Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Asi je to on, ale nejspíš to nevyjde

23. 05. 2021 v 19:33Off-line Anonym
Čau kluci, mám tak trochu problém sám se sebou. Loni v srpnu jsem poznal kluka, žádná známost z internetu, pracoval jsem tehdy v bance v IT a on k nám přišel začátkem srpna s týmem z jedný consulting firmy dělat agilizaci. O tři roky starší než já, na první pohled nádhernej že se mi hned líbil ale hlavně každý pondělí a středu dopoledne jsme s ním měli celý dopoledne close working sessions protože on měl na starosti náš scope of work a z tady těch dopolední se tak během dvou tří týdnů pro mě staly středobody všeho. Těšil jsem se na něj i když to byla práce a těžká práce, on je strašně chytrej a rychlej, ale o to víc mě přitahoval. Šel jsem do toho a koncem října jsem mu řekl že se mi s ním skvěle spolupracuje a že bych ho rád poznal víc než jen v práci. I kdyby nebyl, mně by stálo za to ho mít za kámoše aspoň a trávit s ním občas večery.

Nejdřív se trochu bránil že hodně pracuje do noci skoro denně, nemá vůbec čas, ale nedal jsem se a za tejden a něco jsme fakt vyrazili na free time procházku po centru Prahy, vše bylo zavřené. Vůbec jsem to nebral jako něco kde zkusím jestli je gay, on mluvil hodně o práci a mě to zajímalo, je z jedný z nejprestižnějších firem světa, já mu zase povídal o naší chatě na venkově a jak chováme zvířata, vypadal taky že ho to zajímá a neznal to z dětství. Fakt v pohodě týpek a na nic si nehrál na rozdíl od svých kolegů co byli takový ty typický nažehlený týpci s bavorákama a pocitem že když jsou ve firmě v jaký jsou tak jim nikdo není ani po kotníky.

Někdy před Vánocema pak na pracovním meetingu vytáhl že se situace s COVIDem zlepšuje a už se bude moci potkávat více než 8 lidí najednou ve firmě a chtěl jménao který se rozšíří ty dopolední sessions, že to předá kolegovi, tak jsem se ptal jakému kolegovi a proč a on mi řekl že od ledna ho přesunuli na projekt někam do zahraničí a místo něj přijde jeho kolega co se teď vrací z Japonska protože je větší odborník na druhou fázi agilizace. A ve mně jako kdyby něco přepnul, najednou jsem si pak cestou domů uvědomil jak hrozně mi bude chybět a došlo mi k němu asi něco cejtím.

Podařilo se mi ho vytáhnout v půlce prosince když se na chvíli otevřely bary večer na skleničku dvě a zase jsme se bavili dost o práci a z něj vypadlo že díky bohu že je gay protože je těžší najít smysluplný vztah a taky že to že nebude mít děti je dobrý pro kariéru. A nevypadal ani že mu vadí že nemá moc vztahů a když už tak že se rozpadnou kvůli jeho kariéře, prostě typickej kariérista jsem si říkal, ale vlastně jsem věděl že to tak není protože je milej a fajn kluk.

Já mu tehdy ještě neřekl že jsem gay ale byl jsem za to strašně rád že je on, jemu jsem to řekl po zprávách někdy v půlce ledna když jsem mu psal jak se má v Portugalsku a co projekt tam jestli je zajímavý. Nevypadalo to že ho nějak zajímá že jsem gay ale ptal se i na jiný věci než na práci tak jsem si říkal že asi mu snad taky nejsem úplně u p***le.

Občas si takhle napíšeme a už byl jednou v Praze od tý doby někdy v půlce března, ale to mi napsal že musí být opatrný kvůli covidu a ať se nezlobím že se vidět nechce, že prej až to celý přejde. Teď už to přešlo, za tejden se vrátí do ČR a bude mít další projekt tady tak jsem strašně doufal že spolu strávíme nějaký čas ale napsal mi že proč se nevidět ale nakonec z toho udělal nějakou trapnou hodinku než odjede k rodičům na návštěvu příští víkend a o dalších věcech mi napsal, že bude mít projekt a spoustu práce a že neví kolik bude mít času mimo práci. Žádný evidentně zájem o mě prostě.

Ale já vím že ho chci, strašně se mi líbí jako člověk i fyzicky, strašně se mi líbí představa že s ním jsem, i se mi o něm často zdá, nedokážu se smířit s tím, že je pro něj kariéra tak důležitá že ani nedostanu šanci ukázat jak moc o něj stojím protože se mnou nikdy nepůjde nikam na takovou dobu abych dokázal prolomit tu hradbu kterou kolem jeho srdce postavila firma a kariéra. Dokonce mi i jednou napsal že není ten typ na jednu noc, takže možná si dokonce myslí že s ním chci jenom píchat a možná proto mu tak vadím? Co mám dělat :((((( Fakt mě to trápí
23. 05. 2021 v 19:48Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
Aww. Mně to připomíná takové ty gay anime komiksy :D Ale popravdě ptáš se těch pravých. Nemyslím si, že mu vadíš to by si s tebou nepsal a ani na tu "trapnou hoďku" nešel. Asi tomu dej čas, pokud se znáte už dobře, možná to vyklop, za to tě nekousne. Možná se mu moc vnucuješ a děláš stíhačku. To je nepšíjemné a asi i odrazující. Tak hodně štěstí a jestli to vyjde tak počítám s pozváním na svatbu :)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 05. 2021 v 21:03Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
Pavliku copak jsem ti provedl, že jsi na mě tak zlý :(
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 05. 2021 v 21:06Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
Ne, to je dobré. Nějak to ustojím :( fňuk :(
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 05. 2021 v 21:19Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
Ok
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 05. 2021 v 21:55Off-line rosju  (53/170/78)
Tvl.co to je za slohovku ????
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 05. 2021 v 23:11Off-line vasek698  (25/-/-)
Vylej si mu srdíčko, ať vidí, že to myslíš vážně.
25. 05. 2021 v 08:43Off-line radomir  (40/183/75)
Určitě na něj netlačit, respektovat maximálně jeho pracovní tempo, je tak zvyklý, vyhovuje mu to.

Dát mu najevo, jak pro tebe to, že si na tebe ten čas udělal, moc znamenalo, nebrat to jen jako trapnou hodinku před odjezdem k rodičům, že jako s tebou jen zabije čas právě tehdy, aby mu to tolik nezasahovalo do programu.

Nevíš, jak moc veliká je tohle třeba pro něj oběť, když je tolik vytížený...

Hodně štěstí ;)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload