Masturbacia

Môžete mi pomôcť lebo neviem čo mam robiť s tým ide o to že sa urobím, a o 5 minút myslím zase na to že sa urobím, a mam na to chuť tak sa zas urobím, a potom zase tak o 10 minút mam na to chuť čo mam robiť ako s tým mam prestáť nie kedy ma už boli od toho aj penis prosím poraďte mi ako s tým mám prestáť.

Hoď si provaz a chuť tě přejde,pedere
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 12
Nahlásit

Tak se urob kolikrat chces a kolikrat muzes, myslim si, ze je nam to fakt jedno :-) a pokud s tim chces skoncit, tak na to bude treba asi nejakej odbornik, to my nedame :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Budes asi bohuzel potrebovat odbornou pomoc, pokud te to v zivote omezuje, coz vypada, ze je ten problem... sexuolog, adictolog, atp... a radeji driv nez pozdeji...
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Je ti 18 ono časem ta intenzita bude nižší a nižší. Všichni to známe.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tvle tady to smrdí jak kdyby se tu uhonil maňas k smrti....
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tvl thomasi, to uz ho zase nemas? :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

@i8051: zapomněl zamknout sklep a přítel mu zase zdrhl... stává se :D.
Nahlásit

V tom pripade je lepsi sklep nemit, to se pak nestane .. :-)
Nahlásit

Benjamiinko, no tohle už vypadá na závislost na sexu. Že to děláš, i když už tě to bolí, asi není úplně nejlepší, bolest (obecně) typicky signalizuje, že se něco poškozuje. Asi bys měl alespoň zvážit konzultaci s odborníkem (sexulog).

Sranda,číst rady u některých.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Buď si zajdi k odborníkovi, jak tady psali výše, nebo (pokud se stydíš si říct o pomoc) si ufikni koule a už nikdy to nebudeš muset řešit.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hm, to bys ve 34 uz mel davno vedet, ze investovat do pubertaku se nevyplaci, pouze do svejch :o)
Nahlásit

Z blata do louze .. nenapravitelnej ... :-)
Nahlásit

Tome,jen si užíj,pokud mu nedáš k dispozici kreditku,je to OK. :)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.