Jaká banka je nejlepší?
Pozor, Komerčka bude zavádět poplatek 8 Kč za internetovou platbu. Ale nevím, jestli se to vztahuje taky na studentské účty.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Mám taky KB, v práci pracuju s dalšíma 4 bankama (Fio, Raifka, Spořka, Moneta) z těhle mi nejlepší přijde Fio. Má nejpřehlednější e-bankig a zvládá i mezibankovní platby v řádu minut.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Souhlasím s dsiv. Za mě jedině AirBank... Bez poplatků, bez komplikací a hlavně luxusní bankovnictví v mobilu. Jo a přístup na pobočce je taky fajn :D
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
Zadna. Asi jako ktery exekutor neni zlodej ??
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Myslim, ze pokud mas KB, tak asi jakakoli jina banka bude lepsi. Jejich certifikaty nutny k IB jsou fakt takova p*****na, ze kdyz to vzdy kamosce instaluju do poce, musim si dat predem 2 panaky :-) Nechapu, jak muzou fungovat. CS je z blata do louze. Sam mam RB, Monetu a AB, v zadny nemam zadny poplatky a zatim se mi tam penize vzdy vesly :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
No tyvole tak to budu mit letos v dubnu klid ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Kluci, já mám nejlepší zkušenosti z FIO, ostatní prostě děs a hrůza. Jediný problém u Fio, že na moha místech nemá pobočky a tedy nemůžete na účet nic vložit z hotovosti, pokud potřebujete.
PS:
Něco snad i pro zasmátí, pracuju pro Evropský bankovní sektor více než jedno desetiletí, kdybys jste viděli jak vypadá a funguje většinou jejich backend tak by jste se z toho p... doporučuju peníze do matrace, a nebo do sejfu.
PS:
Něco snad i pro zasmátí, pracuju pro Evropský bankovní sektor více než jedno desetiletí, kdybys jste viděli jak vypadá a funguje většinou jejich backend tak by jste se z toho p... doporučuju peníze do matrace, a nebo do sejfu.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Myslim, ze povrch karty nevypovida o jejim obsahu, takze vzor je mi fakt fuk :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ta, která mi kdykoli dá peníze, i když u ní nebudu mít nic uloženého a nebude je chtít nikdy zpět. Kdybyste o nějaké takové věděli, dejte mi vědět. :-P
Nahlásit
Banky ho nenávidí. Naučte se jeho trik, jak banku legálně okrást a vydělávejte statisíce! Stačí, když ...
Nahlásit
Jen statisice? Nuda ;-)
Nahlásit
Do kazdy banky muze exekutor nebo stat. Navic vybirat banku podle toho, kam pripadne muze exekutor, to uz je fakt divny :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Strasne zalezi, co od te banky chces. Equa nebyla zla, protoze mela vsechno zadarmo vcetne vyberu, pro nizko prijmove, a to bez podminek.
Z druhe strany CSOB je super pro lidi co maji trochu vetsi cashflow a chteji nadstandartni sluzby v podobe Premium Uctu, ale nejsou bohaci, aby meli privatni bankovnictvi. :)
Kazda banka ma neco do sebe, ale pokud hledas zakladni sluzby, je to de facto jedno, zalezi jen na dostupnosti levnych vyberu a vysi poplatku.
Z druhe strany CSOB je super pro lidi co maji trochu vetsi cashflow a chteji nadstandartni sluzby v podobe Premium Uctu, ale nejsou bohaci, aby meli privatni bankovnictvi. :)
Kazda banka ma neco do sebe, ale pokud hledas zakladni sluzby, je to de facto jedno, zalezi jen na dostupnosti levnych vyberu a vysi poplatku.
Igni: V CSOB jsem byl, a měl i Premium účet, vše bylo opravdu ok jak píšeš, ale jen do doby, kdy jsem kupoval chalupu a snížil se mi zůstatek na účtu z x mega na půl mega. To bylo ihned po všech výhodách. Naštěstí se na trhu v té době objevila FIO banka i s interbankingem, mimochodem ještě lepším, než má CSOB. Když jsem rušil účet, tak hned začalo být rušno a veliký zájem, abych neodcházel, že mi všechny výhody vrátí atd. Jen jsem jim řekl, že vážit si klienta si měli dřív, že už v CSOB nemám důvěru. Vedoucí banky to fakt těžko rozdýchávala. FIO je bezproblémová.
Nejlepší banka? 4% úrok,poplatky skoro 0. Žeby někde v EU. Nebo v mládí? Jsem zmaten.
Nahlásit
To je v poho Andreji, Donalde, Emile a Enďílo. Nám stači ty ůroky. Na ty děfky a jachty nám to stačì
Nahlásit
Od milionu jsou všechny fajn,hýčkají si Tě!
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Equa Bank, bez poplatků (výběry z jakéhokoliv bankomatu). Na všechno mi stačí internetové bankovnictví.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Nejlepší banka bude ta,co mě bude vyplácet 40000 Kč rentu. Fšude ji budu chválit. Haloó jsem tady.
Nahlásit
Obchodnik si tezko bez tveho vedomi muze vzit z tveho uctu platbu. Tady nebude problem u AB, ale mezi klavesni i a zidli ;-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
@Betonica
No, tak to je škoda. Uvidím, co bude po sloučení.
Ještě jsem koukal na Banku Creditas. Tam je taky běžný účet a výběr ze všech bankomatů zdarma, ale úrok na BÚ žádný. U Equa je aspoň 0,01 %. Jinak bych to musel víc zkoumat, co maj jinde.
No, tak to je škoda. Uvidím, co bude po sloučení.
Ještě jsem koukal na Banku Creditas. Tam je taky běžný účet a výběr ze všech bankomatů zdarma, ale úrok na BÚ žádný. U Equa je aspoň 0,01 %. Jinak bych to musel víc zkoumat, co maj jinde.
Já nemám žádnou banku, k čemu by mi byla když nemám žádné peníze, žádný plat mi nechodí.
Když chci něco zaplatit tak to řeknu máme a ona to zaplatí. Když chci na pivo tak mi dá kolik potřebuji.
:-)
Když chci něco zaplatit tak to řeknu máme a ona to zaplatí. Když chci na pivo tak mi dá kolik potřebuji.
:-)
Nahlásit
Tygr728 to není žádná novina, nejsi jedinej mamánek co to takhle má...... :))
Nahlásit
Banky nebrat. Nejlepší je štruzok.
Jen jsem musel koupit nový ten 1 je již nacpaný že tam již nic nejde přidat
Jen jsem musel koupit nový ten 1 je již nacpaný že tam již nic nejde přidat
Nahlásit
Je nás víc jo? Tak to jsem klidný:)
Ja mam strozok taky narvany, drobnými teda :)
Ja mam strozok taky narvany, drobnými teda :)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.