Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Fimoza

24. 02. 2021 v 20:01Off-line Anonym
Zdravím, mám mensi problem mám fimozu a to zcela uplnou takze nemuzu pretahnout predkozku za zalud a vlastne ani zalud nevidim v sexu to nebrani s holkou kvuli jeji prirozene lubrikaci pouze obac se natrhne u kluka tam bych se bal.zajimalo by me reseni zda pouze celkova obrizka nebo jestli je i neco jineho byl bych ochotny si to i zaplatit diky
24. 02. 2021 v 20:09On-line DominikL  (20/182/73)
Fimózu je možné léčit dvěma způsoby.

Ke konzervativní léčbě se většinou přistupuje po 2.-3.roce života, pokud nedojde k samovolnému uvolnění předkožky. Spočívá v mazání mastí s obsahem kortikoidů. Léčba trvá 1-2 měsíce, kdy se po týdnu mazání začíná postupně a šetrně přetahovat.

Chirurgická léčba spočívá v částečné nebo úplné obřízce. Při částečné obřízce se odstraní pouze zúžená část předkožky. Při úplné obřízce se odstraní celá předkožka. Po operaci jsou vhodné oplachy roztokem z heřmánku nebo šalvěje a důsledná hygiena.

- Google
25. 02. 2021 v 01:31Off-line dreey  (26/169/65)
V případě fimozy je to vždy na posouzení. Lze před chirurgickým zákrokem přistoupit k “uvolňování” předkožky v teplých koupelích v kombinaci s kortikoidovými mastmi - často ovšem dochází k různým nepříjemným komplikacím. Chirurgicky buď lze zkusit předkožku v daném místě naříznout a provést zapravení nebo lépe provést buď častečnou nebo úplnou obřízku. Čím dříve tím lépe, dojde k hezčími zahojení linie řezu a stehů. Není se čeho obávat, zákrok probíhá v anestezii a je bezbolestný. Následná rekonvalescence může být nepříjemná nevšak bolestivá. Obřízka má řadu výhod a pokud jsou k ní zdravotní indikace není důvod se jí vyhýbat. ???? Navštiv urologa a uvidíš co dál.
25. 02. 2021 v 04:39Off-line iglw  (48/172/77)
Fimoza se dá dvěma zůsoby vyřešit,hygiena a naříznutí uzdičky pod žaludem penisu a je po problému!!!Potom čistota,čistota!
Obřízka být nemusí,předkožka má taky svoji funkci!Už to píši po x-té tady,ANONYME!!
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload