažíš zamést pod stůl blábolením o i8?
Neskutečné.
Fazan se tě (pro mě nepochopitelně) zastane a ty na něj za to "vytáhneš" něco, co mu někdo napsal na profil???
A místo reakce na tvé na profily psané d***lity či své zblitky psané 15ce se to snažíš zamést pod stůl blábolením o i8?
Neskutečné.
Nahlásit

Prostě zase ta stará žumpa
Nahlásit

Jez:Rozhodně prasárny si nechávám pro sebe.ty do konverzace nepatří.
Tyjo, uvědom si co píšeš. Ptal ses mě ještě na něco s kouřením ptaka poměrně nevhodným způsobem. A já ti nikdy první nepsal, vždycky ty. Tady kažeš jak jsi svatý, že by sis o žádných prasarnach s nikým nepsal a i když už jsem to tu jednou poslal tak stále tvrdíš, že to v žádném případě nemůže být pravda.
Tyjo, uvědom si co píšeš. Ptal ses mě ještě na něco s kouřením ptaka poměrně nevhodným způsobem. A já ti nikdy první nepsal, vždycky ty. Tady kažeš jak jsi svatý, že by sis o žádných prasarnach s nikým nepsal a i když už jsem to tu jednou poslal tak stále tvrdíš, že to v žádném případě nemůže být pravda.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jez1920FC22 (57/196/-) NOVÉ
"(...) Rozhodně prasárny si nechávám pro sebe, ty do konverzace nepatří."
Čímž ale přiznáváš, že na ně myslíš. :D
"(...) Rozhodně prasárny si nechávám pro sebe, ty do konverzace nepatří."
Čímž ale přiznáváš, že na ně myslíš. :D
Nahlásit

Jeze,já si z pohlednice taky semtam vystrelim, ale svého ptáka jsem mu ještě nenabídl :))
Nahlásit

Hele, normálně po tom prahnu, aby mi sedmapadesati letej Jezicek psal o tom, že je jedno jake pero v dire mam, ze je to stale ruzove a teple. Se uvedom.
Nahlásit

Rosju to víme, jinak by dostal infarkt a už by tu nebyl :)
Nahlásit

Jez1920FC22: takže někdo se tě (pro mě nepochopitelně) zastane, ty se o to neprosíš a tak na něj za to "vytáhneš" něco, co mu někdo napsal na profil???
To všechno jen proto, aby "Černý Petr" nezůstal v ruce tobě.
A obtěžovat někoho psaním zhovadilostí na jeho profil, znechutit mu den a nutit ho dávat si tě do blokace, aniž by o jakýkoliv kontakt s tebou stál, nebo toho, co jsi psal PČ, je vlastně v pořádku. Nj.
To všechno jen proto, aby "Černý Petr" nezůstal v ruce tobě.
A obtěžovat někoho psaním zhovadilostí na jeho profil, znechutit mu den a nutit ho dávat si tě do blokace, aniž by o jakýkoliv kontakt s tebou stál, nebo toho, co jsi psal PČ, je vlastně v pořádku. Nj.
Nahlásit

Kloudik-no právě a to bych vám taky nemohl udělat :D
Nahlásit

Jak uz jsem rikal. Uvědom se. Píšeš to veřejně.
Nahlásit

Jezino uklidni se. Soukromou zprávu zveřejňovat neměl, ale tys mu to ani neměl psát a když už, tak musíš počítat s tím, že to zveřejní.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jez1920FC22 (57/196/-)
Drž hubu č***o!!
Jsi kolem sebe bezargumantačně kopající prase.
Drž hubu č***o!!
Jsi kolem sebe bezargumantačně kopající prase.
Nahlásit

Tady se neřeší ani Fazan, ani PČ, ale ty.
Nahlásit

No tak je tam někdo jinej. Takových profilů sou tu mraky. Za svou blbost ale nikoho urážet nemusíš. A ne, nezastávám se ho a už vůbec ne protože je mu 15, ale ty se nad sebou fakt zamysli.
Nahlásit

Jezinko ono napřed se musíš podívat na věkovou hranici, co tu dotyčnej hledá a až potom mu možeš něco napsat, ale zprvu slušně :)
Nahlásit

Ale ne že pohlednici napíšeš, že bys ji chtěl slušně strčit svého ptáka do perdele :D
Nahlásit

Jestli nevíš co děláš, tak si to znovu přečti :). Návod na co bys potřeboval? :)
Nahlásit

