Jak se cítít líp?

21. 05. 2021 v 00:12
Anonym

Poslední týdny je toho na mě nějak moc...škola, rozchod, práce a nějak jsem z toho už opravdu unavený, asi se snažím přijít na způsob, jak od toho pryč...

Dělej to, co tě baví a naplňuje. Nějaké záliby, kterým se rád ve svém volném čase věnuješ, určitě máš :-) to pak přijdeš na jiné myšlenky... snad.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já utíkám na svou chatu. Tam se cítím nejlépe, protože jsem na svém území. Tam taky relaxuju.
Nájemní byt, práce, cokoliv co ti nepatří je na houby.
Nájemní byt, práce, cokoliv co ti nepatří je na houby.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Netflix a zradlo, jed na vylet.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonym možno keby si sa vedel uvoľniť pospať si odpočinúť :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Odpočinout si. Třeba teď o víkendu si udělat hezký den. Třeba si lehnout a dělat něco co tě baví od knížek po hezký film. Zajít si na zahrádku na nějakou dobrotu. Prostě to co je příjemné.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Napis si seznam vsech veci, co se ted deji. Vedle toho do druheho sloupce si napis veci, ktere te cekaji. Pak o kazde z nich uvazuj jako o ukolu a prirad dulezitost. Jakmile toto budes mit, zacni od cisla 1 a postupuj k mene dulezitym. Postupne tak vyresis vse a ani se nevsimnes, ze uz je hotovo.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Kup si 15 fidorek nebo 2 kila hrášku :D.
Nahlásit

Zkus apku nepanikař, je to fajn na uvolnění, rozdýchání...
https://nepanikar.eu/…e-nepanikar/
https://nepanikar.eu/…e-nepanikar/
Nahlásit

Takže každodenní rutina je pro tebe problém na mašli? A co chceš dělat až přijdou opravdové problémy? Další adept vhodný pro pásovou výrobu protože je jinak naprosto neschopnej samostatnýho života
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Ano, když je někdo unavenej nebo nemá super období tak to znamená že je adept na pásovou výrobu xD
A ty manažeři platící psychoterapeuty v částkách pomalu jak za k***y, jsou také neschopní samostatnýho života?
A ty manažeři platící psychoterapeuty v částkách pomalu jak za k***y, jsou také neschopní samostatnýho života?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Bombakul - Syndrom vyhoření ti něco říká?.. Možná tomu někteří nerozumí, ale jsou i lidi, kteří už nemají víc síly..
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Proč bych měl znát syndrom vyhoření? Já sem si život zařídil tak aby mě nemělo co nebavit a jestli to má někdo jinak tak je to pouze jeho problém kterej vůbec neměl nechat vzniknout
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Syndrom vyhoření může potkat i toho kdo svou práci nebo jakoukoliv činnost co dělá miluje a má rád. Asi znáš Jirku Krále, kterého to postihlo. To co dělal miloval, ale najednou cvak. Už to nešlo. Může to potkat kohokoliv i u činnosti kterou má moc rád. A dokonce i tebe! (ŠOK)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já nic nedělám takže mě to potkat fakt nemůže :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jak se líp cítit? Máš dvě možnosti. Buď trénovat čich nebo začít víc smrdět ;)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.