Měli jste sen?

14. 05. 2021 v 21:44
Anonym

Měli jste někdy tak krásný sen, že byl hezčí než realita a nechtěli ste se ani probudit?
O čem to bylo?
O čem to bylo?

Ano, ale i opak. Teď přemýšlím co bylo častěji xD
Spíš že bych se nechtěl probudit to bylo že jsem se probudil a najednou mi došlo že žádný prachy nemám, že se mi to zdálo a byl jsem nasranej xDD
Spíš že bych se nechtěl probudit to bylo že jsem se probudil a najednou mi došlo že žádný prachy nemám, že se mi to zdálo a byl jsem nasranej xDD
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ja som mal sen o gay orgiách Anonym :)
Aj ty sa podel aké si mal sny :D
Aj ty sa podel aké si mal sny :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

14. 05. 2021 v 22:13
Anonym

Mně se jednou zdálo o ostrově v Pacifiku, kde jsem byl já a jen samí kluci a všichni jsme byli nahatí, opálení a šťastní. Prostě krása. Průzračné tyrkysové moře, čistá bujná příroda, všude se válelo tropické ovoce a kluci sportovali a blbli spolu. Nechtělo se mi zpět.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Me se jednou zdal sen, ze vymrou vsichni priprdeni anonymove a bude tak na svete moc krasne ... skoda, ze to je jen sen ... :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Měl. A tolikrát.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Úplně nejlepší bylo, když se mi asi v 9 zdálo, že mám funkční utržený sluchátko od Macha a Šebestový. (Ano, i naše generace sledovala komunistický seriály.) Když jsem šel ve snu spát - ve skutečnosti chvíli před probuzenim - dal jsem si ho do skříně v pokoji. Ráno tam nebylo. Schade
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ke konci ledna se mi zdálo o psovi, jak jsem přišel domů. Lítal kolem mě radostí, pak jsem mu dal pamlsek a zajížděl jsem mu prsty do jeho nádherné hřívy za hlavou. Úplně jsem cítil na prstech jeho srst. Pak spokojeně usnul v pokoji. Nechtěl jsem se probudit, bohužel po probuzení tam nebyl a od té doby žádný sen už nepřišel.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ke konci ledna se mi zdálo o klukovi, jak jsem přišel domů. Lítal kolem mě radostí, pak jsem mu dal hubičku a zajížděl jsem mu do boxerek. Úplně jsem cítil na prstech jeho nádhernej penis. Pak spokojeně usnul v pokoji. Nechtěl jsem se probudit, bohužel po probuzení tam nebyl a od té doby žádný sen už nepřišel.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A prostěradlo bylo vlhké ;)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tak živý sen, ve kterém bych cítil dotykem, jsem nikdy neměl.
Toralf, tvá ironie není na místě.
Pohlede, ze psa jsem nikdy neměl prostěradlo vlhké. Oči ano.
Toralf, tvá ironie není na místě.
Pohlede, ze psa jsem nikdy neměl prostěradlo vlhké. Oči ano.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jo, že jsem řídil lítací vlak...asi to způsobilo koukání na Maze Runnera ..
v reálu tak leda na nějaký pouti :-)))
v reálu tak leda na nějaký pouti :-)))
Nahlásit

Jakýkoli sen si zrealizuju ale když se mi jednou zdálo že mám zase v ruce krumpáč tak sem se probudil s velikou radostí a o realizaci fakt neuvažoval. Doteď usínám s hrůzou aby se mi ten sen nevrátil :)
Nahlásit

Buď rád, že se ti na konci snu neobjevily titulky hlásající: Pokračování příště.
Jako klukovi se mi zdál sen a časem ten sen pokračoval. Jak to mozek zpracoval nevím, ale opakovalo se to několikrát.
Jako klukovi se mi zdál sen a časem ten sen pokračoval. Jak to mozek zpracoval nevím, ale opakovalo se to několikrát.
Nahlásit

Jez: že mě většina lidí nemá moc v lásce vím ale přát mi tohle je rizí nepřátelství. Až mi při té myšlence přeběhl mráz po zádech
Nahlásit

"když se mi jednou zdálo že mám zase v ruce krumpáč" - zdálo se ti o Minecraftu? :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ne, chtěli po mě abych makal ale naštěstí se mi povedlo probudit. Sice spocenej hrůzou ale jinak živej a zdravej
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Díky bohu, že zdravej a živej (◕ᴗ◕✿)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.