Vztah

31. 03. 2021 v 20:39
Anonym

Ahoj.Co si myslíte o tehle situaci a co delat.
Líbí se mi jeden kluk jsem do nej blázen on tvrdí ze i do me.
Má prítele ale tvrdí ze to ukonci ze mu neveri a ze to neklape a ze bude se mnou.
Za zády chodí na seznamku a vyhledává sex.
kdyz jsem mu to napsal zaprel to a odepsal ze se mu nekdo naboural na profil.
Pise mi jeho kamarad ze hleda sex na seznamce, odepisuji mu kde zjisil ze ja a on, na to mi odpovedel jedna a jedna jsou dva umim si to spojit.
Vse mi prijde divne a zajimal by me vas nazor díky.
Líbí se mi jeden kluk jsem do nej blázen on tvrdí ze i do me.
Má prítele ale tvrdí ze to ukonci ze mu neveri a ze to neklape a ze bude se mnou.
Za zády chodí na seznamku a vyhledává sex.
kdyz jsem mu to napsal zaprel to a odepsal ze se mu nekdo naboural na profil.
Pise mi jeho kamarad ze hleda sex na seznamce, odepisuji mu kde zjisil ze ja a on, na to mi odpovedel jedna a jedna jsou dva umim si to spojit.
Vse mi prijde divne a zajimal by me vas nazor díky.

Snadna odpoved, nes*r se do jejich vztahu (pokud vubec nejakej ma) a najdi si normalniho kluka. Zaroven nebud stihacka ... :-)
Souhlasím - 13 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Je to takové zamotané, trošku random text. problém anonyme bude ten, že tys do něj blázen, ale on tě má v pi.či, stejně tak asi i svýho partnera a všechny ostatní.
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonym se nam zamiloval do k*rvy, no co .. :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nebude důvodem jejich nefunkčního vztahu to, že tenhle týpek, do kterého jsi zamilován, je tak trochu k***a? xD Jako ýt tebou, tak hledám jiného. Páč vztah s takovou neupřímnou k***ou je jenom na chvíli xD
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hele, vy chytrolíni. Srdíčku jen tak neporučíte. Jak sám tady anonym píše "jsem do něj blázen"... Nebude tak jednoduché ho odstranit jenom proto, že je divný. Teda alespoň mi tak připadá. Udělej to, co považuješ za správné.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Řeknu to videem:
https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Pohlednyclovek (15/185/65) NOVÉ
Hele, vy chytrolíni. Srdíčku jen tak neporučíte. Jak sám tady anonym píše "jsem do něj blázen"...
------------------
"jsem do něj blázen" = ma velky pero
Hele, vy chytrolíni. Srdíčku jen tak neporučíte. Jak sám tady anonym píše "jsem do něj blázen"...
------------------
"jsem do něj blázen" = ma velky pero
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Vidím to tak, že s tebou nebude. Pravděpodobně zůstanou dál spolu. Pokud náhodou ne, tak nakonec skončí s jiným a ty se budeš divit, kolika jinejm to, "že jim to neklape a že bude s nimi" nakecal. Ideální je najít někoho "s vyřešenou minulostí" a od těch "ve vztahu, kde jim to neklape" se držet co nejdál.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Pohlednyclovek (15/185/65) NOVÉ
------------------
Jenže člověka, se kterým strávíš zbytek života, si nevybíráš jenom podle toho, co ti říká srdíčko, ale i podle toho, co ti říká zdravej rozum.
------------------
Jenže člověka, se kterým strávíš zbytek života, si nevybíráš jenom podle toho, co ti říká srdíčko, ale i podle toho, co ti říká zdravej rozum.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Elvina nam koukam dospela, uz ma racionalni nazory ;-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Spíš je možná kapánek stařecky zapšklý. To pochytil od tebe hehe
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

01. 04. 2021 v 20:53
Anonym

Dnes se s nim rozesel prede mnou,ale ta jistota proste ji tam necitim.Dekuji za rady.To ze jsem do nej blazen tak to neni velkym perem apod.Ale osobnosti kterou na mne pusobi a spolecnymi zajmy a mame si mnoho co rict.Ale vztah v nejistote to cenu nema s tim souhlasim to je zdravy rozum.
pravda boli
pravda boli
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Joaha, najednou se s nim rozesel a tys nam to hned musel prijit rict, tak jo :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já jsem rád, že vím jak to dopadlo.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.