Pár jich znám, ale jen tak, že spolu občas zajdem na pivo, ale s nikým z nich neš***m :)
Nahlásit

Ackoli je Jezina u me blbka, na coz mam samozrejme pravo si myslet z toho, jak a o cem se vyjadruje a ackoli je na skolacky a dela, ze neni i presto, ze jim pise uslintany kecy, tak aktualne je nejvetsim picusem pohledak, kterej tu zverejnuje PM. Kdyby zverejnil neco public, tak ok, zasmejeme se, ale tohle je trosku podraz pres caru. Proste pohledak je nevychovanej picus a timto bych mu dal provzdy razitko praskace. Seber se hochu a tahni do ***u. Soryjako ...
Nahlásit

V čem přesně si protiřečím?
Nahlásit

Bojím se, že nechápu :D
Nahlásit

Nikdo to nechape, dokonce ani jezina ... :-)
Nahlásit

Kapříku já to taky nepobírám :)
Jezi já si klobásy udim svoje takže nekupuju a když jo a řeknu si o jeden párek, slovy jeden, tak dostanu jeden. Ale spíš bych chtěl vysvětlit souvislost mezi párkama a tím, co se psalo vejš :)
Jezi já si klobásy udim svoje takže nekupuju a když jo a řeknu si o jeden párek, slovy jeden, tak dostanu jeden. Ale spíš bych chtěl vysvětlit souvislost mezi párkama a tím, co se psalo vejš :)
Nahlásit

Jezina pouze nechape, ze slovo PÁR neznamena explicitne dva .. je to tezky :-)
Nahlásit

Já se usilovně snažím, ale najít tam taky nic nemůžu :D
Nahlásit

Klid hosi, chyba bude na vysilaci ... :-)
Nahlásit

Furt si nám ale neřekl, cos to vlastně chtěl :D
Nahlásit

Ach Ičko. Věř že z tebe si nic moc nedělám, protože u tebe je blb každý, takže mě to nějak nerozrušuje. Tu zprávičku jsem zveřejnil protože Jez má divné narážky na cokoliv dlouhodobě. A před tou mou poslal zprávu ze soukromého chatu rovněž. A je hezké, že to říkáš zrovna ty a označuješ mě za picuse, když jsi dělal ty sám něco podobného když si tahal bordel na Thoma. Už jenom za to, co Jez potom napsal si to zveřejnění zasloužil.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

A díky, že jsem byl označen za to, že mám údajně velké Iq, Jezino :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Toto jsou velmi podezřelé komentáře...
Nahlásit

Pravdu má ten hoch z pohlednice :)
Nahlásit

Jez:
A co tu tada pohledáváš? Tohle?
14. 06. 2021 v 23:44Off-line Velkyperko (22/-/-)
Ahoj nechtel by jsi si pohrat s mladsim
.........
Tak nějak mi dnes nebral rozum to co jsi zde předváděl, řekl bych, že jsi ztrestal celou půl litrovou plachetnici do půl hodky. Ale to je jen malá T poznámka.
Na tvůj dotaz Ti odpovím takto: Je zde jeden šikula, co se vyžívá ve statistikách, tak ho popros, jestli by Ti vyjel, jestli jsem já zde oslovil nějakého kluka na sex!!! Věř, že to nehrozí, jsem soudný i když přiznám, že dnešní kluci mi hodně připomínají mé nevybouřené mládí. To je ale opravdu vše.
Můj jediný důvod, proč jsem se zde registroval byl, že jsem chtěl poznat jak a o čem se baví dnešní generace kluků.
Víš, já měl už z s dřívějška dobré zkušenosti s gay kluky, byli slušní, uměli se chovat a věděli hlavně, že nejsem gay. Byli pro mne kamarádi, jako každý jiný slušný člověk. Líbilo se mi na nich, že uměli žít. Později jsem ale pochopil, že bez manželky, starání se o rodinu atd. se opravdu dá bezstarostně žít.
Bohužel dnešní generace kluků a je jedno, jaké orientace má často až přehnané sebevědomí, což si samozřejmě málo kdo z nich přizná. Ale není to jejich vina! Byli vychováni v nějakém prostředí a dnešní doba je bohužel taková, ale věřím, že časem se zase vše srovná.
Sebevědomí je bezva vlastnost, nutná pro přežití v tomto světě, jenže měl by ho každý používat, jen tam, kde je ho třeba.
No nic, to už jsem úplně někde jinde.
Takže závěrem bych jen dodal, že ač rád komunikuji, tak tady mne kolikrát přešla chuť se do něčeho pouštět..
A co tu tada pohledáváš? Tohle?
14. 06. 2021 v 23:44Off-line Velkyperko (22/-/-)
Ahoj nechtel by jsi si pohrat s mladsim
.........
Tak nějak mi dnes nebral rozum to co jsi zde předváděl, řekl bych, že jsi ztrestal celou půl litrovou plachetnici do půl hodky. Ale to je jen malá T poznámka.
Na tvůj dotaz Ti odpovím takto: Je zde jeden šikula, co se vyžívá ve statistikách, tak ho popros, jestli by Ti vyjel, jestli jsem já zde oslovil nějakého kluka na sex!!! Věř, že to nehrozí, jsem soudný i když přiznám, že dnešní kluci mi hodně připomínají mé nevybouřené mládí. To je ale opravdu vše.
Můj jediný důvod, proč jsem se zde registroval byl, že jsem chtěl poznat jak a o čem se baví dnešní generace kluků.
Víš, já měl už z s dřívějška dobré zkušenosti s gay kluky, byli slušní, uměli se chovat a věděli hlavně, že nejsem gay. Byli pro mne kamarádi, jako každý jiný slušný člověk. Líbilo se mi na nich, že uměli žít. Později jsem ale pochopil, že bez manželky, starání se o rodinu atd. se opravdu dá bezstarostně žít.
Bohužel dnešní generace kluků a je jedno, jaké orientace má často až přehnané sebevědomí, což si samozřejmě málo kdo z nich přizná. Ale není to jejich vina! Byli vychováni v nějakém prostředí a dnešní doba je bohužel taková, ale věřím, že časem se zase vše srovná.
Sebevědomí je bezva vlastnost, nutná pro přežití v tomto světě, jenže měl by ho každý používat, jen tam, kde je ho třeba.
No nic, to už jsem úplně někde jinde.
Takže závěrem bych jen dodal, že ač rád komunikuji, tak tady mne kolikrát přešla chuť se do něčeho pouštět..
Nahlásit

Už jsi z toho volajaky zmeteny,jeze. :))
Nahlásit

Jinak se ti omlouvám, za to, že jsem po tobě vyst**toval...
To ocekavam ze se mi taky omluvis :D
To ocekavam ze se mi taky omluvis :D
Nahlásit

Pohlednyclovek (15/-/-)
A je hezké, že to říkáš zrovna ty a označuješ mě za picuse, když jsi dělal ty sám něco podobného když si tahal bordel na Thoma
---------------
Pletes se blbko, jako vzdy. Ja zverejnil link na jeho VEREJNY profil kde, ke kteremu ma pristup a muze si ho najit KDOKOLI z celeho internetu na svete a ktery za timto ucelem zviditelneni vytvoril. Tys zverejnil obsah SOUKROME komunikace, ke ktere mate pristup jen vy dva a ten druhy ti k tomu nedal souhlas. Nicmene od nedospele blbky nelze ocekavat, ze pochopi slusne chovani. Bez si hrat s panenkama ...
A je hezké, že to říkáš zrovna ty a označuješ mě za picuse, když jsi dělal ty sám něco podobného když si tahal bordel na Thoma
---------------
Pletes se blbko, jako vzdy. Ja zverejnil link na jeho VEREJNY profil kde, ke kteremu ma pristup a muze si ho najit KDOKOLI z celeho internetu na svete a ktery za timto ucelem zviditelneni vytvoril. Tys zverejnil obsah SOUKROME komunikace, ke ktere mate pristup jen vy dva a ten druhy ti k tomu nedal souhlas. Nicmene od nedospele blbky nelze ocekavat, ze pochopi slusne chovani. Bez si hrat s panenkama ...
Nahlásit

Práskani jakehokoliv typu je stále jen práskani .
Tak ze sebe icko nedělej svatouska, protože nejsi o nic lepší než pohlednica
Tak ze sebe icko nedělej svatouska, protože nejsi o nic lepší než pohlednica
Nahlásit

Nekez mu do p***le, stejne ti neda ... :-)
Nahlásit

Nedá, uchylum on nedává :)
Já jen pro objektivitu :))
Já jen pro objektivitu :))
Nahlásit

22. 07. 2021 v 14:50
Anonym

Achjo, už mě to nebaví, nikdy jsem si nemyslel kolik zla dokáže udělat jeden frustrovaný ježek , užijte si poslední minuty mažu příspěvek. Nicméně jen se mi potvrdilo jak těžce starší pánové snáší k***iku.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

No, prispevek fakt nesmazes :-) Preventivne sem dam kopii zadani :-)
Anonym
Pánové 50+, proč mate potřebu neustále psát mladým klukům, mají v profilu napsáno ze nemají zájem no stejně napíšete a pokud teda nejevíme zájem jaký očekáváte, tak jsme pro vás spratci co nevědí co je život. Myslíte si ze každý po čtyřicítce sežral moudrost světa, ja vím ze se cítíte Dospěle když mate vlastní pokoj u mamky a těžce se vám kouká na mladšího kluka který je spokojený se svým životem no stejně. Zkusil se někdo z vás někdy kouknout na profil a říct si hele jsem mimo limit, dam mu plusko když se mi tak líbí, případně pokud jsem + - 5 let napíšu mu slušně?... asi ne, pak to vypadá tak ze polovina z vás ma nefunkční vztah a druhá je zoufalá a hledá jen sex... pak je tady malé procento těch co jsou schopni konverzace no buď lžou nebo chtějí lásku a tu lásku chtějí hned! A nebudou čekat a nebudou se snažit proč by měli vždyť oni hledají vztah ne budují... Nikdo není dokonalej no aby se dospěly chlap který pošle fotku Pera jako první zprávu urazil za to ze mu neodpovíš fotkou nebo ho odmitnes? To není chování dospělého chlapa, jistě nezapomínejme na to ze sme gayové a chceme chlapy a ne buzny a jsem tvrdej chlap, hlavne se ze tak neumím chovat :)))))
Anonym
Nahlásit

22. 07. 2021 v 15:06
Anonym

Icko teď jsi mě dostal , achjo . To vám všem až tak záleží na urazkach? Klidně ti to mužů vytisknout pokud se v tom moc vidíš. Cekal bych trochu, jak to říct , smysluplnější debatu , obzvlášť jak se nadává na mladé lidi jak se neumějí chovat …je vidět ze to není to o věku :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Ježku, já jsem namyšlený a arogantní? Kdy jako? :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ty? Porad ... uz jen text ve tvem profilu "Rád si dělám srandu z i***tů ;)" jasne rika, ze jsi sam i***t :-)
Nahlásit

Někdy je náhodou pohlednice milá :)
Zrovna mě teda nic nenapadá, ale myslím že jo :))
Zrovna mě teda nic nenapadá, ale myslím že jo :))
Nahlásit

Jo, tenkrat v unoru a pak jednou v nedeli ...
Nahlásit

Icko, to ze si z vas delam obcas p***l a jeste si to napisu do profilu ze ne nedělá i***ta. Ale tak podle tebe je i***t úplně každý, takže to nemá od tebe nějak moc velkou váhu ;)
Nahlásit

Nikoli, i***tu je tu jen par, skoda, zes tam taky spadnul ... :-)
Nahlásit

Icko, ale ty taky :)
Nahlásit

Mám 2 zprávy od mladých. Mám se bát a nebo odpovědět?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Graps popcorn for 3, 2, 1..
Lets st**t :)
Lets st**t :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jez1920FC22
tak mi se ani nikdo omlouvat snad nemusí, nijak si na tom nezakládám. A pokud jde o to sebevědomí mladých, tak to bylo spíše myšleno tak, že ho mají, aniž by na něho opravdu měli. Jistěže ne všichni, ale bude jich určitě hodně.
tak mi se ani nikdo omlouvat snad nemusí, nijak si na tom nezakládám. A pokud jde o to sebevědomí mladých, tak to bylo spíše myšleno tak, že ho mají, aniž by na něho opravdu měli. Jistěže ne všichni, ale bude jich určitě hodně.
Nahlásit

Hm, myslim, ze rentabilita bude blizka nule a bezna splitova klima by vysla levnejc i s provozem ... :-)
Nahlásit

Ok, ale ty vymejslis naprostej nesmysl, kterej nefunguje a nikdy fungovat nebude. To se vi uz pred tim, nez kopnes :-) Btw nemluvim o kramu z Ciny, ale o bezny a funcni levny splitovy klime :-)

Nepochopitelne je to pro kohokoli, kdo chape fyzikalni principy. To ty nejsi, proto delas nesmysly a pak se divis, jak divizna, ze to nefunguje :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.